Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Παιδια βοηθεια!!

Νέο μέλος
    Τωρα την πηρα βολτα με την καλη μου και πετουσε πολυ καπνο παλι απο την εξατμιση..φιλε vasos μηπως καιει λαδια ???? :-( :-( :-(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalis virago Προβολή μηνύματος
    Τωρα την πηρα βολτα με την καλη μου και πετουσε πολυ καπνο παλι απο την εξατμιση..φιλε vasos μηπως καιει λαδια ???? :-( :-( :-(
    Τσέκαρε το προηγούμενό μου post. Έλεγξε στάθμη & χρώμα ελαίου και εδώ είμαστε.

Νέο μέλος
    Πηγα να τσεκαρω την σταθμη παιδια και το τζαμακι ειναι θαμπωμενο και δεν ξεκαθαριζω τπτ....ολα σε μενα συμβαινουν!!!!!!η ισως απλα δεν ξερω απ'οτι καταλαβαινεται δεν ξερω τπτ απο μηχανεσ...αυριο μου φαινεται δεν το γλυτωνω τον μαστορα!!!

Banned
    μηπως σου εβαλε τηγανελαιο?
    σοβαρα τωρα μην την κουνας καθολου αυριο παρε καινουργια καλα λαδακια τα δικα της,βγαλε και αλλαξε αλλα κρατα τα παλια
    βαλε τα καινουργια και ασε την ταπα να τρεξει καλο λαδι να πλυθει το μοτερ
    αδειασε καθαρισε το τεποζιτο μηπως και σου βαλαν τιποτα βενζινολαδο η κατι αλλο
    βαλε καλη καθαρη βενζινη αν στρωσει πανε στον μαστορα που την εκανε σερβις και γα@@σε τον και δειξτου τα λαδια να τα βαλει για αντηλιακο
    αν οχι και καπνιζει ακομα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα,αφου την πηρες και απο σερβις μονο αυτος που της εβαλε χερι ξερει

Banned
    Πηγα να τσεκαρω την σταθμη παιδια και το τζαμακι ειναι θαμπωμενο και δεν ξεκαθαριζω τπτ....ολα σε μενα συμβαινουν!!!!!!η ισως απλα δεν ξερω απ'οτι καταλαβαινεται δεν ξερω τπτ απο μηχανεσ...αυριο μου φαινεται δεν το γλυτωνω τον μαστορα!!!
    το τζαμακι πρεπει να ειναι καθαρο και να φαινεται η σταθμη και το σωστο χρωμα
    καποια παπαρια εγινε

Νέο μέλος
    καλυτερα να μην πειραξω τπτ εγω..γιατι οπως ειπα και πριν θα κανω χειροτερη ζημια εγω!!!!! το μονο που με προβληματιζει ειναι να μην καει λαδακι τελικα...γτ την πατησαμε!!

Banned
    αφου πριν δεν εκαιγε
    γιατι να καιει τωρα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    θελω να πιστευω οτι οταν τσεκαρες λαδια την ειχες ισια τη μηχανη ε?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    θελω να πιστευω οτι οταν τσεκαρες λαδια την ειχες ισια τη μηχανη ε?
    Ε ναι ενταξει ειπαμε...αλλα εβαλα και ενα φιλο μου που ξερει και δεν ξεκαθαριζει κατι και αυτος!!! μηπως ειναι ολομαυρα τα λαδια και δεν φαινεται τπτ;;;

Banned
    Ε ναι ενταξει ειπαμε...αλλα εβαλα και ενα φιλο μου που ξερει και δεν ξεκαθαριζει κατι και αυτος!!! μηπως ειναι ολομαυρα τα λαδια και δεν φαινεται τπτ;;;
    εκανες αυτα που σου ειπα?

Νέο μέλος
    Παιδια τελικα ηταν αυτο που φοβομουν...την πηγα σε αλλον μαστορα και την ειδε και μου ειπε οντως καει λαδια..και πολλα μαλιστα...και οτι ο προηγουμενος μαστορας δεν μου εκανε κατι κακο... τωρα;;;;;; ρεκτιφιε (που σιγουρα θα πιασει την 500);;;η πεταμα;;;το θεμα no money no honey

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φιλε δεν γινεται να καιει λαδια και μαλιστα πολλα απο τη μια μερα στην αλλη
    σιγουρα πριν το σερβις δεν καπνιζε και δεν μυριζε;

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Μιχαλη δοκιμασε να πας στον μαστορα που πηγες στην αρχη , εξηγησε του τι, πως και ποτε παρατηρησες ο,τι παρατηρησες και ρωτησε τον πως και γιατι εγινε αυτο.
    Αυτη τη στιγμη ετσι οπως μας καταντισανε μερικοι μερικοι (πολιτικη/πολιτικοι),ολοι οι επαγγελματιες ελευθεροι και μη κοιταζουνε πως θα κανουν την καλητερη δουλεια ετσι ωστε να "κρατησουνε" τον πελατη.
    Εαν εχει κανει μαλακια ο μαστορας θα στο φτιαξει για να κερδισει την εμπιστοσυνεη σου και να ξαναπας και να ειστε και οι δυο ευχαριστημενοι.
    Αν σου πει μα... μου... τοτε απλα περνεις το μηχανακι σου και πας αλλου και σε χανει και εσενα και τα λεφτα σου!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    φιλε δεν γινεται να καιει λαδια και μαλιστα πολλα απο τη μια μερα στην αλλη
    σιγουρα πριν το σερβις δεν καπνιζε και δεν μυριζε;
    την μηχανη την εχω απο τον δεκεμβρη...και δεν μου μυρισε ποτε.....ουτε τπτ..τωρα μπορει να μην ειχε και πολυ λαδι τοτε που την πηρα και να μην πετουσε καπο γιαυτο τον λογο..τι να πω..την ειχα παει τοτε σε μαστορα και μου ειπε μου φαινεται ενταξει, γιαυτο την πηρα κιολας..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fosbabis Προβολή μηνύματος
    Μιχαλη δοκιμασε να πας στον μαστορα που πηγες στην αρχη , εξηγησε του τι, πως και ποτε παρατηρησες ο,τι παρατηρησες και ρωτησε τον πως και γιατι εγινε αυτο.
    Αυτη τη στιγμη ετσι οπως μας καταντισανε μερικοι μερικοι (πολιτικη/πολιτικοι),ολοι οι επαγγελματιες ελευθεροι και μη κοιταζουνε πως θα κανουν την καλητερη δουλεια ετσι ωστε να "κρατησουνε" τον πελατη.
    Εαν εχει κανει μαλακια ο μαστορας θα στο φτιαξει για να κερδισει την εμπιστοσυνεη σου και να ξαναπας και να ειστε και οι δυο ευχαριστημενοι.
    Αν σου πει μα... μου... τοτε απλα περνεις το μηχανακι σου και πας αλλου και σε χανει και εσενα και τα λεφτα σου!!!
    του την περασα τωρα και μου λεει καει λαδια ..το μονο που μπορω να κανω ειναι να του την παω ρεκτιφιε..οποτε δεν παιζει να με κοροιδευει... με λιγα λογια την γ@μησ@

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιδια βοηθεια
    από anestef στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 23:36
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 20:04
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 02:02