Πω ρε φιλε το γουσταρω τρελα το αποτελεσμα!Σε ζηλευω πολυ για την δουλεια που κανεις.Πολυ θα ηθελα να ειχα τις γνωσεις σου,τα εργαλεια και να αρχισω και εγω να σκαλιζω μηχανακια.Μπραβο σου
Πω ρε φιλε το γουσταρω τρελα το αποτελεσμα!Σε ζηλευω πολυ για την δουλεια που κανεις.Πολυ θα ηθελα να ειχα τις γνωσεις σου,τα εργαλεια και να αρχισω και εγω να σκαλιζω μηχανακια.Μπραβο σου
H λεξη "ΚΟΥΚΛΙ" ειναι λιγη για αυτο το αριστουργημα Σπυρο...
Υγ:Οντως αν υπαρχει εναλλακτικη κανε κατι διαφορετικο με την εισαγωγη του αερα,δεν μου κολλαει ουτε εμενα στο ματι...
σπυρο εχουμε το ιδιο προβλημα στο aprilia του μικρου. πλαστικη σπιραλ απο μαγαζι εμποριας υλικων για ηλεκτρολογους ηταν η λυση.
με τη δουλεια στο μαναβικο στο full δεν μπορουσα να φτιαξω την εισαγωγη μονος μου,τουλαχιστον οχι τωρα.ετσι πηγα σε γνωστο μαγαζι κατασκευης εξατμισεων και το xrακι ανεβηκε σε ξενη ραμπα...
αφου λοιπον μιλησαμε για τις βασικες αρχες,πηρα καφε και αφησα τους ειδικους να δουλεψουν.πρωτα εφτιαξαν τα ποτηρια των λαιμων
μετρησανε και κουρμπαρανε αρκετες φορες,ενω επαιρναν γραμμες με συρμα αλουμινιου
![]()
οτι και να λεμε ειναι λιγο
απλα απαιχτο![]()