Να ρωτησω κατι ρε παιδια???
πως γινεται να αναβουν τα μπροστινα φλας με τα φωτα
πορειας ????
αν καποιος ξερει ας με βοηθησει
Ευχαριστω......
Να ρωτησω κατι ρε παιδια???
πως γινεται να αναβουν τα μπροστινα φλας με τα φωτα
πορειας ????
αν καποιος ξερει ας με βοηθησει
Ευχαριστω......
CBF600s
GIA DIEYKRINHSE LIGO
ENOEIS OTAN EXEIS TA POREIA ANAMENA NA EXEIS KAI MONIMA TA MPROSTINA FLAS ANAMENA XWRIS NA ANABOSBHNOYN?
να αναβουν στην πορεια και οταν αναβει το
φλας να αναβοσβηνουν
CBF600s
GIA NA TO KANEIS AYTO KALA EINAI NA EXEIS TO HLEKTRIKO SXEDIO APO TO MHXANAKI GIA NA DEIS TA XRWMATA APO TA KALODIA KAI POIA KALODIA NA KOPSEIS GIA NA TO KATAFEREIS.
ALLA ME TA REYMATA PROSOXH NA MHN EXEIS PROBLHMATA ARGOTERA.
KSERW KAPOION TROPO ALLA EINAI POLYPLOKOS.
Αυτό που περιγράφεις είναι Αμερικάνικες προδιαγραφές... Συμβαίνει ήδη στο μηχανάκι σου, ή θες να το κάνεις έτσι?
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
θελω να το κανω
CBF600s
Όπως είπε και ο aaa, με το σχεδιάγραμμα των ηλεκτρικών σου και στον ηλεκτρολόγο.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
MPOREI KAI MONOS SOY NA TO KANEI AN KATEXEIS APO HLEKTRIKA ALA ME PROSOXH MHN KAPSEIS TIPOTA. EINAI LIGO MPERDEMA. TWRA AN THES NA TO KANEIS KSERW KAPOION TROPO ALLA KALA EINAI NA BLEPEIS STO HLEKTRIKO SXEDIO TI EINAI TO KATHE KALODIO APO POY ERXETE KAI POY PAEI. EGW EXW FTIAKSEI MIA PATENTA STO MHXANAKI MOY ME TA FWTA ALLA HTAN LIGO MPERDEMA ME PEDEPSE MEXRI NA TO PETHXW.
ολα γινονται αρκει να εχεις θεληση. υπαρχει μια πιο απλη λυση,
τοποθετησε μεσα στα φλας απο ενα λαμπακι μικρο, στερεοσετο καπως και συνδεσετο με τα φωτα πορειας. αν μπορεις καλυτερα βαλε LED. αν επιμενεις να κανεις τα ιδια να αναβουν πες μου να σου φτιαξω ενα σχεδιαγραμμα για την μετατροπη.
στο δικο μου μαχανακι οπως βλεπεις και στη διπλανη φωτο το μπλε φωτακι στη μεση που ειναι και οι προβολεις ειναι το πορειας, τα υπολοιπα πανω και κατω, οπου κατω ειναι τα προβολακια αναβουν μονο την νυχτα με κυκλωμα φωτοκυταρου.
Aν μπορεις στειλε μου καποιο σχεδιο ,γιατια κατεχω ηλεκτρολογικα
με ενδιαφερει επισησ το συστημα με το φωτοκυταρο
περιμενω νεα σου
ευχαριστω
CBF600s
![]()
να πω και γω μια γνωμη?βαλε ενα καλωδιο απο το φλας στο καλοδιο τις πορειας μολις παιρνει ρευμα η πορεια θα πηγαινει και στα φλας, και φροντισε να βαλεις και μια ασφαλεια την μεση....ομως μην βγαλεις τα καλωδια τον φλας τα αρχικα.........![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Με τον τροπο που του ειπες 1)τα φλας δεν προκειται να δουλευουν σαν φλας γιατι θα εχουν μονιμα ρευμα και 2) θα αναβουν και τα πισω και τα εμπρος μονιμα.
για οποιαδηποτε πληροφορια ειμαι εδω.
καλες κατασκευες
μεγαλη προσοχη.