Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ εσείς δεν είστε που το παίζατε αντι - πουρολάγνοι, τώρα μας κάνει η Μόνικα εεεεεεεε ;;;;;;;;;; Εχουν να δουν κ@λο από την περίοδο της επαράτου επαναστάσεως και κάνουν και τους δύσκολους...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ εσείς δεν είστε που το παίζατε αντι - πουρολάγνοι, τώρα μας κάνει η Μόνικα εεεεεεεε ;;;;;;;;;; Τουλάχιστον δε κ@υλαντίζουμε με γλάρους! ΑΝΩΜΑΛΕ!
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Τουλάχιστον δε κ@υλαντίζουμε με γλάρους! ΑΝΩΜΑΛΕ!
it's all a matter of perception ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Έλα κάντε στην άκρη με τις πατσαβούρες.... Η ομορφότερη κ@λάρα παγκοσμίως κι από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Συνημμένο 294760 ή Συνημμένο 294761 Κανενας κωλος δεν ειναι καλυτερος απο 2 κωλους !
και από μένα μία
some more badass and bad ass... ps τωρα που τις ξαναβλεπω αναρωτιεμαι, μηπως τελικα ειμαι κ εγω ενα καγκουρο ανω του μ.ο. ?
μηπως μηπως....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous some more badass and bad ass... ps τωρα που τις ξαναβλεπω αναρωτιεμαι, μηπως τελικα ειμαι κ εγω ενα καγκουρο ανω του μ.ο. ? Με το ΤΜΑΧ κέρδισες 9ρα στο γόνατο...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Με το ΤΜΑΧ κέρδισες 9ρα στο γόνατο... Τι ειναι η 9ρα αρχηγε;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Τι ειναι η 9ρα αρχηγε;
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Καταλαβου.. Σορρυ αρχηγε επρεπε να προειδοποιησω πρωτιστως, μλκα μου.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Καταλαβου.. Σορρυ αρχηγε επρεπε να προειδοποιησω πρωτιστως, μλκα μου. Καλά μην τα παίρνεις μετρητής. Πλάκα κάνει, αλλιώς θα χρησιμοποιούσε 0.45"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Τουλάχιστον κάντο σωστά.
Life begins at 45°.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Καλά μην τα παίρνεις μετρητής. Πλάκα κάνει, αλλιώς θα χρησιμοποιούσε 0.45" Ποσο λιγο με ξερει Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Τουλάχιστον κάντο σωστά. Επιτελους ρε πστμ, δε μπορουσα να βρω μια σωστη φωτο που να τον αναδεικνυει!
ενταξει μαγκες το θεμα μετα απο την παρακατω φωτο μπορει να κλεισει...