+1000 εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να διεκδικεί αλάθητο.
Οι επικίνδυνες Κ για τον κλόουν Άγγλο είναι η Rainey μαζί με την επόμενη και η 6. Αυτές είναι στροφές που συνολικά βγάζουν κάποια δέκατα σε σύνολο και το είδος που αν είναι ασυγκράτητος κάποιος εύκολα τρώει τα μούτρα του. Γερά...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ανεξάρτητα από το ποιές θεωρεί ο καθένας μας πιο επικίνδυνες στροφές, η ιδιαιτερότητα αυτών στην συγκεκριμένη πίστα σε συνδυασμό με το παραπάνω σχόλιο είναι που με κάνουν να πιστεύω οτι ο (απειρος σε αυτή) Μαρκεζ είναι που θα τσακιστεί....
εκτός και αν το πλειστεισον κανει τόση δουλεια.....![]()
Από ότι διαβάζω μάλλον μέχρι κάποιο βαθμό συμφωνούμε. Ο Crutchlow πολλές φορές υπερβάλλει λόγω ακριβώς του ότι είναι ασυγκράτητος.
Αυτό εγώ το βλέπω ως «ή θα χάσει μια φορά πολύ χρόνο σε κάποιο τέτοιο σημείο-παγίδα, ή θα πρέπει να συγκρατηθεί οπότε δεν θα πάει όσο γρήγορα μπορεί».
Διαφωνούμε απλά στο ποια είναι τα σημεία-παγίδες, αλλά όπως γράφεις και στην υπογραφή σου "it's all a matter of perception". Όλα παίζουν.![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ναι παίζει το σενάριο.
Ωστόσο μέχρι στιγμής οι άλλοι τρείς έμπειροι άλιενς είναι που έφαγαν άσχημα τα μουτρα τους ως τώρα και όχι ο ρούκι Μάρκ.
(λέω τρεις γιατί στο θέμα πτώση ο πρίνς έχει συμπεριφερθεί πιο ώριμα-έξυπνα)
Φυσικά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει ωστόσο λίγες πτώσεις = περισσότερο θέαμα οπότε οι ευχές μας είναι μονόδρομος, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι...
ο κρατσλοου ασυγκράτητος????
μα γι αυτόν δεν γράφαμε εδώ μέσα οτι κάνει τις πιο "καθαρές" προσπεράσεις??? (πχ τον τραυματισμένο λορενζο)
ναι, είχε μία δύο εξόδους στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά μετά νομίζω το διόρθωσε....
αν ήταν ασυγκράτητος δεν θα ήταν και πιο μπαουτίστα????
δλδ ο μαρκεζ τι είναι????
εγω πιστευω οτι αν ο πιτσιρικας βαλει το μυαλο λιγο κατω απτην κ@υλ@ του,ειδικα στους πρωτους γυρους,θα παει πολυ πολυ καλα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ναι έτσι είναι συμφωνώ