spyro αν και συνήθως συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως μαζί σου, στον συγκεκριμένο αγώνα αντίθετα με εσένα εγώ είδα ενδιαφέρον.
Καταρχήν ένας ρούκι σπέρνει τρόμο σε κορυφαίους οδηγούς και δίνει απίστευτο θέαμα με πλαγιολίσθηση ακόμα και πάνω στα κέρμπ σαν τον τρελό, προσπεράσεις αρκετές και απο αυτόν και απο άλλους, επίσης έναν λαβωμένο πύραυλο πάνω σε δορυφορικό να παλεύει και στο τέλος να σπέρνει τρόμο κι αυτός στα εργοστασιακά, έναν Bradl να τους αφήνει όλους σύξυλους με την απόδοση και να πάσχει μόνο σε διάρκεια, ένα εργοστασιακό aprilia ART που έκανε τρελές πλάκες στους πάντες και έναν Aleix να φωνάζει πως ανήκει στους καλύτερους αφήνωντας τη Χάιδω μισή πίστα πίσω.
Δεν ξέρω τι άλλες απαιτήσεις πρέπει να έχουμε απο το motogp αλλά μιας και ο Αργύρης αναφέρθηκε σε αγώνα δεκαετία πίσω (πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό) θέλω να θυμίσω πως εκείνη την εποχή (και αρκετά πιο πριν) τόσο θέαμα δεν υπήρχε με καμία κυβέρνηση. Μπορεί πάντα να υπήρχαν οι αστέρες αλλά εκτός απο 2 - 3 - 4 αναβάτες, πίσω πολλές φορές δεν ξέραμε τι γινόταν. Για την δεκαετία του 90 κυρίως λέω.
Η σημερινή τηλεοπτική μετάδοση έχει τα καλά της...
Ίσως να παίζει ρόλο και το μούντ μας για το πως βλέπουμε αν κρίνω και απο τη φωτό που πόσταρε ο nktr αντί να ποστάρει κάνα πιπίνι![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
καλα τα θεαμα δεκαετια 90 ειδικα ηταν τραγικο ας ειναι καλα ο doohan
το σχολιο μου δεν ειχε να κανει με μαχες ηρωες ταλιμπαν κτλ απλα η συγκεκριμενη πιστα ευνοει μηχανακια με λιγοτερα έως και πολυ λιγοτερα αλογα γιαυτο και παραθεσα χρονους pole για 500ν4 ~190hp (roberts 1.23.168 biaggi 3ος 1,23,307) και 250ν2 με~110hp (jacque 1.23.396 ukawa 1.23.469 melandri 1.23.586) ο jacque θα προκρινοταν 1η σειρα 4ος με το 250 για τον αγωνα των 500!!!!
ναι μεν τα 500 ειχαν βαλτωσει για μερικα χρονια και τα 250 ηταν σχεδον στο απολυτο απο σειρα εξελιξης με 3 εταιριες να τα δινουν ολα αλλα εξακολουθει να ειναι![]()
και ερχομαι στον espargaro , γιατι οι αποδοση των υπολοιπων ηταν λιγο πολυ αναμενομενη, εχει διξει το παλικαρι οτι το εχει βρηκε και μια πιστα που τα αλογα δεν φαινονται και τοσο και μεχρι να σκορπισει το bridgestone φωναζε ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ γιαυτο και ειπα οτι ειναι ευκαιρια με τις απουσιες να τον δουμε σε ενα TECH 3 πχ και αντιστοιχα τον αλλο τρελλαμενο να τον δουμε σε εργοστασιακο γιαν δει κιαυτος και εμεις ποσα απιδια πιανει ο σακκος ειδικα σε μια πιστα οπως Laguna που εκτος απο τεχνικη του κερατα θελει και @ρχιδια που σερνονται στο πατωμα
κατα τα αλλα ως συνηθως συμφωνω με endo (οι σουζουκακηδες υποστιριζονται κιετσ)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τι μλκ είναι
ωστόσο τοείναι εντελώς σωστό, ούτε δεύτερο πλαίσιο να δοκιμάσουν δεν είχαν.αλλιώς, απλά θα γυρίζει εκεί μέσα σαν τον Dovi...χωρίς λόγο
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
κιαλλο ενα ενδιαφερον fact 1.23.3 τα 250 το 2000 1,23,4 ο σιμος το 08 1,24,6 φέτος η πολ στα μοτο2 εξελιξη σου λεει μετα