Ναι αλλά μην πιάσουμε εδώ τα "Περί πολέμου" του Κλαούζεβιτς, ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
nop...![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
με ειδα κλασμένο απο τσιπουρο χθες στο μοσχατο. να αφηνω την μηχανη (οκ μου πηρε 3-4 λεπτα να καταφερω να την κλειδώσω σωστα) και του φιλους μου να παραξενεύονται που ενω ημουν μεθυσμένος να μην θελω να οδηγήσω, (λέγετε παιδεία! κουκλες) και ταξακι και σημερα πρωι πρωι το λεωφορειο να την μαζεψω.
με ειδα να κλανω μεντες νωριτερα οταν κανοντας προσπεραση ο πανηλιθιος που ηταν μπροστα με το κουτι φοβηθηκε μη λερωσει τον κουβα του απ το πατημενο ζωακι που ηταν στον δρομο,η στραβοτιμονια του αριστερα με εκανε να παω στο αντιθετο,ευτυχως ο απεναντι τραβηχτηκε και χωρεσα,ο πανηλιθιος χεστηκε ποιο πολυ οταν τον σταματησα και στο τσακ γλιτωσε να του κανω την μαπα μερεντα:a015:,τα συγνωμη δεν φτανουν καμια φορα οταν οδηγατε με το δαχτυλο στον κ@λο πανηλιθιοι
αν αντι για μηχανη οδηγουσα φορτηγο θα το εκανες η θα κοιτουσες 2 και 3 φορες πριν κανεις την πα@@ρια σου?![]()
Με είδα να κάνω 7 σεσιονς σήμερα στα Μέγαρα και να το φχαριστιέμαι όσο δεν πάει..
με ειδα να τρωω καταδικη που ουτε πιτσιρικας δεν εχω φαει...
στρωνω το παπι...
παω παντου με μαξ 50 χαω και μεσα σε 2 μερες εχω κοντεψει να δω τα ραδικια αναποδα πανω απο 5 φορες επειδη προσπαθουνε οι αλλοι να με πατησουνε.
περιμενω τον μαλακα που θα μου κορναρει κι απο πανω![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...