Καλησπερα σε ολους!Επιτελους εκανα το ονειρο πραγματικοτητα πριν 3 μηνες και πηρα την μοτ/τα που παντα ηθελα!Μπορει να ειναι μεταχειρισμενη αλλα την πηρα σε αψογη κατασταση και φορτωμενη καλουδια!Εχω μονο ενα θεμα!H μοτ/τα ενω ολα ειναι ρυθμισμενα σωστα εκπεμπει πολλα καυσαερια και οταν την βαζω μπροστα να την ζεστανω αλλα και οταν ειμαι σταματημενος σε καποιο φαναρι!Φανταστειτε οτι λογω του οτι το γκαραζ μου ειναι υπογειο αναγκαζομαι να την βγαλω σβηστη εξω ανεβαζοντας την σε μια αρκετα μεγαλη ανηφοριτσα λογω του οτι μεσα στο γκαραζ η κατασταση γινεται ανυποφορη,ενω η κοπελια μετα απο καθε βολτα παραπονιεται και με το δικιο της οτι τα μαλλια και τα ρουχα της μυριζουν πραγμα που εχω διαπιστωσει και στα δικα μου οταν ειμαι μονοκαβαλος!Φοραει πανω εξατμισεις Mivv titanium!Σε ενα φιλαρακι που ρωτησα αλλα δεν ειναι και φοβερος γνωστης μου ειπε οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης μαλλον εβγαλε τους καταλυτες απο τις εξατμισεις οι οποιοι και βρισκονται μεσα στα τελικα!Παιζει κατι τετοιο?Το εχει αντιμετωπισει κανεις σας?Και αν ναι μπορω να βρω καταλυτες για το συγκεκριμενο μοντελο και να τους τοποθετησω ξανα?Συγνωμη για την ταλαιπωρια του μεγαλου μηνυματος αλλα εχει οντως αρχισει και γινεται ενοχλητικο το φαινομενο και ειναι η μοναδικη παραφωνια στην μοτ/τα!