Μεχρι τι μεγεθος εικονας επιτρεπετε?
Μεχρι τι μεγεθος εικονας επιτρεπετε?
Δοκιμασα
Μαλλον οχι και τοσο μεγαλο απο οτι φαινεται.
Εδώ ο δεινόσαυρος σε μια στιγμή ηρεμίας και χαλάρωσης. Είναι δύο ετών περίπου και είχε πολύ κακό ιδιοκτήτη πριν απο μένα. το άφηνε μέρες νηστικό το ξέχναγε όταν πήγαινε διακοπές στο κλουβί το έκανε σβούρες απτην ουρά και γενικά του φερόταν άθλια. Φίλος του αδερφού μου αυτός μόλις τον πήρες γραμμή ο αδερφός του το πήρε και κατέληξε σε μένα. Τον έχω 3 μήνες περίπου και έχει ηρεμήσει πολύ. Ζεί πλέον σε ένα μικρό παράδεισο που του έχω φτιάξει έξω στη βεράντα με δέντρα και λουλούδια και φυσικά εκτός κλουβιού! Δε φεύγει! Κάθε πρωί με περιμένει να τον ταΐσω και να το κάνω μπανάκι! Τρομερό ζωάκι δε το αλλάζω με τίποτα...
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 09/07/2013 στις 19:45.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αναπηρο σαιτ να πουμε. Δεν ανεβαζει μεγαλες φωτο , δεν ανεβαζει απο το imageshack ! Τι διαολο ανεβαζει!
Ζιζελ. Ονομα και πραμα. Πολυ ποζερια λεμε!
Πριν 2 μηνες αυτη. Τωρα τα αυτια τα εχει πανω να κοιτανε τον θεο.
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 12/07/2013 στις 10:24.
[QUOTE=mario27;2348258]Αναπηρο σαιτ να πουμε. Δεν ανεβαζει μεγαλες φωτο , δεν ανεβαζει απο το imageshack ! Τι διαολο ανεβαζει!
Ζιζελ. Ονομα και πραμα. Πολυ ποζερια λεμε!
Πριν 2 μηνες αυτη. Τωρα τα αυτια τα εχει πανω να κοιτανε τον θεο.
Πριν 2 μερες στην εισοδο του μπαχτσε του χωριου.
Την επιασα 2 φωτογραφιες εκει. Προσπαθουσα να την πιασω οταν εφερνε κωλοτουμπες μεσα στα χωματα στις ντοματες και στα αγγουρακια αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια.
Οι κωλοτουμπες πολυ σπεσιαλ λεμε. Οχι στο πλαι , φλωροτουμπες.
Με το κεφαλι , μπροστα.
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 12/07/2013 στις 10:25.
δεν το είχα δει αυτό όποτε ας δώσω καμιά φώτο στον λαό.
αρχή μου είναι μόνο αδέσποτα. δεν δίνω χρήματα σε κανένα "έμπορα" οσο υπάρχουν αδέσποτα.
παλιά είχα τον "Alfi" ενα κανισακι μεσαίου μεγέθους κάτασπρος ,αλμπινος χωρις καθόλου μελανίνη. (δεν βρίσκω φώτο σε ηλεκτρονική μορφή) το ειχε αγοράσει καπια κυράτσα και "επειδη δεν τον εκπαίδευσε ποτε της έτρωγε τα έπιπλα".
ο Alfi ήρθε στα χερια μου 2 μηνών, οταν ημουν 6 και ο αδερφός μου 3. με λιγη δουλειά και οχι πολυ ενασχόληση στην 5μερα σταμάτησε τις ζημίες.
λιγο καιρο μετα ηρθε και ενας γατος ο "Chili" απο τον κηπο που του αρεσε να κοιματε μεσα. μια χαρα σκύλος και γατος δεν ειχαν τσακοθει ποτε. το παραξενο ειναι πως ο γατος επερνε της συνήθειες του σκύλου.
πεθάναν και τα 2 απο γεράματα ο σκυλος 14 και η γατα 14,5
μετα λογο της απολειας για αρκετο καιρο ειχαμε κατι παπαγαλακια κατι χαμστερ και αλλα τετια σε κλουβι.
οσπου το 2010 ο "Pluto" pitbull με Vizla (ουγγρικα κυνηγόσκυλα) ενω εμενε σε μια οικογένεια φίλων (μαζεμένος απο τον δρομο κουταβι ,αυτοι ειχαν και μια θηλύκια πιτμπουλινα που τσακώνονταν) στον πρωτο του χρονο αποφάσισε να αλλαξει αφεντικό και να ερθει σε εμας ναι δεν κανω πλακα αυτος μας διάλεξε (ας μην πω λεπτομέρειες αλλα το σκυλί δεν άντεχε χωρις την παρουσία μας ακόμα και στο "σπίτι του")
φοτο του φύλακα Νο1 λοιπόν
λίγο καιρο μετα στο αρχες του 2012 η "κουκλα" αδέσποτη ημίαιμη λυκοσκυλινα πιτσιρίκα (ναι είμαστε οσο ναρκισσοι ακουγόμαστε και ονομάσαμε την σκύλα μας κούκλα)
ηθελε να μενει μαζι μας σε μια κατασκήνωση, οταν φύγαμε απο εκει και έκλεισε το μερος η σκύλα καθόταν στο μέρος της σκηνής μας και έκλαιγε.
επειτα απο μερικά τηλ η σκύλα ηρθε σπιτι και αυτη. η συμβίωση με τον Pluto καταπληκτική.
φύλακας Νο2
δεν μπορώ να φανταστώ σπίτι χωρις να περπατάει και ενα σκυλι μεσα . αλλοι φοβούνται τους ήχους η τις κινήσεις του σκύλου εγω δεν μπορώ να ζήσω χωρις αυτά παω σε φίλους χωρις ζωα και μου φαίνεται άδειο το σπιτι .
και εστι θα συνεχιστεί.
απο εδω ο ΕΚΤΩΡΑΣ
σε μια εκδρομη-βολτα τον περασμενο νοεμβρη με ολη την οικογενεια στην ναουσα
και ενω υπηρχαν δεκαδες οικογενειες με παιδακια
αυτο το αλανι μας πλευρισε και<κολλησε>με εμας
ειναι πλεον μελος της οιογενειας και φυλακας του αμπελιου που εχω στο κτημα μου
ημιαιμος τσομπανος αλλα μεγαλο αλανι,οταν με βλεπει τρελαινεται λες και καταλαβαινει οτι τον εσωσα,πολυ φιλικος με την οικογενεια(ειδικα με τον μικρο μου)αλλα με τους ξενους....αστο καλυτερα,με παιδεψε μονο στο να τον μαθω να μην τρωει οτι του πετανε-κυκλοφορανε κωλοπαιδα με φολες
ειναι λιγο ασχημουλης εδω αλλα ειναι επειδη αλλαζει τριχωμα
και εδω η ΙΖΑΜΠΕΛ μας
![]()