Ο,τι θες να μαθεις, μπορεις να το μαθεις εδω και τωρα, αυτο το δευτερολεπτο. Απλα αρνησαι χωρις να το καταλαβαινεις. Ολοι μας, δηλαδη. Δεν απαιτειται χρονος, ειναι αποκλειστικα και μονο θεμα state of mind. Η συσσωρευμενη γνωση της ανθρωποτητας δεν ειναι τιποτε αλλο απο την αποθεωση του χεσιματος μιας νοητικης διαδικασιας...κοπρανα του μυαλου...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπορουμε να μιλαμε για μηνες...ειναι αλλοι τοσοι αρχαιολογοι που λενε τα αντιθετα απο αυτους που εβαλες.
http://www.imdb.com/title/tt1446714/
Η αρχη και το τελος ειναι ολα τα $$
Εκτος και αν εισαι Στωικος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%...BC%CF%8C%CF%82
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ά γειά σου! μπορεί να είσαι εσύ εξωγήινος και να μην σε έχουμε πάρει γραμμή τόσο καιρό! μπορεί τώρα να ποστάρεις εδω μέσα χωρίς υπολογιστή μόνο χρησιμοποιώντας το 2% του μυαλού σου και το πρωτόκολλο TCP/IP, ενώ ταυτόχρονα είσαι καθισμένος στην τουαλέτα καταστρώνοντας σχέδιο κατάκτησης του πλανήτη του μαλάκα με παροπίδες, γνωστό και ως ΓΗ!
Αν είσαι πρέπει να το παραδεχτείς!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το σκατο δλδ ειναι και ο λογως για τον οποιο υπαρχεις?
Οτι τρως ο σκοπος ειναι να καταληξει στο χεσιμο?
Δεν παιζει να ειναι το καυσιμο για να συνεχισεις να υπαρχεις.
Δλδ ενα μηχανακι την βενζινη την χρησιμοποιει οχι για να κινηθει αλλα για παραγει καυσαεριο?
Η διαφορετικα , μπορει να υπαρχεις για να αναπαραγωνται/τρεφονται τα κουνουπια με το ιδιο σκεπτικο.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
shift + w + ι ή υ κλπ
Να ρίξω εγώ λάδι στη φωτιά?
Ludwig Wittgenstein
Philosophy of language
Meaning is use
Correspondence theory of truth
Coherence theory of truth
και πάει λέγοντας...
Θα τα έβαζα από τη Stanford που είναι σωστή και σένια πηγή αλλά από τη μία δε θα έκανε κανείς τον κόπο να τα ανοίξει κι από την άλλη είπαμε να κρατήσουμε το θρεντ σε ένα χαμηλό επίπεδο
(θα πόσταρα και κανά κώλο, όχι του Frege ή του Russell, αλλά θα μου τον σβήσουν)