Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 84

Θέμα: Freedom στο Αμερικα

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous

Freedom στο Αμερικα

Με αφορμη αυτο το συμβαν:

Τελικα απο τις πολλες αμερικανικες ταινιες την εχουν ψωνισει και οι ιδιοι οι μπατσοι τους, του στυλ "εγω ειμαι ο νομος, το κρατος, η εξουσια και θα μου κλασεις τα @@" με αποτελεσμα πλεον (ή μαλλον χρονια τωρα) να τραβουν οπλο χωρις κανεναν δισταγμο και να εκτελουν εν ψυχρω.

Ολα αυτα ομως ειναι αποτελεσμα της εκπαιδευσης που λαμβανουν ή απλα "γιατι μπορουν", επειδη δηλαδη τους δινει το κρατος το δικαιωμα να το κανουν χωρις να εχουν τις παραμικρες κυρωσεις και με ολα τα ελαφρυντικα υπερ τους σε ενδεχομενη δικη, ή συνδιασμος αυτων;

Και το καλυτερο; οι πολιτες αυτης της χωρας, που τους εχουν παραμυθιασει με το amreican dream ζουν ησυχοι στο σπιτι τους "ασφαλεις" αφου τους προσεχει το εγγυτερο police department.

Υ.γ.: Αυτα να τα βλεπουν/με αυτοι που βριζουν τους δικους μας αστυνομικους (μαζι τους και εγω καμια φορα).

Ειναι δεδομενο οτι οι μπατσοι ειναι σκατοψυχοι. Αλλα και εγω ρε φιλε εχω κλωτησει (και σκοτωσει) λυκοσκυλο οταν εκανε κινηση να μου επιτεθει. Μπορει να μην δαγκωνε και απλα να γαυγιζε στον 1 ποντο απο μενα, αλλα δεν το ρισκαρα να δω τι θα γινει. Εαν ειχα οπλο, μπορει να ειχα κανει το ιδιο με τον μπατσο, δεν ξερω.
    Παντως, αυτο το γεγονος ειναι το λιγοτερο μεμπτο που εχουν κανει στα ιστορικα τους
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μια μέρα ζωη δινω στο θρεντ κι αυτο επειδη ειναι Κυριακη και θα λειπουμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    άσχημο. όμως ήταν σε άμυνα...

Το όλο σκηνικό σουρεαλιστικό. Τον συλλαμβάνουν για ψύλλου πήδημα και ο σκύλος διαφεύγει από το παράθυρο και ετοιμάζεται να κόψει χέρια/πόδια.

Dont fuck with the police, anything you say or do, wil be used against you, τέλος.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    τον συλλαμβανουν επειδη τραβουσε βιντεο με κινητο
    οταν βλεπουν τον σκυλο να ερχετε αντι να αφησουν το αφεντικο του να παει κοντα να τον ηρεμησει,τον τραβουν μακρια του.και ο αλλος του ριχνει λες και ειναι κανας δεινοσαυρος!στον αερα δεν μπορουσε να ριξει;υποτιθεται πως ειναι εκπαιδευμενοι να δρουν σωστα υπο συνθηκες πιεσης.ειλικρινα ελπιζω ο τυπος να τους τρεξει οσο δεν παει.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εγώ δεν θα μπω στη λογική να σχολιάσω χώρες, κατασταλτικούς μηχανισμούς και να κάνω βαθυστόχαστες κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις. Πρόσφατα είχα δει ένα βίντεο με ένα αστυνομικό στις ΗΠΑ που έδινε τα παπούτσια του σε ένα άστεγο που κοιμόταν. Ίδια χώρα, ίδιος κατασταλτικός μηχανισμός, διαφορετικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Το μόνο που θα σχολιάσω μέχρι να πάρει την άγουσα το thread είναι η αφοσίωση του σκύλου προς το αφεντικό...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λυπηρό, αλλά σε μια χώρα που τα όπλα βγαίνουν για πλάκα, ο πυροβολισμός ενός σκύλου είναι αδιάφορος.
    Κάπου εδώ φαίνεται και η υποκρισία των Αμερικάνων βέβαια, οι οποίοι με αφορμή τον πυροβολισμό ενός σκύλου κάνουν τον τρελό χαμό, ενώ τα δεκάδες βιντεάκια με πυροβολισμούς ανθρώπων ή χρήση teaser ακόμα και σε εγκύους αποτελούν ένα επεισόδιο του CSI.

Το νου σας με το thread, γιατί το κληρονομικό χάρισμα μου λέει οτι θα πάει αλλού και δεν θα μακροημερεύσει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Όταν έχεις όπλο πάνω σου, έχεις τρελή εξουσία. Φυσικά δε μπορώ να φανταστώ αστυνομικό στην Αμερική χωρίς όπλο άρα το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Μπορεί να γράφει κάποιος χρόνια ολόκληρα για τη νομοθεσία, για την κοινωνία και τη θέση του όπλου, για την προβολή του όπλου από τις βιομηχανίες, για το που έχουν οδηγήσει, για τους αναίτιους θανάτους από όπλα και χίλια δύο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα έπρεπε να υπήρχαν όπλα. Μη νομίζεται πως και εδώ στην Ελλάδα βρε την Ευρωπαϊκή Ελλάδα δε γίνονται αυτά... προσωπικά πιστεύω πως πρέπει μα μην υπάρχει αστυνομικός με όπλο έξω. Φυσικά αυτό προϋποθέτει και αλλαγή νομοθεσίας στην κατοχή όπλου γιατί δε μπορεί να πιάνεις τον τύπο με τις δύο μπερέτες στο αμάξι του και να του ρίχνει ο δικαστής 4 μήνες με αναστολή ... αν ήξερε πως θα έχει 3-4 χρονάκια στην ψειρού να τον κερνάνε σφαλιάρα σβουριχτή με το καλημέρα ε δε θα τα είχε!

Τώρα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο βίντεο το σκυλάκι δεν ήταν επιθετικό απειλούσε αλλά δεν έκανε καμία επίθεση, αν άφηναν το "αφεντικό" του όλα θα ήταν οκ. Αν μου σκότωναν το σκύλο θα τους σκότωνα τα παιδιά.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ηταν και ροτβαιλερ...

φοβουνται και τον ισκιο τους ...

να ζησουμε να τον θυμομαστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιος καταβαλλει προσπαθειες επι ωρα να εκνευρισει αστυνομικους εν ωρα καθηκοντος, τους βιντεοσκοπει συνεχεια και παρολες τις προτροπες των αστυνομικων να φυγει απο τη σκηνη του εγκληματος(αν καταλαβα καλα), παραμενει στο σημειο. Αυτο που επισης παρατηρω ειναι οτι ακομα κι αυτοι που καταγραφουν το σκηνικο με μια αλλη καμερα ειναι σε καποια αποσταση και ο μονος που φαινεται στο πλανο ειναι αυτος ο χαζουλης. Ολα τα αλλα αποτελουν ιστορια...αστυνομικος βρισκεται σε κατασταση αμυνας και πυροβολει το σκυλο.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιος καταβαλλει προσπαθειες επι ωρα να εκνευρισει αστυνομικους εν ωρα καθηκοντος, τους βιντεοσκοπει συνεχεια και παρολες τις προτροπες των αστυνομικων να φυγει απο τη σκηνη του εγκληματος(αν καταλαβα καλα), παραμενει στο σημειο. Αυτο που επισης παρατηρω ειναι οτι ακομα κι αυτοι που καταγραφουν το σκηνικο με μια αλλη καμερα ειναι σε καποια αποσταση και ο μονος που φαινεται στο πλανο ειναι αυτος ο χαζουλης. Ολα τα αλλα αποτελουν ιστορια...αστυνομικος βρισκεται σε κατασταση αμυνας και πυροβολει το σκυλο.

Δεν καταλαβα... Καποιον τον πανε χειροποδαρα επειδη ειναι "χαζουλης" και ο σκυλος Ο επικινδυνος σκοτωνεται ενω ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν επιτέθηκε καν;;; Οσοι εχουν σκυλια, αυτο το ξερουν... Απλα σου ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να βρεθεις με τετοιους ανθρωπους απεναντι σου, ειδικα με τυπους που τραβανε καθε μορφης οπλα τοσο ευκολα....

Αν οι κ@λομπατσοι ειχαν εστω και λιγο κουκουτσι μυαλο, απλως θα αφηναν τον ιδιοκτητη να κλεισει το σκυλι στο αμαξι... Δεν ηταν δα και ο Πασσαρης, αν και θα τον εβαζα μεσα επειδη δεν ειχε Samsung Note για να τραβηξει βιντεακι.... Οσο για την αστυνομια εκει, ειναι γνωστο πια, οτι η ελευθερια ασκησης βιας προς πολιτες στις ΗΠΑ, εχει πια περασει καθε προηγουμενο... Προς τα εκει βεβαια κινειται και η Ευρωπαϊκη αστυνομευση αλλα ακομη ελπιζουμε να μην......

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Δεν αρκει να εχεις IQ ραδικιου για να σε συλλαβουν, διαβασε αλλη μια φορα τι εγραψα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Που όλο με κοιτά
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Πάρε με μαζί σου

Δεν αρκει να εχεις IQ ραδικιου για να σε συλλαβουν, διαβασε αλλη μια φορα τι εγραψα
    Κοιτα, ειναι απλο. Ο αστυνομικος υποτιθεται πως ειναι ενας εκπαιδευμενος ανθρωπος, ο οποιος πρεπει να επεξεργαζεται καταστασεις και εικονες ταχυτατα και να αντιδρα με απολυτη ψυχραιμια σε καταστασεις υψηλης ψυχολογικης πιεσης και υψηλης επικινδυνοτητας. Εκπαιδευμενος!!! Χαρακτηριστικα που δεν νομιζω να διακρινει εδω κανεις.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μαλλον ψαχνεις για τoν Judge Dredd
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Που όλο με κοιτά
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Πάρε με μαζί σου

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46

Ηταν μόνο ένας τρελός που εβγαζε video μεσα στη μαπα τους επιδεικτικά.... αυτο βλέπω εγω..
    Ε και?? τι έγινε?
    Απλός πολίτης να ήσουν δε δικαιολογείτε να πας και να τον κοπανίσεις.. Ποσο μάλλον να είσαι "προστάτης του πολίτη" και να πας να τον δέσεις.
    Απλα δεν τους αφορα.
    Μη μου πεις επειδή ήταν εν ώρα εργασίας και δεν επρεπε να καταγραψει τπτ που να βγει παραέξω κλπ κλπ.
    Όπως και να το κάνουμε αν θές να είσαι αστυνομικός(γενικά μιλώντας), να ασχολείσαι με κάτι σοβαρό. Να παράγεις όντως εργο και να είσαι αξιοσέβαστος(υπάρχουν και αυτοι!!)
    Οχι σαν αυτους που είδαμε τωρα και άλλα δικά μας καμάρια που κλωτσάνε ακράνοτους πιτσιρικάδες επειδή τους τη βάρεσε

(κάτι ήξερε ο Byron για το πώς θα εξελιχθεί η κουβέντα)
    Κύκλους

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF