Κορντουρα χειμωνιατικη χωρις την επενδυση γιατι εχει πεσει πεινα,αλλα η πεινα αυτη δεν με εκανε να με χωραει το καλοκαιρινο μπουφαν που μ εφαγε ο πολιτης να το παρω στενο και 1 χρονο μετα δεν μου κανει.
+
Μποτες,κρανος,γαντια.
Κορντουρα χειμωνιατικη χωρις την επενδυση γιατι εχει πεσει πεινα,αλλα η πεινα αυτη δεν με εκανε να με χωραει το καλοκαιρινο μπουφαν που μ εφαγε ο πολιτης να το παρω στενο και 1 χρονο μετα δεν μου κανει.
+
Μποτες,κρανος,γαντια.
[QUOTE=AristidisZ;2346428]
σε πολύ μικρές διαδρομές (δουλειά σπίτι και τούμπαλιν) μόνο κράνος
βράδυ σε μεγαλύτερη κράνος + μπουφάν
μεγάλη διαδρομή:
φουλ εκτός από παντελόνι (κράνος / γάντια / μπουφάν / μποτάκι)
Υ.Γ. πάντα παντελόνι (έστω και καλοκαιρινό υφασμάτινο) και παπούτσια (αθλητικά)
αυτο.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καθημερινα μεχρι την δουλεια 25+25 πανε ελα φουλ διατρητα απο μποτα,μπουφαν,παντελονι,κρανος
στην δουλεια ολα τα παραπανω χωρις μπουφαν 6 ωρες την ημερα καθε μερα
αστικες με το παπι παπουτσι αθλητικο βερμουδα μπλουζακι κρανακι
με το yz φουλ πολεμικη εξαρτηση
βολταδικο δικο μου δεν εχω για την ωρα,αλλα εξοπλισμο εχω και κορντουρες(ανοιξιατικες-χειμερινες,πανω κατω)και δερματα
ενταξει σαν το δερμα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε περιπτωση τουμπας-χυμας(μεχρι εκει)αλλα σε κινηση για μικρες διαδρομες δεν ενδεικνυται,και να πεσεις σηκωνεσαι τιναζεσαι βαφεις το γδαρσιμο και ειναι καινουργιο,η κορντουρα στην καλυτερη μπαλωμα στην χειροτερη πεταμα
Να είμαι ειλικρινής πάντως, και οι δύο μου οι στολές είναι διάτρητες και σχετικά παλεύονται. Σε αντίθεση η cordura που και χωρίς επένδυση δεν την αντέχω με τίποτα.
Η καλοκαιρινή που έχω, οκ πλάκα έχει αλλά διατηρώ πολλές αμφιβολίες για το θα προσφέρουν σε πτώση. Σαν να φοράς καλτσόν με προστατευτικά είναι.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε