Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Αποζημιωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths

Αποζημιωση

Γεια σας παιδια, θα θελα τα φωτα σας σε ενα θεμα μου γιατι ο καθε ενας μου λεει τα δικα του.
    Τρακαρα πριν 2 βδομαδες περιπου με το παπι οταν ενας μεθυσμενος παραβιασε το στοπ και εγω επεσα πανω του με αρκετα χλμ ( ολος παραδοξος δεν επαθα τιποτα!!) το μηχανακι απ οτι μου ειπε ο μαστορας θα βγει ασυμφορο. Πως θα αποζημιωθω εγω ( μετρητα;; ) και ποτε περιπου;;
    * Το κρανος με εσωσε απο πολλα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αν πηγε ο εμπηρογνωμονας στον μαστορα θα του ειπε ποσο παει το μαλλι και αυτος θα κρινει αν ειναι ασυμφωρο η οχι και θα σου πει και τι σου δινει αν παει για ολικη..
    Παλι καλα που δνε επαθες τιποτα..!!

Υ.γ.Κατι ψιλο ασχετο ειχα τρακαρισμα πριν κανα μηνα με το αμαξι και ακομα περιμενω να δω τι ποσο και ποτε θα μου δωσει η ασφαλιστικη του αλλου ο εμπηρογνωμονας μου το εβγαλε ολικη το αμαξι αλλα δυστυχως επεσα στην περιπτωση και η ασφαλιστικη του αλλου ειναι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ασφαλιστικη που παει για φουντο τωρα τι σεναριο θα παιχτει δεν ξερω αλλα σιγουρα βλεπω να τραβιεμαι..Μηπως γνωριζει κανενας..?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παναγιώτη εφόσον ο άλλος έχει αναγνωρίσει ότι φταίει, και όλα πάνε καλά, υπολόγιζε 1-2 μήνες.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδια, θα θελα τα φωτα σας σε ενα θεμα μου γιατι ο καθε ενας μου λεει τα δικα του.
    Τρακαρα πριν 2 βδομαδες περιπου με το παπι οταν ενας μεθυσμενος παραβιασε το στοπ και εγω επεσα πανω του με αρκετα χλμ ( ολος παραδοξος δεν επαθα τιποτα!!) το μηχανακι απ οτι μου ειπε ο μαστορας θα βγει ασυμφορο. Πως θα αποζημιωθω εγω ( μετρητα;; ) και ποτε περιπου;;
    * Το κρανος με εσωσε απο πολλα....
    Με μετρητα θα αποζημιωθεις ουτως η αλλως (ειτε παει για επισκευη ειτε για ολικη).
    Για το αν θα βγει ολικη ή θα παει για επισκευη θα σου πει η ασφαλιστικη.
    Προβλημα δεν νομιζω να εχεις εσυ με την αποζημιωση γιατι παλι απο την ασφαλιστικη (του) θα παρεις τα λεφτα και μετα η ασφαλιστικη θα τα ζητησει απο αυτον.
    Το ποτε θα αποζημιωθεις εξαρταται απο την εταιρια και απο το ποσο γρηγορα θα γινουν οι διαδικασιες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Να ξέρεις επίσης ότι πέραν των ζημιών που σου προκάλεσε (στη μηχανή και στον εξοπλισμό σου) δικαιούσαι και ένα ποσό για ψυχική οδύνη (ακόμα κι αν δεν έπαθες ούτε γρατζουνιά) καθώς και ό,τι έξοδα σου προκύψουν αυτόν τον μήνα που συνδέονται με την έλλειψη μεταφορικού μέσου.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Κατα 99% θα παει ολικη εχει μεγαλη ζημια και θελει και καλιμπρα. Δηλαδη θα περιμενω αρκετα ακομα..
    Α και κατι ακομα , με ποια κρητιρια θα με αποζημιωσουν;; Πχ θα δουν στο car ποσο πανε τα crypton x αυτης της χρονολογιας. Μην μου πουν καμια ωρα παρε 1300€ και καλα σου ειναι...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    έτσι όπως το πες το κάνουν...
    ερώτηση, ο μεθυσμένος αποδείχθηκε μεθυσμένος (εννοώ του έκαναν αλκοτέστ ; )

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μπαα δεν θελω να το τραβηξω τοσο.. Βλεπεις βγηκαμε και γνωστοι στο τελος...
    Εγω θελω απλα να αποζημιωθω για το κρανος και το παπι.

το θέμα είναι ότι όταν ο άλλος είναι λιάρδα δε τον καλύπτει η ασφάλειά του, για αυτό σε ρώτησα
    άρα όλα καλά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τρακαραμε μπροστα σε περιπολικο.. Του καν αλκοτεστ και εφυγαν γιατι αλλιως δεν θα με αποζημιωνε η ασφαλιστικη και θα ειχα αλλα τρεξιματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αν ερθει ανακριτικο σου κανει αλκοτεστ οπως και ναχει..

εγώ δε κατάλαβα βέβαια αν τον βρήκαν μεθυσμένο ή όχι, αλλά για να λέει ο νηματοθέτης όλα ΟΚ, το δέχομαι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Τρακαραμε μπροστα σε περιπολικο.. Του καν αλκοτεστ και εφυγαν γιατι αλλιως δεν θα με αποζημιωνε η ασφαλιστικη και θα ειχα αλλα τρεξιματα...

κανονικά έπρεπε να του κόψουν κλήση επιτόπου και μη σου πω και να τον πάνε μέσα αν ήταν τόσο λιάρδα.
    Η ασφαλιστική σε αποζημειώνει κανονικότα. Εφόσον αυτός ήταν μεθυσμένος στην συνέχεια του ζητάει να της επιστρέψει τα λεφτά που έδωσε αλλά αυτό εσένα δεν σε ενδιαφέρει ούτε σε επηρεάζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Ισως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος και αν αυτό έχει αποδειχτεί και καταγραφεί επίσημα π.χ. Με αλκοτέστ από την αστυνομία, παραβιάζει τους όρους του ασφαλιστήριου συμβολαίου που έχει με την δική του ασφαλιστική εταιρεία και αυτή δεν τον καλύπτει.

Δηλ. Δεν αποζημιώνεσαι από την ασφαλιστική του (ή από την δική σου σε περίπτωση φιλικού διακανονισμού) αλλά πρέπει να τα ζητήσεις (με δικηγόρους και αγωγές) από τον ίδιο.

Ξεκαθάρισε πρώτα αν η αστυνομία κατέγραψε επίσημα το αλκοτέστ (όχι από ότι κατάλαβα) και μετά ρώτα κι έναν ασφαλιστή ή ακόμα καλύτερα έναν δικηγόρο.
    I will take the mountains!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    ολοσωστος ο αποπανω...

Φιλε κρανη και μπουφαν δυσκολα θα αποζημιωσουν... κατεβωασε - σπασε κανα κοντερ και πες οτι ειχες λιγοτερα χλμ μπας και παρεις απο εκει κανα φραγκο παραπανω. Βαλε και καμια fake αγγελια στο car...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ?
    από nikos33ath στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2007, 21:52
  2. Αποζημίωση για εξοπλισμό
    από billakosthegr στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:50
  3. Κακοτεχνιες δημοτικων δρομων και αποζημιωση...
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 16:03
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 18:32
  5. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας