μου το εκλεψαν απο την κερκυρα τελη αυγουστου και σημερα με πηραν απο τον τμημα ασφαλειας του αγιου παντελειμονα στην αθηνα οτι το βρηκαν...
αυτα ειναι ωραια νεα.
ημουν σιγουρος οτι θα ειχε γινει κομματια αλλα τελικα το βρηκα σχεδον οπως το αφησα.![]()
μου το εκλεψαν απο την κερκυρα τελη αυγουστου και σημερα με πηραν απο τον τμημα ασφαλειας του αγιου παντελειμονα στην αθηνα οτι το βρηκαν...
αυτα ειναι ωραια νεα.
ημουν σιγουρος οτι θα ειχε γινει κομματια αλλα τελικα το βρηκα σχεδον οπως το αφησα.![]()
μπραβο ρε φιλε!!!!παρατημενο το βρηκαν;πως και τι;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Περασε ο αλβανός από Κερκυρα και το πήρε να κατέβει Αθήνα....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
τεσπα,απο απλη περιεργια ηταν η ερωτηση...κανε εναν κοπο και πηγαινε στο κοντινοτερο προπατζιδικο και ριξε κανα δελτιο...τωρα που γυριζει,μην το αφησεις!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ωραια πραματα!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
αντε να ακούμε και κανένα καλο
ΚΑΙ ταξιδιαρικο πλεον.
ευχαριστω παιδια.
μακαρι οσοι εχουν χασει κατι να νιωσουν αυτο το συναισθημα του να το ξανα βρισκουν.
Αν και το παπι εχει αντικατασταθει επαξια απο ποδηλατο ειμαι χαρουμενος που το ξανα βρηκα κυριως γιατι ειχα γραψει πολλα ομορφα χιλιομετρα με αυτο το παπι και κουβαλουσε αναμνησεις ωραιες πανω του.
![]()