Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: ΤΑΞΙΔΙΑ 2013

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από raccoon Προβολή μηνύματος
    θέλω πληροφορίες. πού θα πάς, τι εξοπλισμό θα πάρεις, και όταν γυρίσεις με το καλό, τί καιρό συνάντησες, τι σου ήταν περιττό, τι απαραίτητο και τί σου έλειψε. πάω Άλπεις μέσα Ιουλίου. Ευχαριστώ

Υπάρχουν άπειρα ταξιδιωτικά για Άλπεις μέσα στο φόρουμ. Ρίξε μια ματιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    θέλω πληροφορίες. πού θα πάς, τι εξοπλισμό θα πάρεις, και όταν γυρίσεις με το καλό, τί καιρό συνάντησες, τι σου ήταν περιττό, τι απαραίτητο και τί σου έλειψε. πάω Άλπεις μέσα Ιουλίου. Ευχαριστώ
    Λογικά δε θα έχω προλάβει να γράψω κανένα ταξιδιωτικό αλλά αν θες μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλ όταν με το καλό γυρίσω...

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    αρχες ιουλη φευγουμε 2 μοτο για βολτα ιταλια αυστρια νοτια γερμανια ελβετια ιταλια.....
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133971
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Του Αγ.Πνεύματος φεύγω μόνος (δικάβαλος) για Αλβανία-Μαυροβούνιο-Κροατία.
    Αντε να περάσουν οι μέρες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pepes1gr Προβολή μηνύματος
    Του Αγ.Πνεύματος φεύγω μόνος (δικάβαλος) για Αλβανία-Μαυροβούνιο-Κροατία.
    Αντε να περάσουν οι μέρες.
    Κωστα καλα να περασετε.
    Επιστροφη απο που?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Επιστροφη απο που?
    Από Καστοριά μάλλον.Θα δούμε στην πορεία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της raccoon
    έγινε η κράτηση των εισιτηρίων για το πλοίο, ημερομηνίες πλοίου 17-7-2013 με 25-7-2013, από Πάτρα για Ανκόνα και το ίδιο επιστροφή. στόχος είναι Άλπεις Αυστρία, β. Ιταλία. δεν έχει βγει στάνταρ δρομολόγιο αλλά υπάρχουν πολλές προτάσεις, πολλά ταξιδιωτικά από εκείνες τις περιοχές "και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο", θα έχει γίνει προετοιμασία για τις πιθανές διαδρομές που θα ακολουθήσουμε. πρώτος σταθμός για αρχή το Imst και η ευρύτερη περιοχή ώστε να βρεθώ με τον αδερφό μου και συνταξιδιώτη μου για αυτό το ταξίδι. όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει. μηχανές : v-strom 650 2012 & cbf 600 2008

Απ ότι φαίνεται λοιπόν και εγώ 22/6 ξεκινάω για Βουλγαρία.
    Πρώτη διανυκτέρευση στην Κερκίνη και μετά Σόφια, Μπούργκας, Βάρνα, Βέλικο Τάρνοβο και επιστροφή μετά απο μια εβδομάδα αφού περάσω απο τα νότια της χώρας με τις ωραίες διαδρομές.
    Εννοείται μόνος μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της raccoon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FZMAN Προβολή μηνύματος
    Απ ότι φαίνεται λοιπόν και εγώ 22/6 ξεκινάω για Βουλγαρία.
    Πρώτη διανυκτέρευση στην Κερκίνη και μετά Σόφια, Μπούργκας, Βάρνα, Βέλικο Τάρνοβο και επιστροφή μετά απο μια εβδομάδα αφού περάσω απο τα νότια της χώρας με τις ωραίες διαδρομές.
    Εννοείται μόνος μου.
    η Κερκίνη είναι πολύ καλό σημείο για για πρώτη μέρα έχοντας σαν στόχο την βουλγαρία. μπορείς να δείς και λίγο πιο πάνω που είναι τα πορόγια, ένα χωριό δίπλα στο ποτάμι και μέσα στα πλατάνια. έχει πολλές ταβέρνες για φαγητό (θα βρεις και φαγητό με κρέας απο νεροβούβαλο κερκίνης) επίσης μπορείς να πάς και στα καινούρια ξενοδοχεία που έχουν γίνει εκεί τα τελευταία χρόνια για καφεδάκι. είναι μαγευτικά. (δεν ανέφερα διαμονή, γιατί μπορεί να τσούκσι) το βέλικο τερνοβο είναι θεϊκο. αν μπορείς να διανυκτερεύσεις στο γιανδρα ή κάπως έτσι που είναι δίπλα στο καζίνο. με το δωμάτιο έχεις δωρεάν είσοδο στην πισίνα (μπουρνούζι θα βρεις στο δωμάτιο) απο τις 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. να μήν πώ για τις εκπτώσεις σε μασάζ που θα έχεις. έχω να σου πώ και για φαγητό αλλά δεν θυμάμαι τώρα το όνομα. πολύ, καλό και φθηνό

Πάμε γι'άλλα!!! Το avatar του/της al_tzamp
    η Κερκίνη είναι πολύ καλό σημείο για για πρώτη μέρα έχοντας σαν στόχο την βουλγαρία. μπορείς να δείς και λίγο πιο πάνω που είναι τα πορόγια, ένα χωριό δίπλα στο ποτάμι και μέσα στα πλατάνια. έχει πολλές ταβέρνες για φαγητό (θα βρεις και φαγητό με κρέας απο νεροβούβαλο κερκίνης) επίσης μπορείς να πάς και στα καινούρια ξενοδοχεία που έχουν γίνει εκεί τα τελευταία χρόνια για καφεδάκι. είναι μαγευτικά. (δεν ανέφερα διαμονή, γιατί μπορεί να τσούκσι) το βέλικο τερνοβο είναι θεϊκο. αν μπορείς να διανυκτερεύσεις στο γιανδρα ή κάπως έτσι που είναι δίπλα στο καζίνο. με το δωμάτιο έχεις δωρεάν είσοδο στην πισίνα (μπουρνούζι θα βρεις στο δωμάτιο) απο τις 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. να μήν πώ για τις εκπτώσεις σε μασάζ που θα έχεις. έχω να σου πώ και για φαγητό αλλά δεν θυμάμαι τώρα το όνομα. πολύ, καλό και φθηνό

Για το Βέλικο είναι όλα καταγεγραμένα το ταξιδιωτικό του Γιάννη (Vstrommer71)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=117109
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!

Μέλος Το avatar του/της 8avos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 8avos Προβολή μηνύματος
    13 Ιουλίου έχει συναντησούλα βεσπάκηδων στο Βελιγράδι και μέχρι τώρα το ψήνουμε καλό παρεάκι.είδωμεν!

το σίγουρο είναι πως 27 Οκτωβρίου παίρνουμε μπούλο
    Πολύ γουστάρω όταν βγαίνουν αυτά που υπολογίζω

για να μην ανοιγω αλλο θρεντ,ρωτω εδω.σε δεκα ημερες ξεκινω για εξω,και πρωτη διαμονη θα ειναι Βουδαπεστη.εχω ξαναπαει μεσω Βουλγαριας-Ρουμανιας,αλλα οχι απο σκοπια.σκοπος ειναι να φτασω με τον πιο συντομο τροπο Βουδαπεστη,γιατι θα ταξιδεψω σερι πρωτη μερα.απο που θα πηγαινατε??σημειωνω οτι διαβατηριο εχει ληξει και δεν παιζει να το ανανεωσω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    για να μην ανοιγω αλλο θρεντ,ρωτω εδω.σε δεκα ημερες ξεκινω για εξω,και πρωτη διαμονη θα ειναι Βουδαπεστη.εχω ξαναπαει μεσω Βουλγαριας-Ρουμανιας,αλλα οχι απο σκοπια.σκοπος ειναι να φτασω με τον πιο συντομο τροπο Βουδαπεστη,γιατι θα ταξιδεψω σερι πρωτη μερα.απο που θα πηγαινατε??σημειωνω οτι διαβατηριο εχει ληξει και δεν παιζει να το ανανεωσω.
    Απο που ξεκινας; Το πιο σύντομο ειναι Fyrom,Σερβία,Βουδαπέστη. Διαβατήριο δεν χρειάζεσαι πουθενά.

απο Λαμια αφετηρια.σαν διαδρομη φαινεται οτι ειναι πιο συντομη,αλλα ρωταω γιατι αν οι δρομοι ειναι χαλια θα με καθυστερησει πιο πολυ απ'το να πηγαινα απο Βουλγαρια,υποθετω...

Παλαιό μέλος
    Δεν θα εχεις πρόβλημα και αν ξεκινησεις πολυ νωρίς το πρωί θα είσαι αργά το βράδυ Βουδαπέστη αν αντέχεις στη σέλα και δεν κάνεις πολλές στάσεις.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όχημα για μεγάαααααλα ταξίδια....
    από athandim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 12:35
  2. Καλά ταξίδια σε όλους μας...........
    από arxaios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 21:13
  3. Νυχτερινά ταξίδια
    από matmat στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 12:15
  4. Απαραίτητα για μακρινά ταξίδια είναι....?
    από argy_kap στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 22:54
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ