το Honda δε το 'χω οδιγησει δε ξερω, το kawa το εχω οδηγισει και μου αρεσε παρα πολυ, εαν ξεκιναγα τωρα το σπορ, θα επερνα το kawa.
το Honda δε το 'χω οδιγησει δε ξερω, το kawa το εχω οδηγισει και μου αρεσε παρα πολυ, εαν ξεκιναγα τωρα το σπορ, θα επερνα το kawa.
Καλα ολα αυτα.. το C-ABS vs NO ABS δεν εχει σχολιασει κανεις.. Ειναι το α και το ω για ενα μηχανακι πολης, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τους δρομους της Ελλαδας, και για νεο οδηγο.
Το εχει ο κολλητος μου και το εχω οδηγησει. Ειναι πολυ σταθερο και σου εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη. Για το kawa δεν εχω αποψη. Σε κοντρα των δυο παντως, το CBR ητανε μπροστα μεχρι τα 120, οπου μετα αρχιζε να το περναει το Ninja.
Τα 145 τα εχει πολυ ανετα, γραμμικα και σταθερα. Μετα, οσο εχει απλα ο δρομος ανεβαζει μεχρι 160. Ο φιλος μου στην Λαυριου που ειναι λιγο κατηγορα, με ευνοϊκο ανεμο, εχει δει 170.
στα συν του Kawasaki ειναι ο δευτερος κυλινδρος που το κανει σιγουρα πιο γρηγορο και πιο ταξιδιαρικο απο το Honda,
δεν θα μασησει να σε ταξιδεψει ακομη και με δευτερο ατομο, εχει πιο σπορ συμπεριφορα και παιζει και μεταχειρισμενο...
το Honda απο την αλλη, ειναι πιο ''φρεσκο'', με ABS και ελαφρως καλυτερη καταναλωση...σκεψου την περισσοτερη χρηση
που θα του κανεις και αποφασισε...επισης σκεψου και αυτο που λενε, οτι το μεγαλο μικρο γινεται, ενω το μικρο δεν γινεται
μεγαλο...τι θελω να πω μ' αυτο? μιας και δεν μιλαμε για χαωδες διαφορα καταναλωσης και συντηρησης και δεν συγκρινουμε
χιλιαρι με εξακοσαρι, αλλα μιλαμε για ενα παραπανω μπουζι στην ουσια, ποση διαφορα νομιζεις οτι θα δεις στην καταναλωση
σε ετησια βαση? σκεψου ομως να βαλεις δευτερο ατομο επανω στο Honda και να γ@μοσταυριζεις στις ανηφορες...καθαρα
δικη σου η αποφαση, και τα δυο ειναι super μηχανακια και μιας και ζητας γνωμες, εγω θα εκλινα προς Kawasaki μερια...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
δεν το θεωρω διλημμα kawa δαγκωτο ειδικα αν εισαι επαρχια για α8ηνα το συζυταγαμε
ειπα οτι και τα δυο μηχανακια ειναι αψογα...αλλα, αλλο ενας κυλινδρος και αλλο δυο κυλινδροι, και ειδικα σε τοσο μικρα κυβικα...σιγουρα
θα υπαρχει μια αισθητη διαφορα στην αποδοση με κοστος την ελαφρως αυξημενη καταναλωση...και σιγουρα θα γ@μοσταυριζει με δευτερο
ατομο σε μεγαλες ανηφορες...οχι οτι δεν θα τραβαει το μηχανακι, αλλα θα αγκομαχαει αρκετα...ασε αν χρειαστει να κλεισει γκαζι...![]()
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
κακο λαυριου 170, πολυ κακο!!!
![]()
Φιλε μου ειδικα αυτο που γραφεις δεν παιζει με το χοντα για το λογο οτι ειναι μονοκυλινδρο θα τραβαει πολυ καλητερα στης ανηφορες απο το καβασακι πανε στην πρωτη σελιδα και δες την δυναμομετρηση που εβαλα και αν δεν καταλαβεις στειλε μου να σου εξηγησω,ρε παιδεια πολυ το παιδευουμαι μου φενεται αν του αρεσουν και τα δυο εξησου αυτο που θα ευχαριστιθη περισοτερο ειναι αυτο που θα παρει για το περιβαλον που θα το χρησιμοποιιση χοντα-πολη καβασακι-πιο ανυχτος δρομος για να μπορει να το στροφαρη ψηλα οπου και δουλευει!
Εχω την cbr 1 χρονο 10000km..απόλυτα ικανοποιημένος..θα την ξαναέπαιρνα..φοβερή για μέσα στην πόλη..
Γεία σας παιδιά, αναρωτιέμαι αν το cbr θα καίει το ίδιο με άλλα 250άρια μονοκύλινδρα με δύο βαλβίδες όπως το ybr 250, με την ίδια χρήση πάντα.
Το ότι είναι μονοκίλυνδρο το cbr σημαίνει οτι το γκάζι του είναι λιγότερο γραμμικό και ποιο απότομο; "Κλοτσάει" δηλαδή περισσότερο όταν του ανοίγεις το γκάζι;
3,2λτ/100χλμ μέσα στην πόλη !!! δηλαδή εκτός πόλης με 100 σταθερά μπορεί να δώ και κάτω από 3. Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτή τη μέτρηση...; Πάντως αν είναι έτσι έφυγα για cbr.
το χοντα ειναι ταφος οποτε μονοδρομος το καβα το οποιο ειναι πολυ ωραιο στην οδηγηση γενικα
κ επισης εχει πολυ μικρη καταναλωση, 250 ειναι κ αυτο στην τελικη