Μπλα μπλα μπλα....
Πολυ σεντονι ρε παιδια.
Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.
![]()
Μπλα μπλα μπλα....
Πολυ σεντονι ρε παιδια.
Λετε τοσα χωρις να λετε τιποτα.
![]()
Καλα τα λες ετσι ειναι σε γενικες γραμμες,στο τελευταιο για τον Στονεριδι δεν συμφωνω ομως,γιατι εγω που τον εβλεπα απλα και μονο και τον χαιρομουν που πηγαινε μαλιοκουβαρα μου ελειψε,το οτι ηταν αντιτουριστικος στην συμπεριφορα και στις δηλωσεις ποσως με ενδιεφερε, εγω το ματσακι εβλεπα,και να σου πω και κατι τον πηγαινα περισσοτερο που ηταν σοβαρο τυπακι και δεν γουσταρε πολλα πολλα,απο το να βλεπω τα καραγκιοζιλικια του χορχε να καρφωνει σημαιακια και το ροσσι να βαζει αφισες και βεγγαλικα,χωρις να αμφισβητω την αξια τους.
Οπως και ο αλλος ηταν αντιτουριστικος και κλαψιαρης ο Μπιατζι,τα sbk ομως τα εβλεπα εξαιτιας του και τωρα δεν εχουν κανενα ενδιαφερον χωρις αυτον με τους δευτεροκλασατους εκει μεσα.
Γενικα ομως καταληγει παντα στο ρητο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα γιαυτο και ειναι και ατερμονες αυτες οι συζητησεις.
Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι σημασια εχει ο τιτλος? Δηλαδη αυτο εδω το θεμα ειναι το "θεμα των σεντονιων"?
Και διπλα, στο Ασσεν, τι πρεπει να γραψουμε? 3 λεξεις ή πρεπει και εκει σεντονια?
Το σεντονι οδηγει σε σεντονι εις διπλουν και εις τριπλουν κτλ . Θα γραψει ενας το σεντονι του, θα του απαντησουν πχ 3 ατομα και η συζητηση θα συνεχιστει με σεντονια χωρις καμια ουσια,χωρις κανενα νοημα. Θα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
Δεν εχω συμμετεχει απο την αρχη σε αυτο το θεμα και δεν ξερω σε τι αναφερονται οι πρωτες σελιδες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν χιλιοειπωθει τα ιδια πραγματα χωρις νοημα!
Έγραψα κι εγώ πέντε πράγματα περί Dorna αλλά είναι στη λογοκριμένη έκδοση (αυτή που έβαλα στον πάτο μου και την έφαγε το σκοτάδι που λέγαμε).
Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες. Ούτε είπα κάτι αντίθετο. Αλλά ούτε και σχετικό με την άμεση έννοια. (τα παραδείγματα με το Στόνερ και το Χόρχε τα έφερα ως απάντηση γιατί τα χρησιμοποίησε ο Devil's που σε αυτόν πήγαινε η απάντηση).
Ο στόχος μου ήταν να περιγράψω το γενικό τοπίο όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, και (από εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα) το ότι μεγαλεία ψυχής και καραγκιοζιλίκια είτε προκύπτουν "καταλάθος" από λανθασμένες κινήσεις, είτε έτσι εκλαμβάνουμε εμείς καλοσχεδιασμένες κινήσεις.
Κίνητρα υπάρχουν πάντα.
Για να χρησιμοποιήσω ένα δικό σου παράδειγμα, είναι σα να σου πω ότι ο Εζμπελέτα έφερε το Ρόσσι στη Γιαμάχα γιατί δεν ήθελε να στερήσει από τον κόσμο τη χαρά του να τον δει πάλι να καβαλάει. Μεγαλείο ψυχής κι ο Εζμπελέτα
Το θέμα (ξαναλέω) με τα παρασκηνιακά είναι ότι ξέρουμε πως κάτι παίζεται, αλλά σίγουροι για το τί ακριβώς είναι αυτό δε θα είμαστε ποτέ.
Κάνουμε υποθέσεις και ψ@λοβροντάμε για να περνάει η ώρα και να έχουμε να λέμε, να κλαίμε, να γκρινιάζουμε, γιατί δεν έχει μόνο η κυρά Κατίνα της γειτονιάς δικαίωμα στο κουτσομπολιό, και στις χειρότερες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. (Κι επίσης γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι ύπνος με ρόδες, και όποιος θέλει να ασχοληθεί σχετικά μπλέκεται και με τα πίτουρα μπας και ξυπνήσει από καμιά αποκάλυψη του Hello για το κέρατο που έριξε ο τέταρτος μηχανικός της Pramac στη γκόμενά του.)
Σίγουροι είμαστε μόνο γι'αυτό που βλέπουμε. Η τούμπα είναι τούμπα. Δεν είναι μοντάζ. Η πρωτιά είναι πρωτιά.
Τώρα το αν και πώς και πού και πότε και τί προηγήθηκε για να έρθει αυτή η πρωτιά ή η τούμπα είναι κάτι το οποίο ανοίκει στα παρασκηνιακά. Επηρεάζουν την κατάσταση σαφώς, αλλά αυτά τα κουλαντρίζουν άλλοι κι όποιος τα κουλαντρίζει καλύτερα τόσο το καλύτερο γι'αυτόν. (εκτός κι αν σκοπεύουμε να κατέβουμε στο Σύνταγμα να κάνουμε πορεία για να δώσουν εργοστασιακό μοτοσακό στον Κράτσλοου)
Εγώ βλαστημάω. Ειδικά με τον ύπνο που με πιάνει στους μέχρι στιγμής αγώνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με αυτόν μέσα μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Μπορεί και όχι. Δε θα το μάθουμε ποτέ.
Όποιος μπορεί να αρκεστεί στο να βλέπει τους αγώνες κάθε δεύτερο ΣΚ κι όλα τα άλλα να τα έχει γραμμένα στα ριπαπά του (μόλις ανοίξουν τις σαμπάνιες να κλείνει την TV για να μην ακούει και τί μαλακία βγάζει του καθενός το στόμα, για να μην πω μόλις πέσει η καρώ) νομίζω ότι το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.
Για να μην νομίζει κανείς πως η Dorna δεν έχει να κάνει τίποτα με μεταγραφές ας διαβάζει τι λέει ο Πονσαράλ σε μια κρίση τιμιότητας
έτοιμο φρεσκομεταφρασμένο στο τραπέζι σας να το φάτε μωρά μουipila:
http://translate.google.com/translat...Crutchlow.html
το επίμαχο σημείο είναι αυτό:
"Everyone is happy to Cal, the same Carmelo Ezpeleta dotes on him and includes him among the 'top men' championship. We are all working together, we, Yamaha, sponsors, Dorna, to find the best solution.
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δυσκολα πολυ δυσκολα δυο γιαμαχα (εργοστασιακα και μη) στο βαθρο. Μονο αν πεσει καποιο ρεπσολ.
Sad, but true!
Λοιπον ηθελα να το ποσταρω στο θεμα του Ασσεν αλλα ειναι κλειδωμενο. Ποτε δεν καταλαβα γιατι κλειδωνονται! Ειμαστε στην Γερμανια θα μιλησουμε στο θεμα της Γερμανια , οχι στο θεμα του Ασσεν ή του Μουτζελο!
Για τοσο χαζα μας εχουν?
(εγω παντως δεν ειμαι)
Από την πρώτη νίκη του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία motogp που κέρδισε τότε στα 500κε στο Grand Prix του Donington Park το 2000,
μέχρι τη νίκη στο ολλανδικό TT του 2013,
(πως περναν τα χρονια Ροσσακο)
πέρασαν 12 χρόνια και 355 ημέρες. Αυτή η επίδοση έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Alex Barros (11 έτη και 204 ημέρες) και σπρώχνει επίσης τον Phil Read στην τρίτη θέση (11 έτη και 16 ημέρες)
«Ο γιατρός» θα μπορούσε να θέσει ακόμα ένα ρεκόρ, αν συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες.
Η τρέχουσα έκταση νικών σε βάθος χρόνου του Rossi είναι σήμερα στα 16 έτη και 345 ημέρες (από την πρώτη του νίκη ως την τελευταία)
Αν κερδίσει στην Sepang του τρέχοντος έτους, θα ξεπεράσει τον Loris Capirossi που έχει 17 χρόνια και 49 ημέρες. Η πρώτη νίκη του Rossi ήρθε στα 125κε στο Grand Prix της Τσεχίας στο Brno το 1996.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 10/07/2013 στις 09:51.
ε κλειδωνονται γιατι το γαμαμε νομιζω το θεμα, για καθε αγωνα φτανουμε 40 σελιδες και δεν λεμε και τιποτα σχετικο
παντως ο Ροσσι ειναι ανθρωπος των ρεκορ ακομα και τωρα βαζει το ονομα του στους πινακες...
παντως στο σοβαρο για προβλεψη
Μαρκεζ, Ροσσι, Ντανι, Κρατς
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Μα ειπα γιατι!
Ηταν να μπει στο θεμα του Ασσεν αλλα το θεμα ειναι κλειδωμενο.
Εεε το εβαλα στο θεμα της Γερμανιας.
Η επομενη λυση ηταν να ανοιξω καινουριο τοπικ . Δεν εβλεπα καποιο ιδιαιτερο λογο να το κανω ή να το βαλω.
Δεν πιστευω να κουρασα κανεναν Admin?![]()
![]()