XAXAXAXAXA
λες να σκασω μυτη με καμια ντουντουκα και αγια γραφη να τους κραζω?
η να φωναξω την λουκα?![]()
Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
XAXAXAXAXA
λες να σκασω μυτη με καμια ντουντουκα και αγια γραφη να τους κραζω?
η να φωναξω την λουκα?![]()
Μετα το διαγγελμα Σαμαρα κ κατοπιν ωριμου σκεψεως με τον ψυχιατρο μου μου συνεστησε βολτουλα στο Πηλιο για Σουκου . Οποτε βαλτε μεσα . ισωσ ψησω κ ενα φιλο να ερθει . Βεβαια αν ερθει θα ερθουμε με τα Βεσπακια αντι για μοτο αλλα οκ δε βαριεσαι.....Αλλωστε χθεσ γυρησαμε απο βελιγραδι κ ειμαστε ακομα καπωσ....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, ότι το ίδιο ΣΚ γίνεται στο Βόλο και το τοπικό Gay Pride Parade...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Ξέρει κανείς κανά καλό μαγαζί για να προμηθευτούμε τσίγγινα σώβρακα;
Όποιος ενδιαφέρεται για ομαδική παραγγελία, ευπρόσδεκτος.
Οι υπόλοιποι... http://www.youtube.com/watch?v=h9bpebMvlLo
![]()
WHO RUNS THE SHOW
Λες να μην το ήξεραν οι διοργανωτές ρε Στέργιε?? Ότι ντε και καλά είναι τυχαίο????
Θα πάμε να καλύψουμε τις πομπές μας ανάμεσά τους.
Άλλωστε υπάρχουν άτομα από το μοτό που προετοιμάζονται όλο τον χρόνο για την συνάντηση αυτή, πχ γράφουν συνέχεια στο φβ αναλογία λίπους, βάζουν φωτο με τους λαπάδες που τρώνε,ενημερώνουν για τις ασκήσεις που έκαναν (σήμερα πόδια, αύριο χέρια κλπ). Όσο να πεις έχουν "πονέσει" για την εμφάνισή τους, μια βόλτα στο parade επιβάλλεται.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λόγω του "κουμπώματος" από τον Νίο που αναφέρθηκε παραπάνω; Ίσως σε ενδιαφέρει αυτό εάν μου επιτρέπεις...
http://www.womenonly.gr/article.asp?...ubid=119364683
Μάστορη στον αριστερό μηρό πονάω και μάλιστα στην περιοχή του τετρακέφαλου, δεν πονάω στον πισινό μου. Μπορεί θα μου πεις ο Νιο να έχει τόσο προικισμένο μόριο που να κουμπώνει κανονικά και σε πονάει το πόδι σου. Αλλά σκέψου σοβαρά, αν ήταν τόσο "άντρας" με μένα θα καθότανε ή θα πήγαινε καρφί Σειρηνάκη????
Πω πω πάλι ρόμπα γινίκαμε
Ήμουνα στο να έρθω ή όχι αλλά με όσα γράφονται τελευταία.. θα έρθω σίγουρα!![]()
Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!