Μια χαρα θα τα πάει ο Μάρκος. Τα έχει καταφέρει σε κάθε πρόκληση, γιατι όχι τωρα?
Κάτι άσχετο όμως, ο Spies τι διάβολο κάνει? Που έχει χαθει αυτη η ψυχη? Εχω χάσει κάνα επεισόδιο που δε θα έπρεπε? Πότε θα επιστρέψει? οεο?
Κύκλους
02/06/2013, 22:05#171
blackbusa
Teleftaia provlepsi gia fetos...an o mikros kerdisei mesa stin Catalunia tha to seikwsei...an oxi o Lorenzo einai o prwtathlitis...
An simera den ton kathysterouse o xazolooser tha kerdize...
25/05/2013, 10:55#247
blackbusa
p.s. an sto Mugello o mikros vgei defteros (poso mallon prwtos) pistevw tha exoume ton mikrotero pagkosmio prwtathliti...
I moira einai me tin plevra tou mikrou...den to xanei fetos...
verba volant scripta manent ...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 17/07/2013 στις 04:45.
ο Νικόλας ο KFC Hayden δεν θα τρέχει απο το '14 με το ντεσμο-de-τσιτσι
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...factory-ducati
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
επισήμως πια το αν θα τρέξει....
παίζεται
http://www.motogp.com/en/news/2013/l...at+laguna+seca
Από τη μία...
Από την άλλη όμως...
Οπότε, ας κάνουμε και κανένα προγνωστικούλι...
- Lorenzo και μάλλον όχι πολύ δύσκολα Η πίστα δεν ευνοεί κάποια μοτοσυκλέτα, νομίζω πως μάλλον είναι μια από τις πίστες που ούτε η Yamaha ούτε η Honda έχουν ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Οι γρήγορες στροφές της Laguna Seca πιστεύω πως είναι το φόρτε του.
- Rossi. Την πίστα τη γουστάρει, είναι καλός σ' αυτήν (ρωτήστε και τον Stoner...
) και για να τον περάσεις εκεί πρέπει να είσαι αρκετά πιο γρήγορος. Νομίζω πως στη Laguna Seca δεν υπάρχουν και πολλοί που να είναι αρκετά πιο γρήγοροι από τον Rossi.
- Pedrosa. Έχει κάνει καλούς αγώνες στη Laguna Seca, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε «παραδοσιακά δυνατός» εκεί. Παρόλα αυτά, το ότι ο Marquez είναι μπροστά του στη βαθμολογία πια, πρέπει να είναι ένα παραπάνω κίνητρο.
- Marquez. Είναι γρήγορος παντού και μάλλον όπως λέει κι ο Rossi θα είναι και εκεί. Από την άλλη, είναι πίστα που δεν ευνοεί όσους μπαίνουν για πρώτη φορά. Θυμηθείτε στον πρώτο σύγχρονο αγώνα τι έκαναν οι Αμερικανοί αναβάτες.
- Crutchlow. Μερικές φορές ο Crutchlow εκεί που κάνει τρομερούς αγώνες, κάνει ένα λάθος και χαλάει τον αγώνα του. Η Laguna Seca είναι γεμάτη με σημεία σαν αυτά που τον έχουν κάνει να παρασυρθεί και τις προηγούμενες φορές.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ρε αγόρια, κι εγώ μουσκεύω το στρινγκάκι μου στην ιδέα να το πάρει ο Ρόσσι (ή έστω να ανέβει βάθρο), αλλά δε νομίζετε ότι είναι λίγο δύσκολο μετά τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής?
Το τραβάμε από τα μαλλιά πιστεύω.
Έκανε μια νίκη και μπράβο του, αλλά έλειπε ο Χόρχες.
Βγήκε 3ος στο S'ring γιατί έλειπαν οι δυο τραυματίες (όρκο δεν παίρνω τι θα γινόταν ΑΝ δεν είχαν λείψει αλλά από τα δείγματα που έχουμε μάλλον θα τον είχαν καταπιεί).
Το μόνο αβαντάζ που βλέπω εγώ υπέρ του γιατρού στη Laguna είναι το ότι δεν την έχει ξανατρέξει ο Μαρκ. (που και πάλι δεν αποκλείω το σενάριο να κάνει κάποια λάθη στους πρώτους γύρους και μετά να αρχίσει να περνάει από πάνω όποιον βρίσκει μπροστά του).
Μακάρι να έχει πάρει τα πάνω του, μακάρι να του πηγαίνει η πίστα τόσο μα τόσο πολύ που να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του, μακάρι μακάρι μακάρι.
Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό να "βλέπουμε" νίκη του γιατρού ή έστω βάθρο. Ξαναλέω μετά τα δείγματα που έχουμε μέχρι στιγμής.
Τέσπα.
Η λογική μου λέει:
1. Lorenzo
2. Pedrosa
3. Marquez
4. Rossi
5. Crutch
(με 4-5 να παίζουν κι ανάποδα)
(επίσης δεν έχω κάτσει να διαβάσω άρθρα για να ξέρω αν και κατά πόσο έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους οι δυο νοματαίοι)
Αυτό που θέλω είναι:
1. Rossi
2. Marquez
3. Crutch
4. Γιαννόνε για να χαρεί ο Κτήνος
5. Χέστηκα
6. Χέστηκα κ.ο.κ.
(αλλά δεν το βλέπω σε καμία περίπτωση και μακάρι να βγω ψεύτης)
Η απορία οφείλεται στο ότι βλέπεις υπερβολική την παρατήρησή μου για τον Crutchlow, ή για τα πιθανά σημεία; Πιστεύω για παράδειγμα πως η corkscrew (και η 1η αριστερή αλλά κυρίως η δεξιά μετά) αλλά και οι δύο δεξιές μετά τη φουρκέτα της ευθείας μοιάζουν ως στροφές με τα σημεία που ως τώρα έχει μαζέψει ο Crutchlow όλους τους βρόντους του. Άρα πιθανολογώ πως θα πρέπει να πάει λίγο πιο «αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω» σε αυτά τα σημεία.
Για όσα γράφω φυσικά δεν διεκδικώ το αλάθητο, πιθανώς να κάνω και λάθος, αλλά μιας και δεν μαντεύω στην τύχη μα προσπαθώ να αναλύω με βάση όσα παρατηρώ (και θυμάμαι), καλό είναι να λέω και το γιατί πιστεύω ό,τι πιστεύω.
Από κει και πέρα παίζει να κάνω και λάθος, δε λέω
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!