Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
lol ρε Χίο
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Θα 'θελες... δε σε ζηλευω εννοια σου, πλακα κανουμε!
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Μην δίνεις σημασία... ο τύπος πάει δικάβαλα με 2μετρους και φρενάρει χωρίς λόγο... άσε που αντί για λαστιχά πάει σε σιδερά για το παϊτόνι... Re μλκ, 29psi είχε το λάστιχο και μια κωλάρα 135 κιλών πάνω του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή εκτός από να χαμογελάσει πλατιά?
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Re μλκ, 29psi είχε το λάστιχο και μια κωλάρα 135 κιλών πάνω του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή εκτός από να χαμογελάσει πλατιά? 90 κιλα ειμαι και να σκασεις!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Re μλκ, 29psi είχε το λάστιχο και μια κωλάρα 135 κιλών πάνω του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή εκτός από να χαμογελάσει πλατιά?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Eυχαριστώ Το Σ/Κ τι κάνεις γλυκέ μου?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Το Σ/Κ τι κάνεις γλυκέ μου? Στρώνει.... Κ@λο....
Blue Oyster CHIOS......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios 90 κιλα ειμαι και να σκασεις! Μόνο με το στριγκάκι... τον εξοπλισμό τον μέτρησες?
TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS BMW R25/3 1955 Restoration