Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: 4 Τροχοι - Τέλος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το θέμα, πέτυχα πρόσφατα αυτό το βίντεο. Και το άκουσα με πολύ προσοχή. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Το παραθέτω διότι κι εγώ όπως πολλοί από εσάς, αγόραζα μανιωδώς το περιοδικό για χρόνια και την πτήση και αρκετά από τα μοτοπεριοδικά δίοτι το διάβασμα των περιοδικών μου άρεσε πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως έχω ξενερώσει. Εν πάση περιπτώση

https://www.youtube.com/watch?v=ibnsMwXe4rA

#10 στο παρόν post έγραψα 2-3 πραγματάκια για τον Καββαθά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, είδα το video και το μόνο που έχω να πω είναι "άσε μας ρε Καββαθά". Πήρε λέει κάποια εκατομμύρια για την πώληση της εταιρείας και το τί έκανε η γυναίκα του λέει τα λεφτά δεν το ξέρει, γιατί είναι γνωστό ότι ποτέ δεν ανακατεύτηκε στα οικονομικά της... το ίδιο ακριβώς που λέει κι η Σταμάταινα του Τσοχατζόπουλου, ότι δεν ήξερε ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Τσοχατζόπουλου...

Αντιφατικός για πολλοστή φορά, κατήγορος του μπλιάχ life style αλλά έγινε συνέταιρος με τον άνθρωπο που ενσάρκωσε όσο λίγοι τη σύγχρονη νεοελληνική πομφόλυγα του αποκαλούμενου life style - λέγε με Λυμπέρη, συνεχίζει να κλαψουρίζει ότι τον έδιωξαν από το Πρώτο Θέμα που αρθογραφούσε, τη φυλλάδα ξεπλύματος χρήματος δηλ. του κομιστή-εκβιαστή Θέμου, αλλά αυτό ουδόλως τον πείραξε που τον είχε εκδότη. Όταν παινεύεσαι ότι είσαι ο αδέκαστος και αγνός εκδότης πολέμιος της διαφθοράς, της ρεμούλας και των πολιτικών διασυνδέσεων, ε δε μπορείς ρε μάστορα να έχεις εργοδότη σου τον άνθρωπο που πρεσβεύει όλα τα προηγούμενα, κατάλαβέ το!!!

Επίσης, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης λέει ότι από το 1970 μέχρι το 2006 οι Τ.Ε. ποτέ δεν καθυστέρησαν πληρωμή σε εργαζόμενο και σε ασφαλιστικά ταμεία και συναφή και σε άλλο σημείο αναφέρει ότι παλιοί συνεργάτες του τον "πούλησαν" και είναι αυτοί που πληρώνονταν 10 χιλιάρικα μαύρα... Πως είσαι ρε Καββαθά εντάξει με το κράτος και τις εισφορές όταν δίνεις "μαύρο" χρήμα επιλεκτικά σε υπαλλήλους σου;
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 17/07/2013 στις 22:25.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ποτέ δεν καθυστέρησαν πληρωμή σε εργαζόμενο και σε ασφαλιστικά ταμεία ...παλιοί συνεργάτες του τον "πούλησαν" και είναι αυτοί που πληρώνονταν 10 χιλιάρικα μαύρα... Πως είσαι ρε Καββαθά εντάξει με το κράτος και τις εισφορές όταν δίνεις "μαύρο" χρήμα επιλεκτικά σε υπαλλήλους σου;
    Είμαι εγώ επιχειρηματίας και σε έχω υπάλληλο. Ο ελάχιστος μισθός είναι ας πούμε βάση νόμου 1000 ευρώ, και αυτό αναλογικά θέλει και άλλα 800 ασφαλιστική εισφορά. Εγώ όμως αναγνωρίζω την αξία σου, και γουστάρω να σου δίνω 10.000 ευρώ μισθό. Αν στον δώσω και τα 10000 στα χαρτιά και όλα δηλωμένα επίσημα, θα πρέπει να σου καταβάλω και 8.000 ασφάλιση.

Συμφωνούμε λοιπόν, να λέμε στα χαρτιά ότι παίρνεις 1000 ευρώ μισθό, σου καταβάλω το νόμιμο 800 για ασφάλιστρα, και τα υπόλοιπα 9.000 μισθού στο δίνω μεταξύ μας και κατοιδίαν.

Δεν αποτελεί κανενός είδους παράβαση το λοιπόν, αφού και η νόμιμη ασφάλιση αποδίδεται στο κράτος, και ο μισθός όπως τον θέλουμε. Το μόνο μειονέκτημα είναι μετά το πόθεν έσχες του αμοιβόμενου, αλλά αυτό ΑΝ του χρειαστεί και τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό. Η ουσία είναι το ''τους είχα όλους νόμιμα ασφαλισμένους και απέδιδα τις νόμιμες εισφορές τους'' και το ''τους έδινα μαύρα 10000 μισθό'' ΔΕΝ συγκρούονται το ένα με το άλλο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Είμαι εγώ επιχειρηματίας και σε έχω υπάλληλο. Ο ελάχιστος μισθός είναι ας πούμε βάση νόμου 1000 ευρώ, και αυτό αναλογικά θέλει και άλλα 800 ασφαλιστική εισφορά. Εγώ όμως αναγνωρίζω την αξία σου, και γουστάρω να σου δίνω 10.000 ευρώ μισθό. Αν στον δώσω και τα 10000 στα χαρτιά και όλα δηλωμένα επίσημα, θα πρέπει να σου καταβάλω και 8.000 ασφάλιση.

Συμφωνούμε λοιπόν, να λέμε στα χαρτιά ότι παίρνεις 1000 ευρώ μισθό, σου καταβάλω το νόμιμο 800 για ασφάλιστρα, και τα υπόλοιπα 9.000 μισθού στο δίνω μεταξύ μας και κατοιδίαν.

Δεν αποτελεί κανενός είδους παράβαση το λοιπόν, αφού και η νόμιμη ασφάλιση αποδίδεται στο κράτος, και ο μισθός όπως τον θέλουμε. Το μόνο μειονέκτημα είναι μετά το πόθεν έσχες του αμοιβόμενου, αλλά αυτό ΑΝ του χρειαστεί και τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό. Η ουσία είναι το ''τους είχα όλους νόμιμα ασφαλισμένους και απέδιδα τις νόμιμες εισφορές τους'' και το ''τους έδινα μαύρα 10000 μισθό'' ΔΕΝ συγκρούονται το ένα με το άλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεν αποτελεί κανενός είδους παράβαση το λοιπόν, αφού και η νόμιμη ασφάλιση αποδίδεται στο κράτος, και ο μισθός όπως τον θέλουμε. Το μόνο μειονέκτημα είναι μετά το πόθεν έσχες του αμοιβόμενου, αλλά αυτό ΑΝ του χρειαστεί και τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό. Η ουσία είναι το ''τους είχα όλους νόμιμα ασφαλισμένους και απέδιδα τις νόμιμες εισφορές τους'' και το ''τους έδινα μαύρα 10000 μισθό'' [B
    ΔΕΝ συγκρούονται το ένα με το άλλο.[/B]
    Το μαύρα "σημαίνει" ΚΛΕΒΩ την εφορία τα ασφαλιστικά ταμεία και τον εργαζόμενο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    και όλους εμάς τους υπόλοιπους που πληρώνουμε παραπάνω φόρο για να μπαλατζαριστεί η κατάσταση, αλλά μη το κάνουμε και εδώ "ξεχρεώσαμε"

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    καλά με 10000 να πάω να κλέψει κι εμένα...

Επαναστάτες του γλυκού νερού, Καββαθάς και άλλοι...
    Κρίμα γιατί τέτοιους ανθρώπους τους διάβαζα πολύ και με ενοχλεί να βλέπω πως με δούλευαν τόσα χρόνια.
    Πόσο σάπια τελικά ήταν αυτή η κωλοκοινωνία που έφτιαξαν από το 1981 και έπειτα;
    Γειά σου Αντρέα σοσιαλιστή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Επαναστάτες του γλυκού νερού, Καββαθάς και άλλοι...
    Κρίμα γιατί τέτοιους ανθρώπους τους διάβαζα πολύ και με ενοχλεί να βλέπω πως με δούλευαν τόσα χρόνια.
    Πόσο σάπια τελικά ήταν αυτή η κωλοκοινωνία που έφτιαξαν από το 1981 και έπειτα;
    Γειά σου Αντρέα σοσιαλιστή.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ σε ποιό επίπεδο?
    Μετατρέπουμε 2 γενιές Ελλήνων σε χαζούς καταναλωτές που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες τους
    προμοτάροντας τις πωλήσεις εισαγώμενων πανακριβων προιόντων?
    Ναι το 80 δεν ξέραμε από αυτοκίνητα και ξεστραβωθήκαμε, αλλά το 2000
    απλά σπρώχνανε γλαμουριά που ΔΕΝ μας αναλογούσε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ste. τσάμπα κόπος...
    Άστο !
    Άστο να πάει στο διάτανο με τους ευρωγύφτους !

Πως το έλεγε εκείνο με τον ελληνικό πολιτισμό?

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ σε ποιό επίπεδο?
    Μετατρέπουμε 2 γενιές Ελλήνων σε χαζούς καταναλωτές που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες τους
    προμοτάροντας τις πωλήσεις εισαγώμενων πανακριβων προιόντων?
    Ναι το 80 δεν ξέραμε από αυτοκίνητα και ξεστραβωθήκαμε, αλλά το 2000
    απλά σπρώχνανε γλαμουριά που ΔΕΝ μας αναλογούσε.
    Για τον Κωστόπουλο και τον Λυμπέρη να συμφωνήσω για promotion, life style και λοιπές μπουρδολογίες, τα περιοδικά του Καββαθά όμως ήταν σε άλλο επίπεδο και απευθύνονταν σε άλλο κοινό.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αφήστε τον κόσμο να πάρει cayenne και μπεμπέεεεεεε, να λέει πως διαβάζει και έχει ανοιχτά τα μάτια του! Ακόμη και ο Καββαθάς παραδέχτηκε πως πλήρωνε μαύρους μισθούς! Όλοι ηθικολόγοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Μη με συγχίζετε, δεν θέλω και πολύ! Επαναστάτες του κώλου και τα @@@@ κουνιούνται! Το carrera turbo το ξέχασε; Το integrale που του έκανε δώρο η Lancia και κατ'επέκταση όλο το ιταλικό λόμπι, αφού προωθούσε τα οχήματά τους τόσο όμορφα, το ξέχασε; Άντε γιατί σαν πολλά μας τα λένε όλοι και δεν είδα κανέναν Καββαθά να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με 500 ευρώ!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Για τον Κωστόπουλο και τον Λυμπέρη να συμφωνήσω για promotion, life style και λοιπές μπουρδολογίες, τα περιοδικά του Καββαθά όμως ήταν σε άλλο επίπεδο και απευθύνονταν σε άλλο κοινό.
    Συμφωνώ ήταν μέχρι που σταμάτησε να είναι από πάνω και τα περιοδικά του άλλαξαν ύφος! Προς το χειρότερο φυσικά!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

πριν αρχίσουμε να λιθοβολούμε τον κάθε ΚΚ, ας μπούμε λίγο στην θέση του και ας σκεφτούμε πως θα πράτταμε αν μας φέρνανε έναν κουβά μέλι μπροστά μας.... αν θα μπαίναμε στον πειρασμό να βουτήξουμε το δακτυλάκι μας καταρχάς, και εν συνεχεία αν θα καταλήγαμε να τον παίρνουμε σπίτι μας....

δε λέω, έχουν υπάρξει περιπτώσεις ανθρώπων που στάθηκαν στο ύψος τους και πέρασαν και δεν ακούμπησαν.... δεν ξέρω όμως αν δεν τους είπαμε μ@λ@κες γι αυτή την στάση τους.... σε κάποιες δε των περιπτώσεων, ίσως και οι ίδιοι να το μετάνοιωσαν.....

τέλος, να βάλω και την παράμετρο του "συστήματος" μέσα.... γίνομαι γραφικός? ίσως, αλλά είναι μία πραγματικότητα.... αν δεν πας με τα νερά του, θα σε αποβάλλει εν ριπή οφθαλμού.... νομίζω το ξέρετε καλά αυτό....

υγ.....
    ο μαιευτήρας της γυναίκας μου, σπουδαχθείς και με θητεία στην Αγγλία (δημόσιο νοσοκομείο), όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη μας (με καισαρική τελικά) μου έδωσε απόδειξη για ΟΛΟ το ποσό και ΔΕΝ με χρεωσε το εκτακτο της καισαρικής....
    Αυτό που του είπα εγώ ήταν "εύχομαι να μείνεις αναλλοίωτος στην διάρκεια του χρόνου".....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πριν αρχίσουμε να λιθοβολούμε τον κάθε ΚΚ, ας μπούμε λίγο στην θέση του και ας σκεφτούμε πως θα πράτταμε αν μας φέρνανε έναν κουβά μέλι μπροστά μας....
    Δεν νομίζω ρε Σπύρο οτι λιθοβολεί κάποιος τον ΚΚ επειδή βούτηξε το μέλι. Η δηθεν και επικριτική στάση (που είχε κάνει σημαία) προς την Ελλάδα της αρπαχτής, ενοχλεί νομίζω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελος ΕποΧης
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:23
  2. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  3. Ξανθιες Τελος.......
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ