[QUOTE=alexojohn;2348001][QUOTE=giovani64;2347978]
και η τοποθετηση???[πανευκολη. με γερμανικο 10ακι καρυδακι τα βαζεις σε 5 λεπτα
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
giovani ποιούς ακριβώς αποστάτες έβαλες? αυτοι που ειναι 42 χιλιοστα η 60?? γιατι σκέφτομαι να τους βάλω και εγώ μιας και είμαι 1,86, τπτ προβήματα με τα καλώδια αν 8α φτάνουν μετα δεν είχες έτσι ?
γεια σας και παλι παιδια. εχω κανει 1000 χιλιομετρα παω για το πρωτο σερβις. τα 300 τελευταια τα εκανα σε μια διαδρομη πατρα -αιτωλικο. ηθελα να κανει καποια χιλιομετρα ανετα στην εθνικη και να δω και συμπεριφορα. οχι οτι ξερω αλλα λεμε...
εχω καποιους προβληματισμους ομως μετα απο αυτα τα χιλιομετρα.
1.η σελα ειναι ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ. μετα απο μια μιση ωρα διαδρομη με ποναγε ο κωλος μου κακα τα ψεμματα. εχει κανεις καποια παρατηρηση πανω σε αυτο μηπως?
2. οι αναρτησεις ειναι κομματακι σκληρες νομιζω, ισως η πισω να ρυθμισω ελατηριο και να γινει πιο μαλακη
ο giovani που εχει γραψει χιλιομετρα πανω στην μηχανη θα μας πει τις εντυπώσεις του πιστευω
η σελα ειναι οντως σκληρη και σε κουραζει. η λυση ειναι μικρες στασουλες για ξεμουδιασμα ή φτιαξιμο της σελας. καπου εχω δει αλλα δε θυμαμαι που. οι αναρτησεις δεν ειναι σκληρες. εγω τουλαχιστον τις βρισκω ενταξει. μαλιστα εχω ρυθμιση την σκληρωτητα ελατηριου μια σκαλα πριν το τερμα προς το σκληρο. ισως βεβαια να εχουν μαλακωσει γιατι σε ταξιδια με τριπλετα εχουν ζοριστει αρκετα. και μια παρατηρηση σχετικα με τα νεα λαστιχα της MICHELIN που εχω βαλει. εχουν χαραξη που βγαζει θορυβο. ειδικα τομπροστα. νομιζεις οτι εχεις προβλημα με το ρουλεμαν. κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλα.απιστευτα στη βροχη και παρα πολυ καλα στο στεγνο.
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Καλησπέρα φίλε τις αναρτήσεις θα έλεγα να μην τις πειράξεις ακόμη,όσο για την σέλα πιστεύω οτι θα την συνηθίσεις παρολαυτα για τα μακρινά ταξίδια εγώ προσωπικά φοράω ποδηλατικό εσώρουχο με μαξιλαράκι και νιώθω λες και κάθομαι σε καναπέ δοκίμασε το κανα 20 ευρω κάνει
πηγα λευκαδα και γυρισα μετα απο δυο ημερες η σταση στην αμφιλοχια ειναι δεδομενη πλεον. μουδιαζει και το δεξι μου χερι λετε να φταιει η σελα για αυτο? σκεφτικα μηπως βαλω λιγο υλικο ακομα να γινει πιο μαλακη. πηγα στο μοτορειντ και τα παιδι αου ειπαν οτι εχει μαλακο και λιγο υλικο με αποτελεσμα να τερματιζει και γιαυτο να υπαρχει προβλημα. σκεφτικα ισως μια σελα απο το μοτοΚ