με ειδα να ξανα οδηγαω KLE αυτην την φορα το 500 και να ειμαι 2 φορές πιο ευχαριστημενος και απο πριν
με ειδα να ξανα οδηγαω KLE αυτην την φορα το 500 και να ειμαι 2 φορές πιο ευχαριστημενος και απο πριν
Με είδα δικάβαλο σε δασικό δρόμο κατά τις έντεκα το βράδυ με τις πυγολαμπίδες να αστράφτουν γύρω και το πυκνό δάσος να δροσίζει. Μαγεία.
Με είδα δικάβαλο να βγαίνω από τούνελ και η ριπή αέρα να κουνάει την μηχανή και να μου ξεκολλάει το τανκ μπαγκ. Με το ένα χέρι να μαζεύω τους μαγνήτες και με το άλλο να ανοίγω γκάζι να συνέλθει η μηχανή. Τρόμος.
Είχα να οδηγήσω 7 μήνες και όλα ήταν όπως πρώτα.![]()
Με είδα μέσα συνέχεια αυτές τις μέρες μέσα στην αγωνία και την πίεση ... με είδα να διαβάζω και να γράφω στο moto, μου κρατάει καλή παρέα
Joyrider που ήταν το δάσος με τις πυγολαμπίδες ?
Με είδα εχθές μετά από καιρό να καβαλάω γυμνό το μοτόρι και να χάνω σαν ηλίθιος 160 ευρώ σε μιά στιγμή τάβλας στην Κηφισίας.......
(profiber carbon καλύμματα πλαισίου bye bye.)
Keep spamming!!!:a13:
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μετά από ένα ΣΚ στον ήλιο (χωρίς καπέλο) να έχει κοκκινίσει η κεφάλα μου και να υποφέρω απίστευτα φορώντας σήμερα κράνος...
καραφλά/ξυρισμένα αγόρια πάντα καπελάκι !!!
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα να σταματάω στην αριστερή πλευρά του μονόδρομου έξω από το σπίτι μου, για να αφήσω αυτούς που με ακολουθούσαν να περάσουν
και με άνεση να μανουβράρω ώστε να ανέβω στο πεζοδρόμιο της πυλωτής χωρίς να εμποδίζω.
Όμως οι ακόλουθοί μου σταμάτησαν και αυτοί ακριβώς πίσω μου και κατέβηκαν νευρικοί με τα χέρια δίπλα στο όπλο τους
λέγοντάς μου "κατεβήτε παρακαλώ και μην αγχώνεστε, αγχωνόμαστε εμείς μήπως βγάλετε κάποιο όπλο".
"Δεν αγχώνομαι, κάντε δουλειά σας παιδιά".
2η ερώτηση αφού ξεκαβάλησα "μήπως κουβαλάτε πάνω σας κάτι παράνομο;"
Μετά και από την 2η αυτή αρνητική απάντηση, με κάνανε φύλλο και φτερό, σωματική έρευνα πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα,
κράνη, γάντια, τσαντάκια, παρατσαντάκια, μπουφάν, το χώρο κάτω από τη σέλα κλπ.
"Αυτό τί είναι" με ρωτάει αυτός που ξεψάχνιξε το τσαντάκι μου χώνοντας τις δαχτυλάρες του και ανακατεύοντας το τιν με τον Ολντ Ντούμπλιν.
"Καπνός για πίπα" του λέω, "αν ανοίξεις και το μπροστινό φαρμουάρ θα δεις και τις πίπες"
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το επαλήθευσε.
Μετά με ρωτάει "μα φοράτε μπουφάν με αυτή τη ζέστη;" και του δείχνω την άσφαλτο λέγοντας "καίει, δε καίει;"
Και συμπληρώνω "μα ούτε ένας σας να μη φορά μια επιαγκωνίδα'
"Δεν υπάρχει φράγκο" μου απαντά.
"Εντάξει, μπορείτε να φύγετε, ευχαριστούμε"
"Εγώ ευχαριστώ παιδιά, μόνο μη με γράψετε που θα ανέβω το πεζοδρόμιο απέναντι χωρίς κράνος έτσι;"
Γελάσανε και έφυγαν.
Να είστε καλά και να είστε όλοι έτσι ευγενικοί και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε.
Υ.Γ. SHOOTER504651216365165135131 δεν ήσουν εσύ έτσι;
εγω θα σε ειχα γονατισει και μετα θα σε ρωτουσα...
μικρα παιδακια τι να πεις οταν το εγχειριδιο λεει οτι- μπουφαν καλοκαιριατικα κρινεται υποπτο-δεν ξερουν ομως ποσο ποναει το καψιμο και το γδαρσιμο μιας στενης επαφης με την ασφαλτο
πριν μερικα χρονια καλοκαιριατικα οδηγουσαμε παντελονι υφασματινο με τσακα παρακαλω,και θαλασσι πουκαμισακι τωρα υφασματινη φορμα-σαν την αγγαρειας του στρατου και μακο φανελακι το τελειο προστατευτικο για πλατη ωμους αγκωνες και γονατα
και οντως λεφτα δεν υπαρχουν-κατσε να ποσταρω τα λαστιχα μου και θα δεις τι εννοω-και αν καποιοιος βαζει απ το υστερημα του για να προστατευτει συνανταει στενομυαλους γραφειοκρατες-ομοιομορφιας το αναγνωσμα...:a31::a31::a31: