![]()
Super Mario![]()
![]()
Super Mario![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Με τον 2Δ πήγαμε μαζί σχολείο στο έχω ξαναπεί.
Άρα μην τρέχεις
Ο Ντόβι περιγράφει την τεχνική του Στόνερ που δεν μπορείς να δεις χωρίς σλόου μόσιον.
Εκεί είναι το κόλπο, όχι στα φρένα ούτε στις 3 κάτω (δεν νομίζω ότι είναι μια)
Χωρίς τράξιον η τεχνική αυτή δεν παίζει
υγ
ο άλλος είναι ο Λόρις που λέει πάνω κάτω τα ίδια, με βάση την τηλεμετρία.
Δηλώνει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό
(μετάφραση δεν μπορούσα να κάνω γιατί ήταν αργά αλλά ο έντο ξέρει από γουγλομετάφραση)
![]()
Κατ αρχήν εμένα δεν με δάμασε κανένας !
Μετά, η τεχνική θέαμα είχε, αποτέλεσμα είχε?
Για σκέψου το.
Εκείνα τα μάυρα πράματα που έχουν την τάση να χαλάνε... ε ?
Πας τάπα στην αρχή και μετά έρχετε ο Χόρχες και σε κάνει μια χαψιά.
Κι άμα είναι ο άλλος δίπλα ή μπροστά?
Παίζει το κόλπο?
υγ
περί ντουκάτι υπάρχει η 'αποψη του Πρετσιόζι, για το πως έπρεπε να την οδηγάς. Κάπου είναι θα τη βρω.
Όχι αυτό το ξέρω από μόνος μου.
Τα "ηλεκτρονικά" που όλοι τα απλοποιούμε, μόνο απλά δεν είναι. Η Χόντα και Γιαμάχα έκαναν τεστ στην Αμερική για να ρυθμίσουν το τράξιον. Ο Πετρούτσι αρνήθηκε να δοκιμάσει εκκίνηση χωρίς να ξέρει ότι το κόλπο δουλεύει.
Όλες αυτές οι "τεχνικές" χωρίς τρράξιον δεν παίζουν.
Είναι πολλά τα άλογα...
![]()
Μας αρεσε δε μας αρεσε ο Στονερ ηταν καρατιμονας!!!Πολυ αλητικο στυλ οδηγησης μεσα στην πιστα που δεν συνβαδιζε με το χειρουργικο κ ηρεμο που διδαξε ο Ροσι κ ακολουθει ο Λορενθο.
Το οτι πηγαινε ετσι το ντουλαπι με τερμα γκαζι κ αν δεν επεφτε απο μπροστινο οπως πριν παει στην honda θα νικουσε ηταν απλα θεαματικοτατο!!!Απ οταν οδηγουσε το Honda πιτσιρικος φαινοτανε πως θα πηγαινε τερμα συνεχεια...(Ενω ο λορενθο ειδικα μετα την 1η χρονια που εσπασε κ τους 2 αστραγαλους συμμαζευτηκε κ πιστευω εμαθε πολλα απο τον Ροσι κ γι αυτο οδηγει με ακριβεια κ πολυ ηρεμα με γρηγορα γυρολογια)
Μακαρι να ξαναγυρισει ο καγκουρας γιατι ειχαμε θεαμα αρκετο...(αλλα δεν το βλεπω με τισ αλλαγες που κανανε κ αυτες που ερχονται)
Ride(s) the wind of change...
Για κάτσε ρε μεγάλε, υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει πηδήξει?
Και απ όσο μπορώ να θυμηθώ, εκτός από Ντόμπερμαν, Τσαλίκη και Μπούστα δεν νομίζω ότι κανένας άλλος στην Ελλάδα είχε κάποια σχέση.
Εκτώς κι αν πιστεύεις ότι τα μηχανάκια που "οδηγάτε" στα Μεγάρα... (ελπίζω ότι δεν λες αυτό...έτσι?)
![]()
χαχαχαχαχα ρε Νίκο τώρα πες μου πραγματικά, πιστεύεις πως τώρα θα κάτσω να σκεφτώ για εκείνα τα μαύρα πράγματα;αχ ρε Νίκο ρε, αχ ρε Νίκο ρε
Για το ντρίφτ ήταν τέλη δεκαετίας του 90 που σφαζόμασταν για το αν κρυώνουν τα λάστιχα και είχαν λιγότερη φθορά όπως αρκετοί παγκόσμιοι έλεγαν ή συνέβαινε το αντίθετο όπως νομίζαμε μέχρι τότε και νομίζεις εσύ ακόμα. Για να μην το κουράσω και ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου μείνε πως αναλόγως της ποιότητας της ασφάλτου, της θερμοκρασίας της και του είδους του ντριφτ και του λάστιχου είναι το πιο πιθανό ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ. Αυτό βασίζεται στην ίδια αρχή με το ότι τα λιγότερα psi στον αεροθάλαμο ζεσταίνουν και φθείρουν περισσότερο το λάστιχο.(μην με βάλει κάνα εξυπνοπούλι να το συνεχίσω plz...)
Μια χαψιά o Γιώργος τον Casey? :rotflmao::rotflmao::a029::rotflmao::rotflmao: Ναι ειδικά στο Philip Island που του τελείωναν του τρελού τα λάστιχα απο το ντρίφτ :rotflmao::rotflmao:μετά έρχετε ο Χόρχες και σε κάνει μια χαψιά
Μα καλά δεν είδες στο video τι λένε οι καλύτεροι του κόσμου για τον τρελό? Δεν είδες τι λέει ο Γιώργος?
Ότι και να λες εγώ θα σ' αγαπώ![]()
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 04/07/2013 στις 14:42.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Κάπου χάθηκες. Λες οτι υπάρχει η άποψη του Preziosi για το πως πρέπει να οδηγείται το Dulapi.
Και τα αποτελέσματα όλων των οδηγών (Stoner συμπεριλαμβανομένου) είναι πως το κατασκεύασμα του από το 2009 και μετά είναι ΓΤΠΚ.
Ε, όταν όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί του πλανήτη σου λένε οτι το πράμα έχει τον ΑΣΤΡΙΦΤΟ, το να λές οτι έχεις «άποψη» για το πως πρέπει να οδηγεί κάποιος άλλος το μηχανάκι, είναι ολίγον για γέλια.
οκ έχεις δικιο σόρυ... (αλλά Ο Πρετσιόζι έχει άποψη και ξέρεις τι λένε... όλοι έχουν απο μια κλπ)