Έβαλα Metzeler M22 στο μικρό μου και μου φαίνονται καλά λαστιχάκια. Έκανα γύρω στα 300χλμ. προχτές σε στριφτερούς δρόμους και ήταν αξιοπρεπέστατα. Βέβαια η άσφαλτος της Κύπρου καμία σχέση με τις Ελληνικές "τζαμαρίες".
Έβαλα Metzeler M22 στο μικρό μου και μου φαίνονται καλά λαστιχάκια. Έκανα γύρω στα 300χλμ. προχτές σε στριφτερούς δρόμους και ήταν αξιοπρεπέστατα. Βέβαια η άσφαλτος της Κύπρου καμία σχέση με τις Ελληνικές "τζαμαρίες".
WHO RUNS THE SHOW
pirelli.
α, το μοτο σου δεν εχει φιλτρο λαδιου...μονο σιτα...
![]()
ας κανω κι εγω την ιδια ερωτηση για cbf 250...........
θελω οτι πιο μαλακο, διαρκεια ζωης αδιαφορη
Άστα να πάνε!Μη σου πω θέλω λάστιχα τρακτέρ!!Πολλές λακούβες και κακής ποιότητας ασφάλτου.Δεν ξέρω πως είναι στην Κύπρο αλλά εδώ έχει ένα θεματάκι.
Οπότε ψίνομαι για μαλακά ελαστικά. Αύριο πάει για λαδάκια και μετά για νέα λάστιχα Pirelli το ψίνω.Θα δώ για τιμλες τώρα. Ελπίζω μην πάθω εγκεφαλικό...![]()
WHO RUNS THE SHOW
ηρθε την περασμενη βδομαδα στο μαγαζι πελατης με cbf 125 να ρωτησει για λαστιχα! πολυ περιεργα νουμερα φοραει αυτο το μηχανακι ρε γμτ! τες πα, μετα απο καμποσα τηλεφωνα που καναμε, καποιες εταιρειες δεν τα παραγουν καν, και σε καμια εταιρεια δεν υπηρχαν διαθεσιμα! σε κανα 20ημερο το νωριτερο που μας ειπαν.... αν τυχει και τα βρεις στοκ σε κανα μαγαζι, προσεξε ημερομηνιες! μεχρι και 6 μηνων βαλτα!!
τα ελαστικα της μετζελερ και της πιρελλι ειναι παρεμφερη και ας μην ειμαστε victims του μαρκετινγκ
http://www.tyrepress.com/index.php?news=2292
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εντάξει το σερβις μας!!!Λαδακια και τακάκια μπροστά!! Ησύχασα τώρα!
Μου ειπαν πως χρειαζεται και αλλαγη στα ρουλεμαν του τιμονιου, 100 ευρώ δεν ειναι πολλά??ειπα να το αφησομε για αργοτερα και τα λαστιχα κρατανε για το καλοκαιρι...θα το ψαξω καλα πρωτα..
Δες και αυτά της Michelin
αν σ αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα . Προσωπικά πιστεύω ότι τo προφίλ ελαστικών της Michelin ταιριάζει πολύ καλά στα δικά μας παγοδρόμια, αλλιώς μείνε μ αυτό που είχες αν είσαι ευχαριστημένη.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Μαρία στην τιμή των ελαστικών συμπεριλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Σε όλα τα ελαστικά.
Sent from me using a computer.