Εγω μια χαρα περασα. Πηρα το πρι πρι μου, τη γυναικα, ταξιδεψα σε ολη τη Μακεδονια, ειδα τα live, ειχε πλακα. Η Καστορια υπεροχη.
Ακομα και τα δηθεν "φοβερα" καγουριλικια δεν ηταν τιποτα σημαντικο. 5-6 γνωστομαλακες που εκαναν τα γνωστα burn out εκει οπου ειχε μαζευτει ολος ο κοσμος για ποτακια στην Καστορια. Καθολου παραξενο, αν σκεφτει κανεις οτι ειναι καπου 2000 ματοσυκλετιστες μαζεμενοι σε ενα μικρο δρομο. Ενοχλητικο;;; Δεν θα το ελεγα, αφου οπως μου ειπαν οι κατοικοι, το καρναβαλι που οργανωνεται εκει ειναι πολυ πιο θορυβωδες. Αρα να απογορευτει και αυτο, οπως και στο Ρεθυμνο που γινεται χαμος κατω απο το σπιτι μου καθε χρονο. Ψοφο και θανατο στον Αρλεκινο καρναβαλιστη λοιπον.
Τα σχολια για το Παγκοσμιο... Παρα πολλα ατομα (μαζι και εγω) απο την Πανελληνια, παρακολουθησαμε το εντουρο. Τιποτα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα δεν εγινε. Και μαλιστα οι θεατες στις ειδικες δεν θα υπηρχαν ή θα ηταν ελαχιστοι χωρις εμας.
Παντως επεσε τρομερο χρημα στην Καστορια σε λιγα εικοσιτετραωρα. Ολες οι καφετεριες, ταβερνες, ξενοδοχεια, βενζιναδικα, ηταν γεματα απο μοτοσυκλετιστες. Ο ξενοδοχος μου ειπε χαρακτηριστικα πως θα ηθελαν συνεχεια τετοιες διοργανωσεις για να κινειται λιγο χρημα στην πολη, η οποια εχει 4000 κλινες που ειναι συνηθως αδειες τετοια εποχη.
Ακαι ευχαριστω που αυτοματα χαρακτηριζομαι "καγκουρας" επειδη συμμετειχα στην πανελληνια.
Τελευταία τροποποίηση από Shaolin Monk; 28/06/2013 στις 09:20.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το στενάχωρο είναι ότι μετά από 5-10 χρόνια μοτοφορουμικής διαπαιδαγώγησης, συζητήσεων περί του "σωστού", κλπ κλπ, ο μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα πρωταγωνιστεί ακόμα ως γαρδελικός ήρωας - παληκάρι της φακής, φλερτάροντας με την παρανομία στην πρώτη ευκαιρία, όχι για κάποιο λόγο, αλλά απλώς "έτσι" επειδή την είδε αλλιώτικα...
και για να μην πιάνουμε μόνο τον μοτοσυκλετιστή, και οι ίδιες οι οργανώσεις έχουν αποκλειστικό προορισμό στην πυξίδα τους το κέρδος, χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για να γίνει κάτι σωστό για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο αυτής της χώρας....
άσχετα από τα κακώς κείμενα χαίρομαι για αυτούς που περάσανε καλά, προσέχοντας ταυτόχρονα να μην περάσουν οι γύρω τους χάλια...
και του χρόνου καλύτερα.