Σας είδα χθες κατά τις 12 στο Σούνιο 400άρηδες με τα μηχανάκια στην πένα πλήρως εξοπλισμένους και σας χάρηκα..
VFR,RVF και CBR; Μάλλον.. Χοντάκια πάντως και τα 3. Είχατε κι ένα ΚΤΜ στην παρέα για ξεκάρφωμα..
Καλές βόλτες να έχετε![]()
Σας είδα χθες κατά τις 12 στο Σούνιο 400άρηδες με τα μηχανάκια στην πένα πλήρως εξοπλισμένους και σας χάρηκα..
VFR,RVF και CBR; Μάλλον.. Χοντάκια πάντως και τα 3. Είχατε κι ένα ΚΤΜ στην παρέα για ξεκάρφωμα..
Καλές βόλτες να έχετε![]()
Σας είδα VSTROMάδες ψές απόγευμα στα διόδια της Κορίνθου και κανένας δεν χαιρέτησε!
Τι νομίζετε πως έχετε BMW και είστε άλλη κατηγορία εσείς?![]()
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στη νέα είσοδο Καλαμάτας καβάλα στο μαύρο ninja...To κεφάλι σου προστάτευαν τα γυαλιά σου , το σώμα σου το σορτς και το μπλουζάκι σου, οι αστράγαλοί σου δε, προστατεύονταν από ένα ζευγάρι σαγιονάρες...![]()
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
ειδα και τον οπερατερ χτες στην πειραιως, ειδα και την μικρη λουλου στο καλλιμαρμαρο, ειδα και τον μακγκαιβερ να τρεχει με το μοναδικο του στυλ σαν να του χουνε βαλει νεφτη στον κωλο στην κηφισιας, ειδα και τον μητσο1 στη τεχνοπολη στο γκαζι στην συναυλια των LOCOMONDO!!!
θα αρχισω να κυκλοφορω μεταμφιεσμενος! νοιωθω σαν σελεμπριτι που τον κυνηγανε οι παπαρατσι!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα το πρωί κομπλέ με μαύρο HJC Carbon αν είδα καλά, και Kawasaki 250R πράσσινο προς τα δικαστήρια,και μπουφανάκι και όλα μπράβο![]()
Σας είδα με το innova 125 και το xr125 στην εγνατία το πρωι φορτωμένους με σκηνες/sleeping bags/τα πανταΟΛΑ με κατευθυνση Τουρκια.
Να στε καλά και καλή επιστροφη (πινακίδες Σμύρνης)(Οχι Νέα Σμύρνης)
Biz çadır / yönünde Türkiye ile çanta / pantaOLA uyku yüklü Egnatia sabahı yenilikçi 125 ve xr125 gördüm.
Karşılığında iyi ve güzel olun
Σε είδα το πρωί στην κάθοδο του Κηφισσού, με το κόκκινο Fazer1000 και το κρανάκι AGV το περίεργο του Rossi το παλιό νομίζω, με τα παρδαλά τα σχέδια....δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που σε "αναφέρω"....αλλα το ότι καθώς σε είχα μπροστά μου, η πίσω ρόδα σου παρα-άσπριζε στο κέντρο....μετά κατάλαβα οτι δεν ήταν ούτε γιαούρτι, ούτε ασβέστης ούτε κρέμα γάλακτος με σάλιο χελιδονιού σε τραγανή φωλιά απο μούσμουλα και σως αρλεκίνου...
αλλά τα λινά του ελαστικού σου......και ειλικρινά στεναχωρήθηκα... να προσέχεις!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Σε είδα χθες κυράτσα 50άρα με τη φίλη σου στο σκούτερ-χρέπι, χωρίς κράνος, να πηγαίνεις μέσα στη μέση με 20χλμ, αμφιβάλλω αν είχες δίπλωμα οδήγησης. Πήγα να σε προσπεράσω και εκείνη τη στιγμή αποφάσισες να στρίψεις απροειδοποίητα αριστερά σε στενό με απαγορευτικό. Φρέναρα για να μην βρεθούμε αγκαλιά και είχες το θράσος να βρίζεις κιόλας, κ@ριόλ@.
Σε είδα και σένα σήμερα το πρωί κουκλάρα αστυνομικίνα ξανθιά να ψάχνεις το επόμενο θύμα για έλεγχο...πρέπει να ήταν η πρωτη φορά που βαθιά μέσα μου ήθελα να με σταματήσουν σε μπλόκο![]()
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Σε είδα ξανθε άγγελε με το AX (το Citroen) να βγαίνει στον Κηφισσό απο Μακρυγιάννη.Μου φτιαξες τη μέρα παλιοθύληκο...
Σε είδα κι εσενα κοπελια με το σκουτεράκι το Aprilia στο Θησείο που πηγες να πέσεις ετσι οπως το έκανες πίσω γιατι δεν έφτανες καλα.Το πεδιλάκι ωραίο αλλά για βόλτα.Στο μηχανάκι να φοράς κανένα πιο κλειστό,εντάξει?
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Σε είδα παλίκαρε με το ζετάκι στον Κηφισσό να πηγαίνεις με 80-90 μπάλα!!Κρανάτος και μάλιστα με δευτερο κράνος στην πλάτη για τον συνεπιβάτη που θα επαιρνες προφανώς?(είχε και πατάκια πίσω....θέση για δευτερο ατομο δεν είχε) Σού έκανα thumps up οταν σε πέρασα με το Runner.
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Πολλά είδα σήμερα..
1.
Σε είδα μακρινέ ξάδελφε του Γιουσειν Μπολτ να διασχίζεις την Πανεπιστήμιου με άλματα ανάμεσα στα εν κινήσει αυτοκίνητα, πατώντας πάνω στο καπό ενός ταξί και να κάνεις το Πανεπιστήμιου – Σοφοκλέους σε λιγότερο από 0:0:8:59….
Οδηγοί και περαστικοί είχαν μείνει Παυλοπουλοι…
Όσο για τους δυο «undercover» ασφαλίτες… αν δεν είχαν το τσαντάκι στην μέση θα σε είχαν προλάβει…
2.
Σε είδα πάνω στο παπί με μαύρο χρεπι κράνος που ειχε επάνω του ελληνικές σημαίες , περικεφαλαίες , «μολων λαβε» κ.λ.π και με μεγάλα ΧΡΥΣΑ γράμματα έγραφε «Mc Gyver»!!!![]()
Σε είδα Caspian Blue 1050 έξω από το συνεργείο κοντά μου...
Είδα κι εσένα μάστορα ν' απορείς όταν σε ρώτησα αν είναι πελάτη σου ή δικό σου...
Κι έγινε μεγαλύτερη η απορία σου όταν σου είπα να σου φέρω κάτι ανταλλακτικά που μου είχαν ξεμείνει να τα πάρει ο ιδιοκτήτης...
- Να του τα πουλήσεις;
- Όχι, να του τα χαρίσω γιατί μου πιάνουν χώρο στην αποθήκη.
- Να του πω κάτι;
- Καλούς δρόμους να έχει...
Σε είδα με το λευκό Ducati (848; 1098; ) και το μαύρο δερμάτινο, στις ανηφορικές στροφές πριν τις Σίσσες. Ωραία το πήγαινες (όσο πρόλαβα να δω τουλάχιστον), αλλά πρόσεχε φίλε γιατί αυτή την εποχή είναι γεμάτο τουρίστες και λοιπούς άσχετους...
Τελευταία τροποποίηση από KostasV2; 03/07/2013 στις 21:08.