Τωρα την πηρα βολτα με την καλη μου και πετουσε πολυ καπνο παλι απο την εξατμιση..φιλε vasos μηπως καιει λαδια ???? :-( :-( :-(
Τωρα την πηρα βολτα με την καλη μου και πετουσε πολυ καπνο παλι απο την εξατμιση..φιλε vasos μηπως καιει λαδια ???? :-( :-( :-(
Πηγα να τσεκαρω την σταθμη παιδια και το τζαμακι ειναι θαμπωμενο και δεν ξεκαθαριζω τπτ....ολα σε μενα συμβαινουν!!!!!!η ισως απλα δεν ξερωαπ'οτι καταλαβαινεται δεν ξερω τπτ απο μηχανεσ...αυριο μου φαινεται δεν το γλυτωνω τον μαστορα!!!
μηπως σου εβαλε τηγανελαιο?
σοβαρα τωρα μην την κουνας καθολου αυριο παρε καινουργια καλα λαδακια τα δικα της,βγαλε και αλλαξε αλλα κρατα τα παλια
βαλε τα καινουργια και ασε την ταπα να τρεξει καλο λαδι να πλυθει το μοτερ
αδειασε καθαρισε το τεποζιτο μηπως και σου βαλαν τιποτα βενζινολαδο η κατι αλλο
βαλε καλη καθαρη βενζινη αν στρωσει πανε στον μαστορα που την εκανε σερβις και γα@@σε τον και δειξτου τα λαδια να τα βαλει για αντηλιακο
αν οχι και καπνιζει ακομα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα,αφου την πηρες και απο σερβις μονο αυτος που της εβαλε χερι ξερει
καλυτερα να μην πειραξω τπτ εγω..γιατι οπως ειπα και πριν θα κανω χειροτερη ζημια εγω!!!!!το μονο που με προβληματιζει ειναι να μην καει λαδακι τελικα...γτ την πατησαμε!!
αφου πριν δεν εκαιγε
γιατι να καιει τωρα?
Παιδια τελικα ηταν αυτο που φοβομουν...την πηγα σε αλλον μαστορα και την ειδε και μου ειπε οντως καει λαδια..και πολλα μαλιστα...και οτι ο προηγουμενος μαστορας δεν μου εκανε κατι κακο... τωρα;;;;;; ρεκτιφιε (που σιγουρα θα πιασει την 500);;;η πεταμα;;;το θεμα no money no honey![]()
φιλε δεν γινεται να καιει λαδια και μαλιστα πολλα απο τη μια μερα στην αλλη
σιγουρα πριν το σερβις δεν καπνιζε και δεν μυριζε;
Μιχαλη δοκιμασε να πας στον μαστορα που πηγες στην αρχη , εξηγησε του τι, πως και ποτε παρατηρησες ο,τι παρατηρησες και ρωτησε τον πως και γιατι εγινε αυτο.
Αυτη τη στιγμη ετσι οπως μας καταντισανε μερικοι μερικοι (πολιτικη/πολιτικοι),ολοι οι επαγγελματιες ελευθεροι και μη κοιταζουνε πως θα κανουν την καλητερη δουλεια ετσι ωστε να "κρατησουνε" τον πελατη.
Εαν εχει κανει μαλακια ο μαστορας θα στο φτιαξει για να κερδισει την εμπιστοσυνεη σου και να ξαναπας και να ειστε και οι δυο ευχαριστημενοι.
Αν σου πει μα... μου... τοτε απλα περνεις το μηχανακι σου και πας αλλου και σε χανει και εσενα και τα λεφτα σου!!!
την μηχανη την εχω απο τον δεκεμβρη...και δεν μου μυρισε ποτε.....ουτε τπτ..τωρα μπορει να μην ειχε και πολυ λαδι τοτε που την πηρα και να μην πετουσε καπο γιαυτο τον λογο..τι να πω..την ειχα παει τοτε σε μαστορα και μου ειπε μου φαινεται ενταξει, γιαυτο την πηρα κιολας..