Σελίδα 38 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 283334353637383940414243 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 713

Θέμα: πάει...

Τα @@ μου λύσαμε αλλά τέσπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τα @@ μου λύσαμε αλλά τέσπα...
    Εσύ περίμενες να λυθεί εδώ δηλαδή

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εσύ περίμενες να λυθεί εδώ δηλαδή
    γιατί αμφιβάλλεις για τις ικανότητές μας ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    γιατί αμφιβάλλεις για τις ικανότητές μας ;
    Η δημόσια διαβούλευση του μότο τζι αρ

(το λουκέτο, που είναι το λουκέτο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Φοβερή cost-benefit κατάσταση πάντως…

Θα απολυθούν και θα αποζημιωθούν (φαντάζομαι πλουσιοπάροχα) 2.600 άνθρωποι και καπάκι οι 2.000 από αυτούς θα επαναπροσληφθούν στην αρχή με 3μηνες συμβάσεις και μετά με κανονική πρόσληψη στον νέο φορέα που θα δημιουργηθεί (μιας και προφανώς η "μοριοδότηση" θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να το σιγουρέψει…) ο οποίος και εκείνος (και παρά τις αρχικές εξαγγελίες) τελικά κάπου τόσους ανακάλυψαν ότι θα χρειάζεται για να λειτουργήσει…

Και μετά από μερικούς μήνες που θα έχει κάτσει ο κουρνιαχτός θα ανακαλύψουμε πόσο πραγματικά μας στοίχισε αυτή η λύση και θα ωρυόμαστε για σκάνδαλο (χώρια που κόντεψε να γκρεμιστεί όλη η χώρα…).

Τα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνους για τον άψογο σχεδιασμό και εκτέλεση…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Τα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνους για τον άψογο σχεδιασμό και εκτέλεση…
    όταν εμείς σχεδιάζαμε οι άλλοι σκαλίζανε ακόμα την πέτρα....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Υπαρχει περιπτωση να απολυσεις κοσμο και ολοι να ειναι χαρουμενοι?
    Να απολυσεις χωρις να αποζημιωσεις?
    Να τους πληρωνεις ενω δεν τους θελεις και σε καποια στιγμη εκ των πραγματων να τους απολυσεις και να τους πληρωσεις αποζημιωση αλλα ολο αυτο το διαστημα και η αποζημιωση θα ειναι μεγαλητερη και θα εχεις καταναλωσει περισσοτερο χρημα αφου πληρωνεις και μισθους.

Τεσπα
    Καπου σημερα ακουσα -δεν το ηξερα- οτι η ΕΡΤ αν ηθελε να απολυσει κοσμο μπορουσε να απολυει μεχρι 60 ατομα τον μηνα.Δλδ για 600 ατομα ειναι 10 μηνες ,20 μηνες για 1200,40 μηνες για 2400...δλδ χρονος ανυπαρκτος βαση αυτων που εχεουν υπογραψει .δλδ 2000 απολυσεις/μεταταξεις/προορες συνταξιοδοτησεις η οπως αλλιως τα βαφτιζουν μεχρι τις 9 Ιουλιου 2013.

Παντως συμφωνω με ενα ππαρο δημοσιογραφο που ακουσα χτες οτι οταν εκλεισε το Αλτερ και οι υπαλληλοι ηταν απληρωτοι 1+1/2 χρονο κανεις δεν ξεσηκωθηκε για τα διακιωματα αυτων και επισης αυτοι που σημερα κραζουν την αποφαση για την ΕΡΤ ηταν οι ιδιοι που εκαναν πλατες στον Κουρη που παροτι χρεωμενος και παρανομα εκπεμπει και μαγκια πουλαει σε αυτους που τον εφτιαξαν ολα αυτα τα χρονια.

Υ.Γ Στον ραδ.Νιτρο ειναι ακομα απληρωτοι -Κωστοπουλος- αλλα παρολαυτα μαλλον του μαλλον λιγου προσωπικου στα παπ του 99.9% των συνδικαλιστων ασχετα αν ο Καραμητρος απο τον Βολου εχει φτιαξει αλλο περιοδικο και το πουλαει μονο μεσω ιΠαντ και πουλαει τις ιδιες παπ οπως τοτε που ειχε το περιοδικο Κλι και για την σημερινη κατασταση εχει τεραστιο μερος ευθυνης.Μεσω αυτου του οδηγου για αγαμητους περναγε αποψη στα 15 χρονα και 40χρονα με μυαλα 15χρονου πριν +20 χρονια.
    Που ηξερε ο Καραμητρος ο βοσκος το κουστουμι Αρμανι η το Πορσε στο χωριο που δεν ειχε ουτε τηλεφωνο.Πακετο με τα πτανακια περναγε την γραμμη του...γιαυτο βλεπεις κατι βοσκους σημερα να κυκλοφορουν με τα "καγιαν" και να παλευουν με "αρκουδους"
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Να απολυσεις χωρις να αποζημιωσεις?
    Να τους πληρωνεις ενω δεν τους θελεις και σε καποια στιγμη εκ των πραγματων να τους απολυσεις και να τους πληρωσεις αποζημιωση αλλα ολο αυτο το διαστημα και η αποζημιωση θα ειναι μεγαλητερη και θα εχεις καταναλωσει περισσοτερο χρημα αφου πληρωνεις και μισθους.

Τεσπα
    Καπου σημερα ακουσα -δεν το ηξερα- οτι η ΕΡΤ αν ηθελε να απολυσει κοσμο μπορουσε να απολυει μεχρι 60 ατομα τον μηνα.Δλδ για 600 ατομα ειναι 10 μηνες ,20 μηνες για 1200,40 μηνες για 2400...δλδ χρονος ανυπαρκτος βαση αυτων που εχεουν υπογραψει .δλδ 2000 απολυσεις/μεταταξεις/προορες συνταξιοδοτησεις η οπως αλλιως τα βαφτιζουν μεχρι τις 9 Ιουλιου 2013.

Παντως συμφωνω με ενα ππαρο δημοσιογραφο που ακουσα χτες οτι οταν εκλεισε το Αλτερ και οι υπαλληλοι ηταν απληρωτοι 1+1/2 χρονο κανεις δεν ξεσηκωθηκε για τα διακιωματα αυτων και επισης αυτοι που σημερα κραζουν την αποφαση για την ΕΡΤ ηταν οι ιδιοι που εκαναν πλατες στον Κουρη που παροτι χρεωμενος και παρανομα εκπεμπει και μαγκια πουλαει σε αυτους που τον εφτιαξαν ολα αυτα τα χρονια.

Υ.Γ Στον ραδ.Νιτρο ειναι ακομα απληρωτοι -Κωστοπουλος- αλλα παρολαυτα μαλλον του μαλλον λιγου προσωπικου στα παπ του 99.9% των συνδικαλιστων ασχετα αν ο Καραμητρος απο τον Βολου εχει φτιαξει αλλο περιοδικο και το πουλαει μονο μεσω ιΠαντ και πουλαει τις ιδιες παπ οπως τοτε που ειχε το περιοδικο Κλι και για την σημερινη κατασταση εχει τεραστιο μερος ευθυνης.Μεσω αυτου του οδηγου για αγαμητους περναγε αποψη στα 15 χρονα και 40χρονα με μυαλα 15χρονου πριν +20 χρονια.
    Που ηξερε ο Καραμητρος ο βοσκος το κουστουμι Αρμανι η το Πορσε στο χωριο που δεν ειχε ουτε τηλεφωνο.Πακετο με τα πτανακια περναγε την γραμμη του...γιαυτο βλεπεις κατι βοσκους σημερα να κυκλοφορουν με τα "καγιαν" και να παλευουν με "αρκουδους"
    + osa

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    + osa
    ξεχνατε οτι οταν παλια ''τα χαμε'' και απολυοταν καμια 10αρια νοματαιοι υπηρχαν καποιοι που φωναζανε αλλα τοτε αυτοι οι καποιοι ηταν απο ''γραφικοι'' μεχρι ''μαλακισμενα'' που μας καθυστερουσανε 10 λεπτα να παμε στη δουλεια μας.

απο μενα λοιπον -τοσα και αλλα τοσα.

η λογικη ''οταν απολυανε ιδ. υπαλληλους γιατι δεν εξεγειρονταν κανενας'' δειχνει η πολυ μικρη μνημη η επιλεκτικη μνημη η παντελη αγνοια και ειναι ολα πολυ επικυνδινα.

αλλη φορα να ενημερωνεστε καλυτερα λοιπον η αν μη τι αλλο να στηριζετε αυτους που φωναζουν και να μην τους απαξιωνετε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Παιδιά επειδή αυτή τη καραμέλα με το άλτερ τη λέτε και την ξαναλέτε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραματάκια?
    1 κατ αρχήν δεν είναι αλήθεια ότι κανείς δεν ξεσηκώθηκε…
    Οκ το ΠΑΣΟΚ δεν ξεσηκώθηκε, η ΔΗΜΑΡ δεν ξεσηκώθηκε, κάποιοι άλλοι όμως (και εδώ μέσα) ξεσηκώθηκαν και μίλησαν και έγραψαν και γράφουν μόνιμα για τη μάστιγα της ανεργίας.

2 Το αφεντικό του Αλτερ -ονόματα δε λέμε- που δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει πουτάνα, συνεχίζει την «επιχειρηματική του δραστηριότητα» χωρίς καμία επίπτωση. Κατά ένα παράξενο τρόπο συνεχίζει να έχει υπαλλήλους απλήρωτους (σε αλυσίδα καταστημάτων) αλλά δεν είδα
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    Να του κόβει το ΓΚΩΛΟ

Κανένα ΙΚΑ δεν του βάζει λουκέτο
    Καμία εφορεία δεν του αρνείται τιμολόγια

Αύριο πάλι θα κρυφτεί πίσω από κάποιο νόμο ή παραθυράκι (99 θα είναι, 44 θα το λένε κάτι τέλος πάντως) και
    ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ
    Στα μούτρα της επιτροπής ανταγωνισμού και της τρόικας που ψάχνει φόρους και μερικών ακόμα που λένε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πληρώνουν αρκετά.

3 Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι Άλτερ.
    Είναι η τηλεόραση που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός αν γίνει πόλεμος πχ
    Είναι εκεί που όλα τα κόμματα προεκλογικά έχουν δικαίωμα λόγου κλπ
    Δεν είναι το κωλοχανείο με τις αδερφές και το πουταρΓιό.
    Είναι μια πυγή επίσημης πληροφόρησης.
    Είναι ένα κρατικό εργαλείο.

Και τέλος δεν μπορείς να λες ότι η ΕΡΤ είναι προβληματική και να εξαιρείς από την κάθαρση Δ/ντες και υπουργούς.
    Δεν μπορείς να μου λες δηλαδή ότι φταίει ο υφιστάμενος και ο προϊστάμενος τρις λαλούν και δυό χορεύουν…
    Δεν μπορείς να πιστεύεις με λίγα λόγια ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τα έκαναν πουτάνα χτες, αύριο θα τα κάνουν καλά..
    Δεν παίζει !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ξεχνατε οτι οταν παλια ''τα χαμε'' και απολυοταν καμια 10αρια νοματαιοι υπηρχαν καποιοι που φωναζανε αλλα τοτε αυτοι οι καποιοι ηταν απο ''γραφικοι'' μεχρι ''μαλακισμενα'' που μας καθυστερουσανε 10 λεπτα να παμε στη δουλεια μας.

απο μενα λοιπον -τοσα και αλλα τοσα.

η λογικη ''οταν απολυανε ιδ. υπαλληλους γιατι δεν εξεγειρονταν κανενας'' δειχνει η πολυ μικρη μνημη η επιλεκτικη μνημη η παντελη αγνοια και ειναι ολα πολυ επικυνδινα.

αλλη φορα να ενημερωνεστε καλυτερα λοιπον η αν μη τι αλλο να στηριζετε αυτους που φωναζουν και να μην τους απαξιωνετε.
    ειναι ολα θεμα συνθηκων και καταστασεων γιωργο....
    οταν εγω πχ, φωναζα και χτυπιομουν (οχι εδω μεσα) να κατεβουμε σε απεργια πχ, να παμε σε ειρηνικη πορεια, να πουμε οχι σε αυτο, οχι στο αλλο, οχι στο παραλογο ταδε, κλπ κλπ κλπ, η απαντηση που επαιρνα απο ολο τον κοσμο ηταν, εγω στα αρχ@@@@ μου ειμαι καβαντζωμενος.
    τωρα που η π@@@ εχει φτασει στο λαρυγγι σε ολους, τωρα θυμηθηκαν ολοι την αλληλεγγυη.
    δεν μπορω να θυμηθω σε τι συγκεκριμενο αναφερεσαι που πιθανον να ελεγα (γιατι φανταζομαι οτι κατι τετοιο εννοουσες) , και σιγουρα εχω πει οτι το να κλεινει καποιος το κεντρο, ή καποιους δρομους η δεν ξερω γω τι, δεν ειναι σωστο γαιτι γα@@@@@ με το ετσι θελω και τους υπολοιπους.....και συνεχιζω να το υποστηριζω...
    αν κατι δεν καταλαβα καλα η αν κατι δεν "επιασα" παρακαλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να μου το διευκρινησεις

υγ. να τονισω οτι ποτε δεν ημουν απο αυτους που "τα ειχαν" ωστε να λεω στα αρχ@@@ μου οι αλλοι.

επισης να πω οτι εχω κατεβει και σε ειρηνικες διαμαρτυριες-πορειες για δικαιωματα ΑΛΛΩΝ....χωρις να εχω κανενα προσωπικο ωφελος...απλα και μονο γιατι δεν το θεωρουσα σωστο....

περιμενω την διευκρινηση σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Παιδιά επειδή αυτή τη καραμέλα με το άλτερ τη λέτε και την ξαναλέτε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραματάκια?
    1 κατ αρχήν δεν είναι αλήθεια ότι κανείς δεν ξεσηκώθηκε…
    Οκ το ΠΑΣΟΚ δεν ξεσηκώθηκε, η ΔΗΜΑΡ δεν ξεσηκώθηκε, κάποιοι άλλοι όμως (και εδώ μέσα) ξεσηκώθηκαν και μίλησαν και έγραψαν και γράφουν μόνιμα για τη μάστιγα της ανεργίας.

2 Το αφεντικό του Αλτερ -ονόματα δε λέμε- που δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει πουτάνα, συνεχίζει την «επιχειρηματική του δραστηριότητα» χωρίς καμία επίπτωση. Κατά ένα παράξενο τρόπο συνεχίζει να έχει υπαλλήλους απλήρωτους (σε αλυσίδα καταστημάτων) αλλά δεν είδα
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    Να του κόβει το ΓΚΩΛΟ

Κανένα ΙΚΑ δεν του βάζει λουκέτο
    Καμία εφορεία δεν του αρνείται τιμολόγια

Αύριο πάλι θα κρυφτεί πίσω από κάποιο νόμο ή παραθυράκι (99 θα είναι, 44 θα το λένε κάτι τέλος πάντως) και
    ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ
    Στα μούτρα της επιτροπής ανταγωνισμού και της τρόικας που ψάχνει φόρους και μερικών ακόμα που λένε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πληρώνουν αρκετά.

3 Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι Άλτερ.
    Είναι η τηλεόραση που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός αν γίνει πόλεμος πχ
    Είναι εκεί που όλα τα κόμματα προεκλογικά έχουν δικαίωμα λόγου κλπ
    Δεν είναι το κωλοχανείο με τις αδερφές και το πουταρΓιό.
    Είναι μια πυγή επίσημης πληροφόρησης.
    Είναι ένα κρατικό εργαλείο.

Και τέλος δεν μπορείς να λες ότι η ΕΡΤ είναι προβληματική και να εξαιρείς από την κάθαρση Δ/ντες και υπουργούς.
    Δεν μπορείς να μου λες δηλαδή ότι φταίει ο υφιστάμενος και ο προϊστάμενος τρις λαλούν και δυό χορεύουν…
    Δεν μπορείς να πιστεύεις με λίγα λόγια ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τα έκαναν πουτάνα χτες, αύριο θα τα κάνουν καλά..
    Δεν παίζει !
    MG-KTiNoS πρεπει να συμφωνησουμε στα βασικα. δλδ οτι εξ αιτιας της σημερινης καταστασης γινονται ολα αυτα και οι σημερινες καταστασεις οφειλωνται στο δυσκοιλιο παρελθον.

Αν συμφωνουμε σε αυτο προχωραμε σε μια προχειρη αναλυση κοινως παραδεχτη
    1.Ειμαστε υποκριτες
    2.ΟΛΟΙ ξερουν ΠΩΣ διοριζεται η πλειοψηφια στο δημοσιο. π.χ στο υπ.Οικονομικων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ που να μην ανηκει σε καποια παραταξη και να μην εχει μπει με "δοντι".
    3.ΟΛΟΙ ξερουμε οτι οταν ακους ΑΣΕΠ σημαινει ξυστα ρχιδια σου
    4.ΟΛΟΙ ξερουμε οτι αυτο το "βολεμα" +700,000 ΔΥ με ορισμενες εξαιρεσεις βεβαια αλλα μιλαω παντα για την πλειονότητα -αν δεν ηταν η πλειονοτητα ετσι,δεν θα ειχαμε και προβληματα- ο σκοπος που μπαινουν στο δημοσιο ειναι οχι γιατι ονειρευονται καριερα αλλα γιατι "βρεξει χιονισει" ο μισθος θα πεφτει αρχικη σκεψη μετα μπλεκουν με τα αλανια η αλλιως παλιες σειρες που εχουν μυηθει στα κολπα απο τις ακομα πιο παλιες σειρες η βρηκαν "πατεντα" και κονομανε καργα με λαμογιες.Αποτελεσμα οπως ακουμε σημερα οτι ακομα και αν τους εχουν εντοπισει -οι γνωστοι επιορκοι- παραμενουν στην θεση τους ,πληρωνονται και μπορει και να λενε "Φουφουτε προσεξε τι θα πεις για την παρτι μου γιατι αν ανοιξω το στομα μου για σενα...." και μαλλον ειναι και ο λογως που το αυτονοητο δεν ειναι νοητο. + ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ δλδ τρομπας ξετρομπας αν μπεις την εκανες λαχειο.

Στον Ιδιωτικο τομεα -που κατα την γνωμη μου ειναι ο μονος τροπος πλουτου και οτι αλλο φερνει ο πλουτος- (εχω μια διαφορετικη αποψη για το πως βλεπω τον ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα απο το πως θα επρεπε να ειναι)

1.Αυτος που ριχνει λεφτα σε μια επιχειρηση ,ρισκαρει μπορει να βγαλει πολλα μπορει και να παει στα συσσίτια
    2.Δεν προσλαμβανει κοσμο αν δεν του κανει
    3.Δεν πληρωνουν ολοι οι Ελληνες αν η επιχειρηση του ειναι ΓΤΠ
    4.Δεν υπαρχει μονιμοτητα

Επειδη λοιπον ξερουμε ΠΩΣ δουλευει το συστημα στην Ελλαδα και το ΠΩΣ διαπλεκεται ο δημοσιος με τον ιδιωτικό τομεα..ειμαστε ετσι οπως ειμαστε.

Η δημοσια Τν δεν ειναι Αλτερ αλλα και αυτοι του Αλτερ εχουν και αυτοι σπιτια οπως και του Νιτρο η οπου αλλου ειναι η ιδια κατασταση και δεν μπορεις να χωριζεις σε κατηγοριες αφου και ο ιδιωτικος πληρωνει το μεριδιο του και που στην ουσια ειναι το ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ που παραγεται γιατι ο δημοσιος τομεας απλα τροφοδοτει τον ευατο του και ειναι και ο λογως που εσκασε.Θυμησου οτι π.χ ειμαστε η μονη χωρα απο τα γουρουνια που μπηκε μεσα οχι λογω τραπεζων αλλα λογω δημοσιου.Οπου αλλου εσκασαν οι τραπεζες στην Ελλαδα το κρατος φαληρισε τις τραπεζες αναγκαζωντας τες να παρουν ομολογα και μετα να τους τα κουρεψει.
    Σε περιπτωση αναγκης κυρηξης καποιου σημαντικου γεγονοτος θα το κανουν τα ιδιωτικα -το ΣΝΝ δεν ειναι δημοσιο και ομως ειχε και τον πολεμο του κολπου πρωτο και την 11-9- και ανα πασα στιγμη σε καταστασεις αναγκης μεσα στην Ελληνικη επικρατεια ΤΑ ΠΑΝΤΑ μπορουν να επιταχθουν απο σπιτια ,χρυσες λιρες και καναλια και αεροδρομια.

Εγω λεω οτι αν υπηρχαν λεφτα δεν θα μας καιγοταν καρφι και ας μην βλεπαμε ποτε ΕΡΤ και ας πληρωναμε 10 φορες πανω την τιμη της,και ας υπηρχαν ολα τα λαμογια σε διαφορες θεσεις...ομως τωρα απλα δεν υπαρχουν τα $.
    Οπως καταλαβαινεις δεν εξαρταται απο εμενα το τι γινεται στην ΕΡΤ και γενικα στο Ελληνικο συστημα,ομως εχω γνωμη και η γνωμη μου ειναι οτι ΔΕΝ μου αρεσει ουτε πως δουλευει ο ιδιωτικος -το ειπα και πιο πανω- ουτε ο δημοσιος τομεας.
    Ομως για τους ιδιωτικους υπαλληλους που μπορει και να δουλευεουν 18 ωρες και να πληρωνονται 6 και αν δεν το κανουν ...δε πουλ ,σε αντιθεση με τον δημοσιο που δεν κανουν ουτε την δουλεια τους -δεν υπηρξε ποτε περιπτωση που να εχω παει για καποια χαρτουρα στο δημοσιο και να εχουν κανει 1 φορα αυτο που επρεπε ...το γνωστο μπαλακι,γιατι η δεν ξερουν η βαριουνται την ζωη τους..εξαιρεση στα ΚΕΠ - και το χειροτερο εχουν την αισθηση εξουσιας και ας ειναι υπαλληλισκοι λες και τους πληρωνει αλλος.

Πορισμα , ο ιδιωτικος τομεας φτανει μεχρι εκει που τον αφηνει ο δημοσιος και ειναι πιο επικινδυνος λογω ακριβως του πως δουλευει ο δημοσιος...και στην περιπτωση της ΕΡΤ και της πραγματι ΓΤΠ ποιοτητας των ιδιωτηκλων καναλιων ειναι και αυτο απορρεια του πως δουλευει η "ανταγωνιστικη ΕΡΤ"
    Τελευταιο...
    Αυτοι στα ναυπηγεια τι εγιναν?ποσοι ειναι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Πορισμα , ο ιδιωτικος τομεας φτανει μεχρι εκει που τον αφηνει ο δημοσιος και ειναι πιο επικινδυνος λογω ακριβως του πως δουλευει ο δημοσιος...και στην περιπτωση της ΕΡΤ και της πραγματι ΓΤΠ ποιοτητας των ιδιωτηκλων καναλιων ειναι και αυτο απορρεια του πως δουλευει η "ανταγωνιστικη ΕΡΤ"
    Τελευταιο...
    Αυτοι στα ναυπηγεια τι εγιναν?ποσοι ειναι?

Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα συμπλέει με τον δημόσιο.
    Δημιουργεί μονοπωλιακές καταστάσεις, απίστευτης διαφθοράς και κλείδωμα των αγορών.
    Σκεφτήκατε ποτέ γιατί είναι έξω φρενών οι Φιλανδοί μαζί μας?
    Γιατί απλά η Νόκια στην Ελλάδα δεν σταύρωσε δουλειά λόγω Ζίμενς.
    Όταν οι ξένοι τα λένε αυτά εμείς απαντάμε με το άνοιγμα του επαγγέλματος του ταξιτζή.
    Τράτζικ !
    Όσο λοιπόν στην Ελλάδα έβγαζες ένα μισθό όλα καλά
    Μόλις αποκτούσες όμως επενδυτική ικανότατα το σύστημα σε ξέσκιζε ή προσκυνούσες παραχωρώντας μεγάλο μέρος των κερδών σου…
    Δεν γνωρίζω άλλη χώρα να έχει χαρίσει δρόμους, φάμπρικες, γέφυρες κλπ κλπ σε ιδιωτες

Περί ναυπηγείων θα σου πω ένα παραμύθι !
    Μια φορά κι ένα καιρό ήρθε η Χιουντάι στην Ελλάδα να φτιάξει κάτι τρένα…
    Έτυχε ο γιός του γενικού γαμάω να είναι συμμαθητής με το γιό μου.
    Ο Κορεάτης ΓΓ ουδεμία σχέση έχει με τους έλληνες που ξέρεις.
    Μίλαγε λίγα Αγγλικά, ήταν λιτός σε όλα, μιλούσε λίγο, χαμογελούσε πολύ.
    Τον είχα γνωρίσει σε κάποια παιδικά πάρτι, που δεν του μίλαγαν οι άλλοι γονείς.
    Κάναμε παρέα αρκετά και κατάλαβα ότι ήταν άνθρωπος πολύ ευγενής που δε σήκωνε αστεία.
    Τον ρώτησα ας πούμε αν έχει οδηγήσει ποτέ το τρένο που έφτιαχνε (λογικό δεν είναι?) αλλά αυτός έγινε έξω φρενών, κοκκίνισε και σχεδόν φώναξε
    - Δεν επιτρέπεται αλλά και να επιτρέπονταν δεν θα το επέτρεπα ποτέ εγώ στον εαυτό μου.
    Δεν απάντησα γιατί κατάλαβα ότι είχα υπερβεί το όριο –αν και χωρίς να το θέλω-
    Είχε κάποιες επαφές με την κυβέρνηση πολύ σοβαρές με θέμα τα ναυπηγεία και όχι μόνο.
    Ως που τον είπαν … Κινέζο…
    Μετά απ αυτό όλες οι δραστηριότητες της Χιουντάι μεταφέρθηκαν στη Βουλγαρία.

Πόσοι είναι δεν ξέρω, αλλά είναι ντροπή η Ελλάδα να μην έχει ναυπηγεία !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    ..." 2.ΟΛΟΙ ξερουν ΠΩΣ διοριζεται η πλειοψηφια στο δημοσιο. π.χ στο υπ.Οικονομικων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ που να μην ανηκει σε καποια παραταξη και να μην εχει μπει με "δοντι".
    3.ΟΛΟΙ ξερουμε οτι οταν ακους ΑΣΕΠ σημαινει ξυστα ρχιδια σου ".....

εισαι πολυ λαθος και στα δυο! πες ΜΙΑ περιπτωση-λαμογια που εχεις ακουσει να εχει γινει μεσω ΑΣΕΠ. Ο ΑΣΕΠ αυτη τη στιγμη μαζι με τις πανελληνιες εξετασεις ειναι τα πιο αδιαβλητα πραγματα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα και αν εχει υπαρξει καπου παρατυπια θα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
    Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 21/06/2013 στις 21:37.

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας