Σελίδα 40 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 303536373839404142434445 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εμένα όταν το είχα ανάγκη ΠΑΝΤΑ κάποιος έβαλε ένα χέρι ακόμα και απο εδώ μέσα...

Για τα κρατικοδίαιτα λαμόγια μιλούσα ρε συ, όχι για εμάς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Για τα κρατικοδίαιτα λαμόγια μιλούσα ρε συ, όχι για εμάς.
    http://www.fireservice.gr/pyr/site/h....csp?pagenum=1

Αυτούς που τους κατατάσουμε?

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί είναι έξω φρενών οι Φιλανδοί μαζί μας?
    Γιατί απλά η Νόκια στην Ελλάδα δεν σταύρωσε δουλειά λόγω Ζίμενς. [...]
    Σορυ κιολας...

http://gr.nokiasiemensnetworks.com
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σορυ κιολας...

Ω παρακαλώ δεν κάνει τίποτα…
    Ίσα ίσα σ ευχαριστώ για την πληροφορία
    Η ιστορία αυτή όμως δεν ξεκινά από εδώ πάει πίσω μερικές δεκαετίες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    την μονη διευκρινιση που εχω να δωσω γιωργο ειναι πως το σχολιο μου δεν ηταν επι προσωπικου.απλα αδραξα την ευκαιρια να πω αυτο που ηθελα.

θα ηθελα να μεινω ομως στις 4 πρωτες γραμμες του ποστ σου και να τις σχολιασω αν μου επιτρεπεις. καταλαβαινω απολυτα το αισθημα απαξιωσης που ενοιωσες εσυ τοτε που φωναζες σε κλειστα αυτια. καταλαβαινω επισης και την σταση που λεει οτι ''μαλακες οταν εγω σας τα λεγα με γραφατε, τωρα παρτε τα @@ μου για να μαθετε καβατζοπουστες''. επισης εχω να πω οτι εαν δωθει η ευκαιρια σε ολους αυτους που ξαφνικα γινανε ''αλληλεγγυοι'' να ΞΑΝΑκαβατζωθουνε κατα πασα πιθανοτητα θα ΞΑΝΑγραψουνε τα παντα στα παπαρια τους και θα επιστρεψουνε στην προτυτερη κατασταση.

ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!

αν θελεις κατι να αλλαξεις εισαι υποχρεωμενος να στηριξεις οποιονδηποτε αγωνα γνωριζοντας οτι μαλλον το ματς εχει σφυριξει και μαλιστα εισαι ηττημενος.
    κοινως ενω καταλαβαινω την σταση σου παρ' ολα αυτα την θεωρω λανθασμενη.

υ.γ.καλα τα καραγκιοζιλικια περι εξυγιανσης (και δεν μιλαω μονο για την ερτ), περι success story, greekovery, εξοδου απο την δινη της κρισης, σεναρια για πολιτικη, κοινωνικη και οικονομικη σταθεροτητα και αλλα πολλα εμπριμε εμενα μονο γελια μου προκαλουνε.

υ.γ.2 εχω σεναριο για το τι θα γινει απο δω και περα αλλα βαριεμαι να το γραψω.
    γιωργαρα λοιπον ενα ενα....οκ νομιζα οτι κατι ειχα πει εγω και ανεφεροσουν σε εμενα ...οποτε οκ το αφηνω αυτο

να τονισω , οτι εχω ξαναγραψει εδω...οτι εχω επιλεξει σε δουλεια που ημουν, το κοινο καλο, απο την καριερα που θα εκανα.....
    δεν ζητησα μεταλλιο για αυτο....αλλα θελω να σου πω οτι εγω περι στηριξης και αλληλεγγυης ξερω καλα!
    οσον αφορα τον σταρχιδισμο που αρχιζει και με πιανει σιγα σιγα...ωφειλεται στο οτι ο κοσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να φτιαξουν τα πραγματα!!! πιστευω καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω....μην το αναλυσουμε ολο αυτο

τελος να πω και εγω...οτι ΝΑΙ ολα αυτα περι εξυγιανσης της ερτ ειναι παραπλανηση κλπ κλπ.....αλλα οχι οτι δεν επρεπε να γινει.....
    επιτελους ΚΑΤΙ πρεπει να γινει...οτι και αν ειναι αυτο...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σορυ κιολας...

Και η HUAWEI επίσης έχει σαρώσει τα πάντα από BTS μέχρι DSLAM διότι κοστίζουν λιγότερο και έχουν φθηνότερα συμβόλαια υποστήριξης από τη Nokia-Siemens και ERICSSON... Ανταγωνισμός λέγεται.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    "Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής περιλαμβάνει και ερωτήματα για το θέμα της ΕΡΤ. Το 72,7% υποστηρίζει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να ανοίξει ξανά, αφού μειωθεί το προσωπικό της και εξορθολογιστεί η λειτουργία της, ενώ το 21,8% λέει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν."

"Αναφορικά τέλος με τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, το 54,4% συμφωνεί, ενώ το 44,5% διαφωνεί."

"Το 61,8% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, έναντι 35,6% που επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες."

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/205361
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    "Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής περιλαμβάνει και ερωτήματα για το θέμα της ΕΡΤ. Το 72,7% υποστηρίζει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να ανοίξει ξανά, αφού μειωθεί το προσωπικό της και εξορθολογιστεί η λειτουργία της, ενώ το 21,8% λέει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν."

"Αναφορικά τέλος με τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, το 54,4% συμφωνεί, ενώ το 44,5% διαφωνεί."

"Το 61,8% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, έναντι 35,6% που επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες."

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/205361
    ο λαός μίλησε...

Ποιός τα πιστεύει ρε συ όλα αυτά πια????

Μετά από τόσα χρόνια ψέμαΤΑ, αρλούμπες και μαλακίιιιες χωρίς τέλος...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    γιωργαρα λοιπον ενα ενα....οκ νομιζα οτι κατι ειχα πει εγω και ανεφεροσουν σε εμενα ...οποτε οκ το αφηνω αυτο

να τονισω , οτι εχω ξαναγραψει εδω...οτι εχω επιλεξει σε δουλεια που ημουν, το κοινο καλο, απο την καριερα που θα εκανα.....
    δεν ζητησα μεταλλιο για αυτο....αλλα θελω να σου πω οτι εγω περι στηριξης και αλληλεγγυης ξερω καλα!
    οσον αφορα τον σταρχιδισμο που αρχιζει και με πιανει σιγα σιγα...ωφειλεται στο οτι ο κοσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να φτιαξουν τα πραγματα!!! πιστευω καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω....μην το αναλυσουμε ολο αυτο

τελος να πω και εγω...οτι ΝΑΙ ολα αυτα περι εξυγιανσης της ερτ ειναι παραπλανηση κλπ κλπ.....αλλα οχι οτι δεν επρεπε να γινει.....
    επιτελους ΚΑΤΙ πρεπει να γινει...οτι και αν ειναι αυτο...
    να πω λοιπον κι εγω οτι δεν κανω (ποιος ειμαι εγω αλλωστε για να κανω?) μαθηματα στηριξης και αλληλεγγυης, και ζητω και συγγνωμη αν εχει μεταφραστει ετσι απο καποιον. ο καθενας μας εχει τα βιωματα του και ξερει τι εχει και τι δεν εχει κανει.
    εξηγησες τον σταρχιδισμο που αρχιζει να σε πιανει σιγα-σιγα. ναι συμφωνω. ο κοσμος δεν θελει (η πελαγωνει στο οτι δεν ξερει πως) να φτιαξουν τα πραγματα. και καλα καταλαβαινω τι θελεις να πεις και δεν χρειαζεται περισσοτερη αναλυση. αλλα θεωρω οτι εγω πρεπει οσο αντεχει η ψυχοσυνθεση μου και οσο μπορω να στηριζω. και αν καποια στιγμη απογοητευθω, δεν θα πρεπει να στρεψω τα βελη μου στους ανθρωπους που συνεχιζουν να στηριζουν.

παρενθεση-παραδειγμα: χτες βραδυ πηγα να πιω μια μπυρα. εκει που πηγα στις διπλανες πολυκατοικιες οι ενοικοι ειχαν βαλει απο κομενους κορμους δεντρων μεχρι τσιμεντολιθους για να κρατανε τις θεσεις παρκινγκ μπροστα απο τα σπιτια τους. καπου ενδιαμεσα επαιζε και μια θεση για ανπηρο. βρηκα λοιπον μια θεση που δεν ειχε καβατζωθει απο τους περιοικους και παρκαρα. φευγοντας ειχα κουβεντα με ενα ατομο για τις συνθηκες που παιζουνε στη δικια του περιοχη με το αντιστοιχο θεμα. εξω φρενων λοιπον μου ελεγε για τις αντιστοιχες περιπτωσεις που ζει επι καθημερινης βασεως. καληνυχτησαμε ο ενας τον αλλο και μπαινω στο αμαξι μου και τι βλεπω? το αλλο ατομακι που εκραζε τις καταστασεις αυτες ειχε παρκαρει στη θεση του αναπηρου!!! φτανω διπλα κατεβαζω το παραθυρο και ρωταω, καλα ρε μλκ τοση ωρα κανουμε κουβεντα κι εσυ εχεις παρκαρει στη θεση του αναπηρου???? και παιρνω την απαντηση:- ε μα δεν ειχε αλλου μανα μου που να το βαλω?!!
    εφυγα απογοητευμενος....δεν ηξερα τι να κανω. αλλα σιγουρα αυτο που θα κανω δεν θα ειναι την επομενη φορα να βαλω το αμαξι μου στην θεση του αναπηρου. το καλυτερο δε ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν υπαρχει αναπηρος που να δικαιουται θεση εκει!
    καταλαβαινεις φανταζομαι τι θελω να πω με το παραπανω παραδειγμα μου. η δικια μου θεση θα παραμεινει να μην βαζω το αμαξι μου στο γκαραζ κλεινοντας το, σε θεση αναπηρου η οπουδηποτε αλλου επειδη υπαρχουν 1000 ζωα που το κανουνε.

τελος να πω κι εγω οτι αν παμε στην λογικη ''επιτελους κατι πρεπει να γινει οτι κι αν ειναι αυτο'' μπαινουμε σε περιεργες ατραπους που οι πιθανοτητες λενε οτι μαλλον θα κολυμπησουμε βαθια μεσα στα σκατα και αυτο ειναι ενα κοματι που δεν θα ηθελα να το ζησω γιωργο (αν και πολυ φοβαμαι πλεον οτι ειμαι υποχρεωμενος να το υποστω και αυτο).

τελος απο μενα. για την ωρα βεβαια.
    οταν θα επαληθευτει και το σεναριο μου απο δω και περα (αυτο που βαριεμαι να γραψω) ισως να πουμε και αλλα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    ο λαός μίλησε...

Ποιός τα πιστεύει ρε συ όλα αυτά πια????

Μετά από τόσα χρόνια ψέμαΤΑ, αρλούμπες και μαλακίιιιες χωρίς τέλος...
    Αποφασισε ΠΟΤΕ πιστευεις και τελικα ΑΝ πιστευεις.
    Αν δλδ η ΕΡΤ σου πει την δημοσκοπηση την πιστευεις , αν την δεις στην εφημεριδα ΔΕΝ την πιστευεις ,ομως εδω εχουμε ανοιξει μια μεγαλη συζητηση οτι η ΕΡΤ ειναι κατευθυνομενη απο την εκαστοτε κυβερνηση και αρα πιστευεις οτι λεει η ΕΡΤ και αρα οτι λεει η κυβερνηση ομως αρνησε τις πηγες που η ΕΡΤ χρησιμοποιει και αρα ουτε την ΕΡΤ δεχεσαι αλλα παρολαυτα δεν θελεις να κλεισει η να αλλαξει .Αν σου πει η ΕΡΤ π.χ οτι γινεται πολεμος θα το πιστεψεις αν το διαβασεις απο εφημεριδα οχι.

Βλεπω συνδρομο ΚΚΕ δλδ...υπαρχει ο Χ ,απεργιες ...δεν υπαρχει ο Χ λογω των απεργιων..ξανα μανα απεργιες και συλλαλητηρια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο Χ .
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    να πω λοιπον κι εγω οτι δεν κανω (ποιος ειμαι εγω αλλωστε για να κανω?) μαθηματα στηριξης και αλληλεγγυης, και ζητω και συγγνωμη αν εχει μεταφραστει ετσι απο καποιον. ο καθενας μας εχει τα βιωματα του και ξερει τι εχει και τι δεν εχει κανει.

δεν θα πρεπει να στρεψω τα βελη μου στους ανθρωπους που συνεχιζουν να στηριζουν.

αλλα σιγουρα αυτο που θα κανω δεν θα ειναι την επομενη φορα να βαλω το αμαξι μου στην θεση του αναπηρου.

τελος να πω κι εγω οτι αν παμε στην λογικη ''επιτελους κατι πρεπει να γινει οτι κι αν ειναι αυτο'' μπαινουμε σε περιεργες ατραπους που οι πιθανοτητες λενε οτι μαλλον θα κολυμπησουμε βαθια μεσα στα σκατα

λοιπον...στο πρωτο....δεν ειπα οτι κανεις (τουλαχιστον σε εμενα ) μαθηματα στηριξη, απλα ξεκαθαρισα την δικη μου θεση

στο δευτερο....δεν νομιζω οτι εστρεψα βελη σε κανεναν. Οποιος θελει να υποστηριζει οτι κακως κλεινει η ερτ....ειναι ευπροσδεκτος να συνεχισει να το πιστευει.....δεν ειπα εγω οτι η θα συμφωνησει μαζι μου η θα τον πλακωσω στο ξυλο:P

στο τριτο....εγω δηλαδη πώς ακριβώς το κανω αυτο? πηρα την θεση εργασίας κάποιου?

τεταρτο.....γιωργαρα δυστηχως σε αυτην την γαμωχωρα.....Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΟΤΙ .....η τιποτα.....μας αρεσει δεν μας αρεσει....
    και απο το τιποτα....προτιμώ το κατι.

απλα σου ειπα....αν ηταν καλυτερα τα πραγματα.....ολοι θα ελεγαν επιτελους κλεινει η ερτ
    τωρα που ψαχνουμε ολοι αφορμες για φασαρια.....μας χαλαει το κλεισιμο

φιλάκια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Αποφασισε ΠΟΤΕ πιστευεις και τελικα ΑΝ πιστευεις.
    Αν δλδ η ΕΡΤ σου πει την δημοσκοπηση την πιστευεις , αν την δεις στην εφημεριδα ΔΕΝ την πιστευεις ,ομως εδω εχουμε ανοιξει μια μεγαλη συζητηση οτι η ΕΡΤ ειναι κατευθυνομενη απο την εκαστοτε κυβερνηση και αρα πιστευεις οτι λεει η ΕΡΤ και αρα οτι λεει η κυβερνηση ομως αρνησε τις πηγες που η ΕΡΤ χρησιμοποιει και αρα ουτε την ΕΡΤ δεχεσαι αλλα παρολαυτα δεν θελεις να κλεισει η να αλλαξει .Αν σου πει η ΕΡΤ π.χ οτι γινεται πολεμος θα το πιστεψεις αν το διαβασεις απο εφημεριδα οχι.

Βλεπω συνδρομο ΚΚΕ δλδ...υπαρχει ο Χ ,απεργιες ...δεν υπαρχει ο Χ λογω των απεργιων..ξανα μανα απεργιες και συλλαλητηρια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο Χ .

Μα τι λες τώρα??????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Αυτό τώρα είναι νέο???

Η ΕΡΤ λοιπόν άρχισε τις απολύσεις, προ πολλού. Μάντεψε ποιοί έφυγαν πρώτοι...
    Οι καθαρίστριες !
    Εκεί ήταν το πρόβλημα. Στα 10000 το χρόνο της κυρά Μαρίκας !

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αυτό τώρα είναι νέο???

Η ΕΡΤ λοιπόν άρχισε τις απολύσεις, προ πολλού. Μάντεψε ποιοί έφυγαν πρώτοι...
    Οι καθαρίστριες !
    Εκεί ήταν το πρόβλημα. Στα 10000 το χρόνο της κυρά Μαρίκας !
    Από αυτά που ακούω ευτυχισμένη θα ήταν η κάθε κυρα-Μαρίκα εάν έπαιρνε 10 χιλιάρικα το χρόνο...

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας