Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 138

Θέμα: Κατανάλωση Adventure-R 1190

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Σωστά, αλλά η συζήτηση είναι για κανονική οδηγήση, όταν δηλαδή δεν χρησιμοποιείς και τα 150μουλάρια.. Γιατί αν το πας τέρμα και 15L να κάψει δεν νομίζω να πει κανείς τίποτα..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Έχει σαφή τουριστικό προσανατολισμό , σαν μηχανάκι .
    Για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει μαζί του , είναι βασικότατο κριτήριο επιλογής .

Όχι μόνο για τη τσέπη του αλλά και για την αυτονομία του .
    To 990 καίει τον πάτο του (το έχω...) και ταξίδευα με αυτό...όταν το αγόρασα η βενζίνη ήταν στο 1,05 ευρό το λίτρο...διακόσια χιλιόμετρα περίπου μέχρι την ρεζέρβα και άλλα 50 περίπου μέχρι να αδιάσει...
    Το 1290 είναι οικονομικότερο σίγουρα αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσο και έχει μάλλον και καλύτερη αυτονομία...
    Αν διέθετα τα φράγκα για να το αγοράσω δεν θα σχολούμουν με κατανάλωση...που σημαίνει ότι απλά θα είχα την άνεση την οικονομική, ή αλλιώς ειδέξιο κώλο...
    Ταξίδια κάνεις με πολλά μηχανάκια πολύ φτηνότερα...με αυτό κάνεις και άλλα πολλά...
    Τελιώνοντας να πω ότι τα πολλά τα καίει όταν δεν ταξιδεύεις...

υ.γ. "κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν..." όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αγαπητε (πα)λουκι λουκ.......

Το μοτο μου αρεσει.... Αλλα εγω φταιω που η κτμ εχει μια φημη για μαστορατζες; εγω φταιω που καινε; Δεν λεω να στρβει κ να πηγαινει σαν σουπερμπαικ με καταναλωση παπιου.... Να μην σκιζει στην καταναλωση κ να ειναι αξιοπιστο θελω ο χριστιανος.... Πολυ ειναι;
    Ρε Σπυράκο αγόρι μου αυτό ακριβώς λέω...δες την πραγματικότητα και άσε τους αστικούς μύθους...
    Ο lc8 είναι μηχαλογικά αξιόπιστος και πλέον είναι και οικονομικότερος...fact...
    Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε...
    Κουμάντο στα γούστα και την τσέπη του καθενός δεν μπορώ να κάνω...αλλά να ξέρουμε και τι λέμε...
    Το μηχανάκι είναι καλοστημένο, αξιόπιστο και καίει όταν το "πας"...λογικό...
    Εδώ το φειζεράκι το 600 όταν του ήπια το αίμα για κανα 35λεπτο ακατέβατα από τις 10.000στροφές ήπιε σαν νεοφίδα...απλά πραγματάκια...

υ.γ. ο παλούκι λουκ είναι άλλος...και αυτός με 990 αν δεν άλλαξε κάτι...

Πόσο δύσκολο είναι τελικά άμα σου βγει το όνομα . ( μιλάω για τη ktm )

Ενώ έχει αναφέρθει δεκάδες φορές , πως κάτοχοι μιλάνε για χ και ψ καταναλώσεις , υπάρχει ακόμα η τάση ή να αποδείξουμε το αντίθετο ( χωρίς φυσικά κάποιος να έχει ήδη το μηχανάκι ) ή να συνδέσουμε το κόστος κτήσης με το κόστος συντήρησης ή καυσίμου .

Δλδ όποιος έχει ένα μηχανάκι που μπορεί να το δώσει πώληση στα 6000 € και έχει και άλλα 3000€ καβάτζα και βάλει και άλλα 6000€ σε 64 δόσεις αυτομάτως είναι και ο Νιάρχος και δεν πρέπει να τον νοιάζει ούτε η κατανάλωση ούτε τα υπόλοιπα κόστοι της μοτοσυκλέτας .

Πραγματικά απορώ .

@louki , ότι επέλεξες να κάνεις ταξίδια με μια μοτοσυκλέτα με αυτονομία 250 χλμ max αυτό είναι όπως προείπα δική σου επίλογή .
    Εγώ ας πούμε για τα δικά μου ταξίδια θεωρώ την αυτονομία κάτω από 300χλμ απλά μη αποδεκτή ( για ταξίδια ) γιαυτό και είχα επιλέξει μοτοσυκλέτα με αυτονομία 350+ χλμ .
    Τελευταία τροποποίηση από faraway; 23/06/2013 στις 21:15.

Όποιος θέλει αυτονομία 300+ ΔΕΝ παίρνει ΚΤΜ ....ΑΝ και τα 260 χλμ του 990 σε ρυθμούς 150-160 ...ΔΕΝ καθόλου κακό .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όποιος θέλει αυτονομία 300+ ΔΕΝ παίρνει ΚΤΜ ....ΑΝ και τα 260 χλμ του 990 σε ρυθμούς 150-160 ...ΔΕΝ καθόλου κακό .
    Γιατί ?? Το 1190 adv φαίνεται να τα έχει τα 300+ ( γιαυτό εξάλλου είναι το θέμα και όχι για το 990 )

Πόσο δύσκολο είναι τελικά άμα σου βγει το όνομα . ( μιλάω για τη ktm )

Ενώ έχει αναφέρθει δεκάδες φορές , πως κάτοχοι μιλάνε για χ και ψ καταναλώσεις , υπάρχει ακόμα η τάση ή να αποδείξουμε το αντίθετο ( χωρίς φυσικά κάποιος να έχει ήδη το μηχανάκι ) ή να συνδέσουμε το κόστος κτήσης με το κόστος συντήρησης ή καυσίμου .

Δλδ όποιος έχει ένα μηχανάκι που μπορεί να το δώσει πώληση στα 6000 € και έχει και άλλα 3000€ καβάτζα και βάλει και άλλα 6000€ σε 64 δόσεις αυτομάτως είναι και ο Νιάρχος και δεν πρέπει να τον νοιάζει ούτε η κατανάλωση ούτε τα υπόλοιπα κόστοι της μοτοσυκλέτας .

Πραγματικά απορώ .

@louki , ότι επέλεξες να κάνεις ταξίδια με μια μοτοσυκλέτα με αυτονομία 250 χλμ max αυτό είναι όπως προείπα δική σου επίλογή .
    Εγώ ας πούμε για τα δικά μου ταξίδια θεωρώ την αυτονομία κάτω από 300χλμ απλά μη αποδεκτή ( για ταξίδια ) γιαυτό και είχα επιλέξει μοτοσυκλέτα με αυτονομία 350+ χλμ .
    Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες και κυρίως με τον όρο "δική σου επιλογή"...όλοι μας κανουμε τις επιλογές μας και βάζουμε τις προτεραιότητές μας...ποτέ δεν μετάνοιωσα για την επιλογή μου στο 990 και πιστεύω ακράδαντα ότι το 1190 είναι ακόμα καλύτερο...δεν πειράζει που πολλοί μένουν με τις φήμες και τους δράκους...έτσι κι αλλιώς οι μοτοσυκλετιστές λίγοι ήταν και λίγοι θα είναι πάντα...
    Το κακό είναι ότι έχουμε έρθει σε μια κατάσταση πλέον που έχει καταντήσει η κατανάλωση καυσίμου να είναι βασικός παράγοντας που αθορίζει τις αγορές μας...παλιότερα λίγο ασχολούμασταν...κοιτούσαμε εμφάνιση, επιδόσεις, στήσιμο... άντε και άνεση για δικαβαλα ταξίδια...

υ.γ. 64 δόσεις με "στεγνή" την τσέπη για να πάρω το 1190 (ή οτιδήποτε άλλο...) ΠΟΤΕ...
    αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω "επιδέξιο κώλο"...

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Ρε παιδια ας μην είμαστε υπερβολικοί ενα μηχανάκι του λιτρου θα καψει απο 6 μέχρι 9 στα εκατο. Οτι και να ναι. Αν θέλεις οικονομία παρε ενα στρωμα η ενα σκουτερ και τέλος. Το 1190 αν μπορούσα θα το έπαιρνα οπως οι περισσότεροι. Για τους δυσπιστους δείτε το και το συζητάμε ξανα

Διαφήμηση ,αλλά πολύ καλό !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Διαφήμηση ,αλλά πολύ καλό !!!!
    όχι ρε, γιατί το λες?

να μας πει και ο μιμικος πόσο του έκαψε σε εκείνες τις βόλτες.....
    Kοίτα να δεις τι ανακάλυψα ....

...σε αυτό το βίντεο αυτού του συνετού οδηγού ( ) στην οθόνη αριστερά στη δεύτερη σειρά φαίνεται η κατανάλωση που έχει γράψει το trip του .

Εκτός του ότι πάει γ@**ώντας εκεί , υποθέτω ότι και με τίποτα 200αρες θα έφτασε και εκεί μέσω εθνικής .
    Αν βλέπω καλά λέει κάτι 8,1 ή 8,3 ....αλλά ας το δει και κανένας άλλος με καλύτερα μάτια

http://www.youtube.com/watch?v=KvfibI0WYv8

Αν βλέπω καλά λέει κάτι 8,1 ή 8,3 ....αλλά ας το δει και κανένας άλλος με καλύτερα μάτια
    αν όντως φτάνει και μέχρι 9 τα 100, μιλάμε για σούπερ κατανάλωση

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Το ψήνουμε σιγά σιγά....
    there's no such thing as impossible

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Έτσι είναι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Τα άλογα θέλουν φαΐ και 9 λίτρα για να ταϊστούν 130-150 απο αυτά σε τέτοιου είδους οδήγηση απλά δεν φτάνουν.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Adventure-R 1190 147ps 230 kg
    από DrBig στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1490
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2016, 05:20
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2015, 02:44
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2013, 23:35