όταν ήμουν πιτσιρίκος, είχα βάλει τη λογική πάνω από το συναίσθημα, και είχα ένα κοκεράκι σε διαμέρισμα
εκτός του ότι να χάνεις σκύλο είναι πάρα πολύ βάρβαρο σαν συναίσθημα, πλέον ζυγίζω και το γεγονός ότι δε θέλω να περιορίσω ένα σκύλο σε 4 τοίχους
(πόσο μάλλον ότι όταν λέμε σκύλο εννοούμε οτιδήποτε σε διψήφιο αριθμό κιλών)
αλλά με αυτά που μου κάνετε, με μπριζώνετε...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ο μπάτσος, που τρώει το σκύλο, που τρώει το γλάρο, που τρώει το περιστέρι, που... συνεχίστε
Α. Τον τυπο δεν τον συνελαβαν γιατι βιντεοσκοπουσε αλλα γιατι η δυνατη μουσικη απο το αυτοκινητο του δυσκολευε την συνεννόηση των αστυνομικών που ειχαν παει εκει για ελεγχο ναρκωτικων. (ασχετο αλλα ποιος αφηνει το αυτοκινητο του αναμενο να παιζει μουσικη και παει βολτα τον σκυλο με το κινητο στο χερι... τεσπα)
Β. Τελικα ο θεικος ΑΡΚΑΣ το ειχε πει πολυ σωστα.
[Αν δεν φερουμε καλυτερο κοσμο στην φυλακη δεν προκειται να βελτιωθει η κατασταση].
Νομιζω οτι απλα καποιοι περιμενουν απο απλους ανθρωπους υπερανθρωπα πραγματα.
Γ. Καλα πας να "συλλαβης" ενα σκυλο φατσα φορα απο το κολαρο και στο αλλο χερι κρατας το πιστολι? Δλδ τι περιμενεις? Να το δει ο σκυλος και θα φοβηθει?
Πού είναι γνωστό αυτό?
Η ευφυία είναι δύσκολο πράγμα να οριστεί (και δεν είναι μία είναι πολλές και μπλα μπλα μπλα). Όπως και να έχει όμως, ορίζεται με ανθρώπινους όρους σε έναν "ανθρώπινο κόσμο".
Σε αυτό τον κόσμο το πιο ευφυές πλάσμα ήταν είναι και θα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και το γεγονός ότι είναι αυτοκαταστροφικός δεν αφαιρεί ούτε προσδίδει απαραίτητα πόντους στην ευφυία του.
(Το ότι ένας πόντικας βρίσκει ίσως πιο έυκολα το φαγητό του σε ένα λαβύρινθο από τον επιστήμονα άνθρωπο, ο οποίος μάζεψε τον πόντικα, σκέφτηκε το πείραμα, έφτιαξε το λαβύρινθο..... δε χρειάζεται να συνεχίσω νομίζω).
Επί του θέματος, αυτό δεν το έχει αναφέρει κανείς μέχρι στιγμής?
Παρόμοιο περιστατικό πριν καμιά 10ριά νομίζω χρόνια
Πιτσιρικάς ήμουνα και θυμάμαι που το είχα δει στις ειδήσεις.
Στο βίντεο που αναφέρεται το θρεντ, στο σημείο πριν πέσουν οι πιστολιές, τί ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο τσέος απλώνοντας το χέρι του μπροστά στο σκυλί? Να το χαϊδέψει ήθελε? Και του έκανε κι εντύπωση που το σκυλί πήδηξε κι αυτός τράβηξε όπλο?
Τέσπα. Συμφωνώ με Βύρωνα.
Κρίμα το σκυλί, μεγαλύτερο κρίμα άλλα πράγματα που δεν ανεβαίνουν στο σωλήνα αλλά έχουν δυστυχώς μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτό το βίντεο κι από όλα τα βίντεα του σωλήνα ολόκληρου.
Στράαααατα στρατούυυυυυυλα
Γιατί έχουν την έχουν μεγαλύτερη (τη βαρύτητα);
(θα σε τσιγκλίσω μέχρι να πεις αμήν και συγνώμη για αυτό σου το σχόλιο)
Δε διαβάζω sci-fi. Σχώρνα με.
Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε κάτι τέτοιο ή τέτοιο πχ.
Spam off.
Δε θέλω να γίνω ο λόγος να πάρει τον κακό το δρόμο το θρεντ, αναλύοντας το γιατί έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο θάνατος ή η δυστυχία ενός ή εκατομμυρίων ανθρώπων από το θάνατο ενός συμπαθέστατου τετράποδου.
Spam off.![]()
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 08/07/2013 στις 13:23.
Για μένα πάντως ο θάνατος του σκυλιού ήταν ακόλουθο της σύλληψης. ΟΚ κανείς δε φαντάστηκε την αντίδραση του σκυλιού αλλά μη συλαμβάνεις ένα τρελο (αν όχι τρελός, τρελαμένος) αβερτα κουβέρτα.
Πολύ είναι αστυνομικοί αλλα λίγοι προστάτες του πολιτη. Πως να το κάνουμε τώρα.. δεν είναι ένα τυχαίο επάγγελμα. Ο κάθε αστυνομικός θα έπρεπε να νοιάζεται για το καλό του συμπολίτη του και ας είναι τρελός πρεζάκι άστεγος. Οχι δεν είναι ανάγκη να είναι σουπερήρωας, αρκεί να θέλει το κοινό καλο του συμπολίτη του και να μην έχει μπει στο τμήμα γιατι γουστάρει επιπλοκές ή δεν έβρισκε άλλη δουλεια ή δεν ξερω κ γω τι άλλο.
Κατα τ'αλλα αμα το δούμε έτσι επιφανιακά και επικεντρωθούμε μόνο στο θάνατο του σκύλου, οκ αν είχα όπλο και ενα αγριεμένο ζωντανό ερχόταν να με ξεσκίσει ( ε που στη συγγεκριμένη περίπτοση η λύση ήταν απλή, να αφησουν ελεύθερο το αφεντικό) θα του την έπαιζα υποθέτω.
Εντάξει μια οπτική πλευρά είναι και αυτη αλλα δε νομίζω οτι έχω άδικο για το ποιοι θα έπρεπε να μπαίνουν στην αστυνομία.
Κύκλους