Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Σχετικα με βενζινες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Σχετικα με βενζινες...

Αναφορικα με αυτο το post,
    θα ήθελα να κανω μια διορθωση σε αυτο το post

ΜΑΚΡΥΑ κι ΑΛΑΡΓΑ απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο !!!
    Παραλιγο να αρχισω να πειραζω μειγματα και ψεκασμους , ωσπου μου περασε απ' το μυαλο
    η προταση καποιου φιλου απο δω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος και ομολογω οτι την αγνοησα-αν και την κρατησα στο πισω μερος του μυαλου μου τελικα) ,να δοκιμασω να βαλω βενζινη κιαπο αλλου 1-2 φορες , ετσι για να αποκλεισω και αυτη την περιπτωση.

Πηγα λοιπον κιεγω σε μια EKO (που διαφημιζουν μαλιστα και τωρα τελευταια οτι η βενζινη τους ειναι αριστης ποιοτητας κα ι οι δεξαμενες σφραγισμενες) και εβαλα 10 ευρω.
    Τι 1-2 φορες ?
    Απο τα πρωτα μετρα το μηχανακι αναρρωσε !
    Δε λεω , μπορει να συμβαλει πλεον και η καταργηση του o2 sensor , αλλα σκορτσαρισματα...ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    Θεραπευτηκε ! Παει ζάχαρη οπως τις πρωτες μέρες.

Χαλαλι τα 5-6 λεπτα διαφορα στο λιτρο που εχουν οι ΕΚΟ αλλα τα κοριτσια με τα καυτα σορτσακια δεν θα με ξαναδουν.

Υ.Γ.
    Για να μην εχει θεμα το φορουμ , ΔΕΝ κατηγορω τον ιδιοκτητη του βενζιναδικου μπορει να φταιει και η εταιρεια .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Χαλαλι τα 5-6 λεπτα διαφορα στο λιτρο που εχουν οι ΕΚΟ αλλα τα κοριτσια με τα καυτα σορτσακια δεν θα με ξαναδουν.
    Πες μου οτι δεν εβαζες γκαζολιο στην LA στο μπενζιναντικο μετα το ΧΑΑ.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Πες μου οτι δεν εβαζες γκαζολιο στην LA στο μπενζιναντικο μετα το ΧΑΑ.

Οχι , οχι , για αλλο λεμε...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Γιωργο, και εγω κατεβασα τετραδα για καθαρισμο μιας και εβαζα συνεχεια απο (πολυ) φτηνο βενζιναδικο της περιοχης.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ασχετο / σχετικο.

Απο τοτε που "κατεβασα" την χοντρη στο νησι της Αφροδιτης, ειτε της κανει το κλιμα, ειτε η νοθεια δεν ειναι τοσο ευρεια εδω και εχω το χαμογελο της χαμηλης καταναλωσης.
    Το καθε γεμισμα [~16 λτ] μου βγαζει σταθερα πανω απο 300 χλμ και χωρις [με εμφαση, το χωρις] να προσεχω ιδιαιτερα το "σπασιμο" του δεξιου καρπου.

Να της αρεσει το κλιμα;
    Να ειναι η θαλασσια αυρα;
    Να μην ειναι τοσο λαμογια οι βενζιναδες;
    Τι να πω, τι να υποθεσω...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ότι έχει το 1/10 της κίνησης από ότι εδώ ;;;
    (αν έμενες Αθήνα)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ότι έχει το 1/10 της κίνησης από ότι εδώ ;;;
    (αν έμενες Αθήνα)
    Μαλλον λιγοτερο κι απο ενα 1/10 η κινηση εδω.
    Αλλα ΕΟ ειχα στην καθημερινοτητα μου [Χαλκιδα εμενα, Μαρουσι δουλευα] και με τις τιμες της βενζινης στην Ελλαδα αγκυλωση ο δεξιος καρπος, οποτε μαλλον οχι.
    Για να δω πανω απο 300 στην Ελλαδα, επρεπε για πολλα χλμ να μην ξεπερασω τις 6Κ στροφες.
    Σε αντιστοιχες διαδρομες εδω [Λευκωσια-Λεμεσο-Λευκωσια] το καρυδωνω τακτικοτατα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Αναφορικα με αυτο το post,
    θα ήθελα να κανω μια διορθωση σε αυτο το post

ΜΑΚΡΥΑ κι ΑΛΑΡΓΑ απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο !!!
    Παραλιγο να αρχισω να πειραζω μειγματα και ψεκασμους , ωσπου μου περασε απ' το μυαλο
    η προταση καποιου φιλου απο δω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος και ομολογω οτι την αγνοησα-αν και την κρατησα στο πισω μερος του μυαλου μου τελικα) ,να δοκιμασω να βαλω βενζινη κιαπο αλλου 1-2 φορες , ετσι για να αποκλεισω και αυτη την περιπτωση.

Πηγα λοιπον κιεγω σε μια EKO (που διαφημιζουν μαλιστα και τωρα τελευταια οτι η βενζινη τους ειναι αριστης ποιοτητας κα ι οι δεξαμενες σφραγισμενες) και εβαλα 10 ευρω.
    Τι 1-2 φορες ?
    Απο τα πρωτα μετρα το μηχανακι αναρρωσε !
    Δε λεω , μπορει να συμβαλει πλεον και η καταργηση του o2 sensor , αλλα σκορτσαρισματα...ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    Θεραπευτηκε ! Παει ζάχαρη οπως τις πρωτες μέρες.

Υ.Γ.
    Για να μην εχει θεμα το φορουμ , ΔΕΝ κατηγορω τον ιδιοκτητη του βενζιναδικου μπορει να φταιει και η εταιρεια .
    Βαζουμε βενζινες οπου ναναι και μετα βγαινει βρωμα οτι τα bandit δεν εχουνε αρκετη ιπποδυναμη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Βαζουμε βενζινες οπου ναναι και μετα βγαινει βρωμα οτι τα bandit δεν εχουνε αρκετη ιπποδυναμη.
    Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη

Παλαιό μέλος
    Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη
    Αδελφικο ομως.

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Καλημέρα, να προειδοποιήσω κι εγώ με τη σειρά μου για γνωστό μπετζινάδικο με κοχύλι στην Ε.Ο έξω από την Ελευσίνα. Πήγαινα για μπάνιο και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει να φουλάρω. Πάω κι εγώ σαν μ@λ@κ@ς και φουλάρω από εκεί. Αποτέλεσμα..... την μεθεπόμενη έμεινα από τρόμπα (200€). Κάηκε η τρόμπα λόγω του ότι η βενζίνη ήταν λάσπη και βούλωσε...δεν μπορούσε να τραβήξει και πάει λέγοντας... Προσοχή παιδιά....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα, να προειδοποιήσω κι εγώ με τη σειρά μου για γνωστό μπετζινάδικο με κοχύλι στην Ε.Ο έξω από την Ελευσίνα. Πήγαινα για μπάνιο και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει να φουλάρω. Πάω κι εγώ σαν μ@λ@κ@ς και φουλάρω από εκεί. Αποτέλεσμα..... την μεθεπόμενη έμεινα από τρόμπα (200€). Κάηκε η τρόμπα λόγω του ότι η βενζίνη ήταν λάσπη και βούλωσε...δεν μπορούσε να τραβήξει και πάει λέγοντας... Προσοχή παιδιά....
    Δε σημαινει απαραιτητα κακη μπετζινα αυτό, μπορεί να ειναι ανεφοδιαστεί προσφατα και να μη περιμενε να ΄κατσει΄ η μπετζινα ή να ηταν στα τελειωματα και μη θελοντας να χασει πελατες εδινε καυσιμο ενω δεν επρεπε.
    Οπως και να εχει σιγουρα @@ του βενζινα

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δε σημαινει απαραιτητα κακη μπετζινα αυτό, μπορεί να ειναι ανεφοδιαστεί προσφατα και να μη περιμενε να ΄κατσει΄ η μπετζινα ή να ηταν στα τελειωματα και μη θελοντας να χασει πελατες εδινε καυσιμο ενω δεν επρεπε.
    Οπως και να εχει σιγουρα @@ του βενζινα
    Μ@λ@κία ή όχι εμείς ξηλωνόμαστε κάθε φορά χώρια την ταλαιπωρία...το τεπόζιτο είχε κομμάτια μέσα σαν σκουριά σκληρά και η μπετζίνα ήταν σαν το λουμίδη παπαγάλο....απλά να ξέρετε .....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πλέον μόνο ανεφοδιασμός από πρατήρια στρατού (εφ όσον έχει κάποιος πρόσβαση), αλλιώς εντός πόλης και στην εθνική ανεφοδιασμός από εταιρικά Καλυψώ (ΈΚΟ). Μπορεί να δίνεις κάτι παραπάνω στην ΕΟ/ΑΟ λόγω φόρου ΤΕΟ αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στις εξορμήσεις εκτός Αθηνών...
    Τελευταία τροποποίηση από Ichigo; 09/07/2013 στις 16:15.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με το δίπλωμα Α1
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 18:48
  2. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10
  3. Σχετικά με chat!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 05:16
  4. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:24
  5. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!