Καλησπέρα και απο εμένα,
Επειδή το διάβασα σε αρκετά σημεία στο ίντερνετ, απο Blogs κτλ. και μου κίνησε το ενδιαφέρον, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Για δείτε τι βρέθηκε απο έναν παρατηρητή μέσw Google Earth;
http://www.youtube.com/watch?v=dsO3F0HWIR8
Τα πρώτα , μπορώ να πω οτι ΟΚ είναι βλακείες αλλά στο 1:51 και μετά που δείχνει ένα "αντικείμενο" να είναι μέσα στον πάγο.
Ασχολούμε ερασιτεχνικά με το Photoshoping, αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά,πολύ αληθινό μου μοιάζει ,με τις σκιές κτλ.
Το γέλιο πιο είναι; Οτι η συγκεκριμένη περιοχή πλέον στο Google Earth το βγάζει ως Error-Censored.
Δηλαδή,για πιο λογο;
Δεν λέω να αρχίσουμε τα κλασσικά με φαντασία για ζωή σε άλλο πλανήτη κτλ. το ξέρουμε αυτό θα είμαστε πολύ αλλαζόνες αν πιστεύουμε οτι σε όλο το σύμπαν υπάρχουμε μόνο εμείς. Πρόσφατη καταγραφή έδειξε οτι υπάρχουν 360.000 αστερισμοί και μεγαλύτεροι γαλαξίες.
Απλά θέλω να πω, οτι την μία το βρίσκει κάποιος δείνει συντεταγμένες για το σημείο που μπορείς να κάνεις Zoom,και να το δείς,και εντός λίγων ωρών , εφόσων έχει διαρεύση στο Ίντερνετ,το σημείο αυτό το "κλείνουν".
Το μέρος είναι στην κάτω μεριά της γής και το νησί που υπάρχει αυτό το αντικείμενο λέγεται "BRISTOL ISLAND" και είναι παράρτημα απο κάποια μικρά νησιά. Το 2ο απο το τέλος.
Σας φάινετε περίεργο ;