Πάντως χθες, μιας που οδηγούσα κάρο, πήγα καροτσάκι πολλούς τέτοιους μπινέδες. Να παν να γ@μηθούν τα καρι@λι@. Σκάνε είτε από πίσω σου είτε από το αντίθετο ρεύμα και δε βλέπεις τη τύφλα σου..
Ετοιμάζω όμως αντιπερισπασμό....![]()
![]()
Εντάξει εσύ λες ότι όλοι αυτοί που με στραβώνουν έχουν λάθος ρυθμισμένα τα προβολάκια. Εγώ που δεν τα έχω λάθος ρυθμισμένα και όντος δείχνουν χαμηλά και έχουν ευρύ φάσμα γιατί στραβώνω τους άλλους αν τα ανάψω? (χωρίς φορτίο στο πορτ παγκάζ) Ναι όταν ο άλλος έρχεται με αναμμένα περβολάκια του ανάβω και εγώ τα δικά μου για να δει πως είναι.
Αλλά αν κάνω λάθος και είναι και τα δικά μου λάθος ρυθμισμένα, ο νόμος γιατί τα απαγορεύει?
Sent from me using a computer.
Αδερφέ μου, τον είχα πίσω μου σταθερά, είτε δεξιά έκανα, είτε αριστερά, κάνα πεντάλεπτο δεν ήταν ποτέ μπροστά όσο και αν έκοβα ταχύτητα. Τα προβολάκια ομίχλης είναι για την ομίχλη όχι για καλοκαιρινό καιρό για να δείξεις ότι έχεις αμάξι με προβολάκια. Κατέβηκα σε φανάρι, αφού επί πέντε λεπτά του έκανα νόημα να τα κλείσει και του άναβα αλάρμ. Δεν ήταν για τσαμπουκά ήταν παράπονο γιατί δεν έβλεπα, δάκρυσα!
If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!
Vassos και Skylaros δεν μιλάω για τα καινούρια αυτοκίνητα που στην θέση των προβολέων ομίχλης έχουν προβολάκια για έχτρα φωτισμό. Αυτά όντως δεν στραβώνουν (αλλά δεν είναι ομίχλης) και πράγματι βοηθούν (λίγο) στις στροφές. Νομίζω ότι αυτά ανάβουν μαζί με τα φώτα και δεν τα ελέγχεις ξεχωριστά. Σε κάποια αμάξια δε, είναι αναμμένα μόνο στην ευθεία ενώ στις σροφές ανάβει ή το αριστερό ή το δεξί, ανάλογα με το που στρίβεις το τιμόνι, ώστε να φωτίζουν εκεί που πρέπει χωρίς η δέσμη να περνάει στο αντίθετο ρευμα.
Sent from me using a computer.
Σχετικα με το ΚΤΕΟ...................................
Τελη Μαιου περασα κτεο το Βαραντερο.Ταυτοχρονα περνουσε ενας τρακτορας(νταλικα)ο οποιος ειχε πανω 12 ξετάπωτους προβολείς..........................
Λεω,μπα θα τον κοψουνε.................ναι αμε................περασε πανηγυρικα τον ελεγχο.Ποτάνα Μερκελ,εσυ φταις για το χάλι μας.........![]()
Αντί να κράζετε τι εταιρίες που έτος 2013 δεν έχουν κάνει τίποτα για να βλέπουμε σωστά στο δρόμο κραζετε τους 10-20 που και πατινι να οδηγούσαν θα δημιουργούσαν πρόβλημα στους γύρω...
Λες και δεν ξέρετε ότι μόλις ανεβεί δεύτερο άτομο στη μηχανή, τα φώτα φεύγουν το φεγγάρι, σπάμε τα νεύρα σε όλους τους γύρω κτλ κτλ κτλ.... Πόσοι απο εσάς τα ρυθμίζεται καθε φορά που ανεβαίνει δεύτερο άτομο;
Τι να λέμε δυστυχώς χωρις να τι θελουμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για μια κατάσταση που ειναι επικίνδυνη για εμάς και για τους γύρω...
Να χέσω τα ολεσ τισ εταιριεσ και τα άλογα τουσ και τις ωραίες εξατμίσεις και και και που δεν μπορούν σήμερα να φτιάξουν και ασφαλές για τα φώτα των μηχανών!
Daz μιλάω για εργοστασιακά προβολάκια ομίχλης (λευκά), τα οποία, υπό ΚΣ, χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε μη φωτιζόμενο επαρχιακό δρόμο και να προσθέσω ότι ποτέ δεν μου έχει "παίξει" κάποιος τα φώτα, δείγμα ότι τον ενοχλώ. Βέβαια, η κανονική δέσμη των φώτων μου είναι τουλάχιστον 1 κλικ κάτω, ειδικά όταν είμαι φορτωμένος.
Επίσης, ελάχιστες φορές έχω ενοχληθεί από προβολάκια ομίχλης των απέναντι και αυτό μόνο σε περιπτώσεις που τα προβολάκια τους φωτίζουν περισσότερο από τα κανονικά τους φώτα, δείγμα ότι είναι αλλού γι' αλλού.
Θα το γράψω πάλι. Οποιαδήποτε XenonΜαλακία που δεν έχει τοποθετηθεί στα ανάλογα κάτοπτρα τυφλώνει.