Αμάν, ούτε μία έκπληξη; Θα τα δεις το πουρνό.
Αμάν, ούτε μία έκπληξη; Θα τα δεις το πουρνό.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, δυστυχώς!Στην επόμενη γύρα! Καλά να περάσετε!
καλημέρες....
βουρ στον πατσά....
καλά να περάσουμε
![]()
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 07/07/2013 στις 05:29.
Ε λοιπόν. Εσύ ταλαίπωρε κρεατοφάγε, εσύ παππού αφοσιωμένε, χάσατε. Διαδρομάρα. Σε βαθμό που ξεκίνησα να σκέφτομαι ΟΧΙ ΑΛΛΟ, μία ευθεία λίγο να χαλαρώσει το μάτι και το χέρι.
Επίσης χάσατε το κορυφαίο σκηνικό Α: Σκάμε μύτη σε χωριό της διαδρομής, ονόματα δεν λέμε γιατί μπορεί πάλι να πεταχτεί κανείς και να παρεξηγηθεί για το χΟΥριό του. Κάποιο γλυκό αγόρι από την παρέα πιάνει ψιλή κουβεντούλα με τα γερόντια. Κάποιο άλλο γλυκό αγόρι από την παρέα έχει μυριστεί τον κίνδυνο και παρκάρει λίγο πιο μακριά. Ο ενθουσιώδης γλυκούλης γίνεται αμέσως βορά στη μασέλα μιάς κυρίας που κάνει το καλό ζουμί, ονόματα δεν λέμε και ηλικίες δεν αποκαλύπτουμε. Που θα πάς; Απο που έρχεσαι; Που θέλεις να βγεις; Ξεπέζεψε καλέ (να σε δώ και όρθιο κορμοστασιά να λιγουρέψω) μην είσαι τεμπέλης. Πάμε στην άλλη άκρη της πλατείας να σου δείξω το δρόμο στην απέναντι πλαγιά. Τι κάνει ο άλλος (εγώ δηλαδή) με το κινητό; Δεν δουλεύει το gps; Τι 'ν' τούτ΄; Πετάγεται ο νεαρός (50άρης) της παρέας χάρτες είναι, λέει. Αφού έχεις κι συ το τηλέφωνου έξω γράψ΄ (λέει το τηλέφωνό της) και να μι πάρς του βράδ να μου πεις ότι πέρασις καλά. Θες να σι κεράσ' κάτ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ... Μισή χαψιά θα τον έκανε η κυρά. Επιτυχίεεεες.
Σκηνικό Β: Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ με την γιαγιά, όπως ροβολάμι έναν κατήφουρο, να σου σε ένα πλάτωμα (μάλλον είσοδος σπιτιού) μιά κοπελάρα μονόμετρη, ίσα με 150 κιλά, με το κοντό της το μαλλί με το ντεκαπάζ, με το σορτσάκι της, τόπλες ντάμπλ ντι στήθος, περτικαλί τσαντάκι, όλο νάζι. Πες μου ότι είσαι άτριχος αυτό μόνο πές μου και τέλος. Δεν πάει μόνο η τρέλα στα βουνά. Πάει και η λούγκρα. ΑΥΤΟ το σκηνικό ήταν να γυρίσουμε πίσω και να βγούμε φωτό όλοι μαζί. Κατ' ευθείαν φόντο στο φέισμπουκ, live from the voynoplagia.
Σκηνικό Γ: ΒΟΔΙΑ σε όλο το πλάτος του δρόμου, τρία μηχανάκια σταματημένα, τα δύο με τις ξετάπωτες να αντηχούνε στην πλαγιά και το κερασφόρο 600κιλο χτήνος γυρνάει και κοιτάει τον Σπυράκο με λάγνο βλέμμα, αναζητώντας επαφές. Ο Σπυράκος προσπαθεί να οπισθοδρομήσει με το δικό του γελάδι αλλά που να το πας το ΄περωκεάνειο με τα πόδια 60 κιλά άνθρωπΑς, ευτυχώς είχε χώρο μπροστά του, χώνομαι, αποσπάται ο προσοχή του συμπαθούς ζωντανού σταβλίσιου εδέσματος και περνάμε όλοι αλώβητοι πριν τον ρίξει κάτΟΥ και τον αρχίσει στα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ. (μτφρ; Mine, mine, my precious, είπαμε ΣΟΥΞΕ σήμερα)
Επίσης Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. Ρε νέο πα καλά; Δεν θα πετύχω τον Τάι σε κανένα καφέ; Θα το δοκιμάσω να δω αντίδραση. Εγώ το αγνόησα, όχι για να μη με πει κομπλεξικό με τα χρόνια μου. Την επόμενη φορά μπιουτι σλιπ, κονσίλερ και καραμπογιά στα λευκά.
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί από τον Φουρνά (το χωριό, όχι αυτόν με το KTM) και κάτω μου κόλλησε αυτό το άσμα στο κεφάλι... http://www.youtube.com/watch?v=48XreePDi8k
Κάτι περίεργο παίζει εκεί πάνω...Να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε...![]()
Στην επιστροφή όταν είδα την πινακίδα σουπερτέλειατούμπαναμαγευτικά χωριά Μπράλου ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΟ, αλλά με κέρδισε η κούραση. Νέξτ τάιμ.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 07/07/2013 στις 20:31.
welcome welcome...![]()
και έρχεται η κυριακή και φτάνω στο ραντεβού 7κ5 το πρωί....
βλέπω ενα αψηλό αδύνατο αγόρι και ένα Ζ.... "ο φιλιππας είναι ήδη εδώ..... μπράβο", σκέφτηκα....
κάνω μία έτσι και βλέπω δίπλα του μία γνώριμη φιγούρα..... ο γιώργος, ο παππούς όπως μου αρέσει να τον λέω....
Ο Γιώργος (παρένθεση)
τον παππού τον γνώρισα στην εκδρομή "Στρώμη reloaded", την παρθενική μου στο μοτό.γκρ.... κοντός, γκριζομάλλης, με σώμα έφηβου, με μοντέρνο κούρεμα (ναι ο Μπούστης έχει όλα τα μαλλιά του), για κάποιο λόγο με κέρδισε κατευθείαν.... το λέει και η καρδούλα του....
είχε τοτες το σιμπιάρ το 1000, πειραζόμασταν για τα μηχανάκια μας, κάναμε πλακίτσες για τις ηλικίες μας, τον έβαλα στην καρδιά μου.... τον ξανάδα στην περσινή ετήσια που λόγω του κακού χαμού από κόσμο δεν είχαμε την επαφή που θα ήθελα.... μου έκανε την τιμή και ήρθε στην πρώτη σιδερόκωλη, πλέον είχε πάρει το 600άρι το σιμπιαρ, τον γνώρισα καλυτερα, σιγουρεύτηκα, ο τύπος είναι παππούς - χρυσάφι....
μαλακωδώς δεν ζήτησα το τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να χαθούμε ξανά μέχρι σήμερα που έκανε την έκπληξη.... "κύριοι, θα ακολουθήσω μέχρι τον πρώτο σας καφέ στο γαλαξίδι, μετά θα πάω στα εγγόνια μου"....
να είμαι ειλικρινής, στο μυαλό μου δεν είχα σχεδιάσει να σταματήσουμε γαλαξίδι.... αλλά δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατήρι.... και δεν το μετάνοιωσα με τίποτα....
δεν γράφει συχνά, μόνο συμμετοχή δηλώνει, αν τύχει και σε κάποια εκδρομή είστε μαζί του, και τον γνωρίσετε, να με θυμηθείτε θα τον λατρέψετε....
να σαι καλά ρε γιώργο, να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου
(συνεχίζεται)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε