Σελίδα 15 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 282

Θέμα: Casey.Stoner.The.Age.Of.27

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μάριε σου το έχω ξαναπεί, η ταχύτητα είναι σχετικό πράγμα.
    Κι ο Κράτσλοου προχτές πολ ήτανε μετά όμως?
    Θεαματικό του Στιλ του Στόνερ ήταν σίγουρα, αποτελεσματικό όμως ήταν?
    Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι τελικά είναι καλύτερα να οδηγείς με ντριφτ κόβοντας τις στροφές από το να διαγράφεις τόξα?
    (μην παίρνεις όρκο)

υγ
    Ο Μελάντρι έκανε κάτι πριν ή μετά το νΤΟΎΚΟ?
    έΝΑς κΡΆτσλοου ήταν κι αυτός... (2,5σαράκιας)

Συνημμένο 294784
    ok αυτό το κατάφερε, δεν ξέρω πως !
    Καμιά σκάλα θα έχει !
    Εβλεπα ξανα το βιντεο του byron και μου ειχε απο πισω αυτο το βιντεο.

Μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει? Tι εχει προηγηθει για να στριψει το Ντουτακι?
    Απαντησε μου τι κανει για να στριψει το ντουκατι και εγω θα βγαλω τα δικα μου συμπερασματα! Αν ηταν αποτελεσματικο ή οχι!
    Απαντηση θελω οχι αλλαγη συζητησης με τα μιλφακια απο SBK και motogp!

χλεμπονιαρης
    Λοιπον επειδη δεν απαντας και εισαι ολο φρου φρου και αρωματα (Κτινος rulezzz οπως το λεω εγω) και απο ουσια τιποτα θα απαντησω εγω γιατι θα παω για υπνο.
    Τι βλεπω εγω, μπορει να ειναι και λαθος!

Στο 13 σεκ βλεπουμε τον στονερ να κατεβαζει ταχυτητα απο κει που τρελενεται το νουκατι και κανει ακροβατικα το ντουκατι "βουταει" ας το πω.
    (μπορεις να δεις οτι εχει αλλαξει για την επομενη αριστερη)

Στο 30ο (δεν ειναι επαναληψη του πρωτου, ειναι στον αγωνα νομιζω) βγαινει ακομα πιο εξω απο την αγωνιστικη γραμμη θελημενα με λανθασμενο τελειως το μπροστινο και το Ντουκ ακομα πιο τρελαμενο.
    Αλλαγη ταχυτητας πριν την στροφη πανω στο κερμπ και φυσικα οσο πιο εξω γινεται, κοκκαλωνει το ντουκατι και "βουταει" ακομα πιο πολυ το μπροστινο γιατι μπηκε με πιο πολλα χλμ.

Noμιζω εκει το αναφερουν ως engine braking ή κατι τετοιο. Και πιστευω αυτο το βιντεο ειναι αποδεικτικο στοιχειο για το πως μπορει να στριψει αυτο το πραγμα!
    Παω για υπνο.
    Αμα δεν ξυπνησω πριν τις 9 παει στραφι η διατροφη και χαμενα τα γυμναστηρια!

edit στο δευτερο λεει "earlier on race tyres"
    Τελευταία τροποποίηση από mario27; 03/07/2013 στις 22:57.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος

Μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει? Tι εχει προηγηθει για να στριψει το Ντουτακι?
    Απαντησε μου τι κανει για να στριψει το ντουκατι και εγω θα βγαλω τα δικα μου συμπερασματα! Αν ηταν αποτελεσματικο ή οχι!
    Με δικά μου λόγια ή να σου μεταφράσω τι είχε πει ο Ντόβι επ αυτού?

Κάτσε να κάνω κάνω ένα κόπι πέιστ από παλιότερο ποστ...

Ο Ντοβιτσιόζο εξηγεί γιατί στο Φίλιπ άιλαντ ο Στόνερ καταφέρνει να κάνει μια τερατώδη διαφορά.
    -Πάνω απ όλα η ακρίβεια του, μόνο αυτός μπορεί να ντεραπάρει όταν βρίσκεται στη μάξιμουμ γωνία κλίσης.
    Έχει μια τεχνική που γυρίζει τη μοτοσυκλέτα, γλιστρώντας όταν βρίσκετε στη μάξιμουμ κλίση (όχι στην έξοδο) αυτό του επιτρέπει να κόβει τη στροφή και να γράφει εντελώς διαφορετικές γραμμές από τους άλλους.
    Ο Κέιζι σπάει τις γραμμές, ανεξάρτητα από το αν φυσάει αέρας.
    Κάνοντας αυτό δεν βάζει σε κρίση το μπροστινό και υπάρχουν πολύ λίγα σημεία στην πίστα που είναι στο όριο.

υγ
    και γαμώ το τράξιον έτσι?

(κι αυτό δεν είναι πλάκα)

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou

Ο Ντοβιτσιόζο εξηγεί γιατί στο Φίλιπ άιλαντ ο Στόνερ καταφέρνει να κάνει μια τερατώδη διαφορά.
    -Πάνω απ όλα η ακρίβεια του, μόνο αυτός μπορεί να ντεραπάρει όταν βρίσκεται στη μάξιμουμ γωνία κλίσης.
    Έχει μια τεχνική που γυρίζει τη μοτοσυκλέτα, γλιστρώντας όταν βρίσκετε στη μάξιμουμ κλίση (όχι στην έξοδο) αυτό του επιτρέπει να κόβει τη στροφή και να γράφει εντελώς διαφορετικές γραμμές από τους άλλους.
    Κάνοντας αυτό δεν βάζει σε κρίση το μπροστινό και υπάρχουν πολύ λίγα σημεία στην πίστα που είναι στο όριο.

υγ

Εχεις το Link της δήλωσης;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

οκ έχω αυπνία το παραδέχομαι ....

http://www.moto.it/MotoGP/dovizioso-...ip-island.html

(επειδή είσαι εσύ, όχι τίποτε άλλο)

Non ne ha invece Loris Capirossi sulle qualità di Casey Stoner.
    “La mano infortunata in Qatar – svela il pilota del team Pramac – non è al 100% ma non dovrebbe darmi troppo fastidio a guidare. Purtroppo l’inizio in Qatar è stato disastroso e credo che la situazione sia abbastanza complicata: c’è molto da lavorare. La Ducati ha un grande potenziale, ma con un limite molto limitato per essere veramente competitivi. Se vai ad analizzare le prestazioni di Stoner dell’anno scorso e del 2011, vedi che con la Desmosedici dava un secondo ai suoi compagni di squadra, ma con la Honda non dà un secondo a Pedrosa: questo significa che Casey riusciva a sfruttare al meglio la Ducati con il suo stile di guida. Ho analizzato attentamente la sua telemetria dell’anno scorso: lui usa tantissimo il freno posteriore, ma, complessivamente, stacca presto e poco. Una cosa facile a dirsi, ma difficilissima a farsi: io non ci riesco”.
    Quindi aveva ragione Marco Melandri quando criticava la Ducati? La risposta è velenosa.
    “No, non aveva ragione, perché siamo professionisti e devi sempre provare a fare il massimo in qualsiasi condizione, non mettersi le mani in tasca come ha fatto lui nel 2008”.

οκ έχω αυπνία το παραδέχομαι ....

http://www.moto.it/MotoGP/dovizioso-...ip-island.html

(επειδή είσαι εσύ, όχι τίποτε άλλο)

Non ne ha invece Loris Capirossi sulle qualità di Casey Stoner.
    “La mano infortunata in Qatar – svela il pilota del team Pramac – non è al 100% ma non dovrebbe darmi troppo fastidio a guidare. Purtroppo l’inizio in Qatar è stato disastroso e credo che la situazione sia abbastanza complicata: c’è molto da lavorare. La Ducati ha un grande potenziale, ma con un limite molto limitato per essere veramente competitivi. Se vai ad analizzare le prestazioni di Stoner dell’anno scorso e del 2011, vedi che con la Desmosedici dava un secondo ai suoi compagni di squadra, ma con la Honda non dà un secondo a Pedrosa: questo significa che Casey riusciva a sfruttare al meglio la Ducati con il suo stile di guida. Ho analizzato attentamente la sua telemetria dell’anno scorso: lui usa tantissimo il freno posteriore, ma, complessivamente, stacca presto e poco. Una cosa facile a dirsi, ma difficilissima a farsi: io non ci riesco”.
    Quindi aveva ragione Marco Melandri quando criticava la Ducati? La risposta è velenosa.
    “No, non aveva ragione, perché siamo professionisti e devi sempre provare a fare il massimo in qualsiasi condizione, non mettersi le mani in tasca come ha fatto lui nel 2008”.
    Ευχαριστώ Νίκο

παρακαλώ

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr

Στον αγωνα ομως επεσε.Ο ανθρωπος πραγματικα πηγαινε τεζα.Ημουν εκει.

χλεμπονιαρης

υγ

Γιατι αναφερεις μια δηλωση για το Phillip Island του Dovi?
    Τι κοινο εχουν ? Στο Phillip Island πηγαινουν με τερμα γκαζι σε ολη την πιστα. Ειναι η πιο μη απαιτητικη πιστα στο καλενταρι.
    Δεν μου φαινονται παραλογα αυτα που λεει.
    Ξερεις Ιταλικα και εχεις μια δηλωση και μας την χτυπας στην μαπα.
    Θελεις να σου φερω 2Δ ?
    Και για πιο τραξιον μιλας? Ο ανθρωπος θα γινοταν πυροτεχνημα. Αλλου ο στονερ αλλου η μηχανη!

Γιατι αναφερεις μια δηλωση για το Phillip Island του Dovi?
    Τι κοινο εχουν ? Στο Phillip Island πηγαινουν με τερμα γκαζι σε ολη την πιστα. Ειναι η πιο μη απαιτητικη πιστα στο καλενταρι.
    Δεν μου φαινονται παραλογα αυτα που λεει.
    Ξερεις Ιταλικα και εχεις μια δηλωση και μας την χτυπας στην μαπα.
    Θελεις να σου φερω 2Δ ?
    Και για πιο τραξιον μιλας? Ο ανθρωπος θα γινοταν πυροτεχνημα. Αλλου ο στονερ αλλου η μηχανη!
    Cool Μάριε θετικές είναι οι δηλώσεις που μετάφρασε ο Νίκος, δεν έκανε καμιά επίπληξη στον Casey (παραδόξως ). Δώρο στους στονερικούς έκανε.

Στο θέμα του video... τα τράξια εννοείται πως δεν λειτουργούν και στο σώσιμο συμβάλει η τύχη πρώτα και ο τρελός μετά.
    Αν ήταν αυτοκίνητο τότε ναι θα ήταν χρήσιμο το τράξιο(ν) σε παρόμοια περίπτωση.
    Το θέμα είναι πως ο τρελός ψαράς έφερε τη μοτό σε αυτή την κατάσταση απο υπερβολική πίεση, κάτι που με αυτό το μοτοσακό κανείς ποτέ δεν έκανε.
    Είναι άλλο πράγμα το κουνιέμαι και κουνάω τη μοτό γενικά και αόριστα χωρίς να μασάω στο στυλ του Μαρκέζ και άλλο πράγμα να γίνεται το ίδιο ελεγχόμενα όπως το έκανε ο τρελός. Μιλάμε για εντελώς άλλο επίπεδο τεχνικής

Ο Ντόβι στη συγκεκριμένη συνέντευξη επιβεβαιώνει αυτό που λέμε χρόνια για τον τρελό. Πως εκούσια τόσο ελεγχόμενο ντρίφτ σε τέτοια κλίση μόνο αυτός το τόλμησε, μόνο αυτός το κατάφερε.
    Αυτός είναι ο λόγος που μπόρεσε να δαμάσει το κτήνος. Αυτό λέγαμε πάντα, αυτό λένε και οι αναβάτες.

σημ. Η τεχνική του τρελού κυρίως στο φτουκάτι είχε και άλλες παραμέτρους όπως τσίμπημα του μπροστινού για να αποσταθεροποιήσει το πίσω κα...
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 04/07/2013 στις 10:16.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Είναι άλλο πράγμα το κουνιέμαι και κουνάω τη μοτό γενικά και αόριστα χωρίς να μασάω στο στυλ του Μαρκέζ και άλλο πράγμα να γίνεται το ίδιο ελεγχόμενα όπως το έκανε ο τρελός.
    Γκούχουγκουχγκουχφυτιλιάντιτέκτεντγκούχουγκούχ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Γκούχουγκουχγκου χ φυτιλιά ντιτέκτεντ γκούχουγκούχ
    Προς αποφυγήν ισοπέδωσης baby

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Cool Μάριε θετικές είναι οι δηλώσεις που μετάφρασε ο Νίκος, δεν έκανε καμιά επίπληξη στον Casey (παραδόξως ). Δώρο στους στονερικούς έκανε.

Στο θέμα του video... τα τράξια εννοείται πως δεν λειτουργούν και στο σώσιμο συμβάλει η τύχη πρώτα και ο τρελός μετά.
    Αν ήταν αυτοκίνητο τότε ναι θα ήταν χρήσιμο το τράξιο(ν) σε παρόμοια περίπτωση.
    Το θέμα είναι πως ο τρελός ψαράς έφερε τη μοτό σε αυτή την κατάσταση απο υπερβολική πίεση, κάτι που με αυτό το μοτοσακό κανείς ποτέ δεν έκανε.
    Είναι άλλο πράγμα το κουνιέμαι και κουνάω τη μοτό γενικά και αόριστα χωρίς να μασάω στο στυλ του Μαρκέζ και άλλο πράγμα να γίνεται το ίδιο ελεγχόμενα όπως το έκανε ο τρελός. Μιλάμε για εντελώς άλλο επίπεδο τεχνικής

Ο Ντόβι στη συγκεκριμένη συνέντευξη επιβεβαιώνει αυτό που λέμε χρόνια για τον τρελό. Πως εκούσια τόσο ελεγχόμενο ντρίφτ σε τέτοια κλίση μόνο αυτός το τόλμησε, μόνο αυτός το κατάφερε.
    Αυτός είναι ο λόγος που μπόρεσε να δαμάσει το κτήνος. Αυτό λέγαμε πάντα, αυτό λένε και οι αναβάτες.

σημ. Η τεχνική του τρελού κυρίως στο φτουκάτι είχε και άλλες παραμέτρους όπως τσίμπημα του μπροστινού για να αποσταθεροποιήσει το πίσω κα...
    Ποιος Μαρκ!
    Ειναι γρηγορος αλλα θελει ακομα πολλα ψωμια για να φτασει τον Στονερ. Οπως ειπες, ο Μαρκ κουναει γενικα και αοριστα ενω ο αλλος ειχε την πειρα να το κανει... οποτε ηθελε.

Το εβλεπα live (οχι απο την πιστα ) και οταν περνουσε πανω απο το κερμπ ημουνα καπως ετσι!

χλεμπονιαρης

χλεμπονιαρης

Παρόμοια θέματα

1. Casey Stoner: The Final Lap
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2013, 20:17
  2. 27 to 1 The Rise of Casey Stoner !!!
    από Runner Ducati στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 16:45
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF