το αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως μου θυμιζετε.
ο μανωλιος ιδιος ηταν, ειναι και θα ειναι. μην εκπλησεστε. δεν γιναμε το 81 σαπιοι. σαπιοι ημασταν το 74, το 67, το 62, το 54, το 46, το 2013.
σταματηστε να τρωτε παραμυθα.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χμμμ...μηδενισμος...καπου (δεν θυμαμαι που), ειχα διαβασει (δεν θυμαμια απο ποιον) οτι το 18 που εγινε η πεανασταση των μπολσεβικων θεωρησε η ανθρωποτητα οτι κατι αλλαξε (αδιαφορο προς ποια κατευθυνση). μερικες 10ετιες αργοτερα αποδειχθηκε οτι τπτ δεν ειχε αλλαξει αφου η κοινωνια στην οποια ηρθε η αλλαγη ηταν η ιδια (σαν φιλοσοφια) με αυτην προ αλλαγης. ετσι λοιπον μετα την ''αλλαγη'' ο κοσμος πορευοταν με τους ιδιους κανονες ηθικης οπως και πριν.
το ιδιο εχει γινει κι εδω κατα τη γνωμη μου. η φιλοσοφια του κοσμου ειναι ιδια το 46, το 54, το 62, το 67, το 74, το 81, το 89, το 93, το 98, το 2003, το 2013.
αν σου φαινεται μηδενιστικο οκ. εγω μαλλον πραγματικοτητα το χαρακτηριζω και αποδειξη ειναι η καθημερινοτητα με την οποια σαν κοινωνια ζουμε.
φιλακια μποι μου.
εφυγα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ε, ναι, στον κύκλο τους τι λένε αυτοί? του τα πήρα τα 500/1000/2000 του τάδε?
όχι...
και αν γράψουν κανα άρθρο σε κανα επιστημονικό περιοδικό θα το παίξουν Παναγίες...
τα ίδια έκανε/κάνει ο κάθε εκδότης
ενιγουέι
να ναι καλά ο κάθε ΚΚ να είμαστε καλύτερα και εμείς....![]()
Tί να απαντήσουμε βρε Σπύρο; Το ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι τα παίρνει δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κριτική προς τον Καββαθά. Άσε που υπάρχει και η "βαρύτητα" του προσώπου που δηλώνει κάτι, ίσως είναι αδόκιμο το παράδειγμα, αλλά άλλο να βγει να πει ο Rossi "εγώ δε στήνω αγώνες" και να αποδειχθεί ότι έστηνε και άλλο να το πει ο Γιόντι Χερνάντεζ. Είναι αυτό που είπαμε πολλοί παραπάνω, ο Καββαθάς ΟΣΑ χρόνια τον θυμάμαι εγώ να αρθογραφεί μονίμως μεμψιμοιρούσε, κατηγορούσε και εξαιρούσε - υμνούσε τον εαυτό του, διάβασε παραπάνω τι του καταλογίζω να μην γράφω τα ίδια. Να σου πω και κάτι άλλο; Μια ζωή το σλόγκαν των 4Τ ήταν "κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού"Τί έχει να επιδείξει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός ( ; ) μου λες;
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 18/07/2013 στις 10:45.
να σε εκνευρίσω????
το σλόγκαν είναι σωστό γιατί ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός απαρτιζόταν από το αμάξι, το ρουχαλάκι, την πίστα (μπουζούκια), το υφάκι και το σκατουλάκι.....
μια χαρά λοιπόν
και να το πάμε και σοβαρά....
ο ΚΚ είναι μέρος του συστήματος.... ο τρούπης έχει δίκιο.... όποιος έτρωγε την παραμύθα οτι ο ΚΚ είναι κάτι άλλο, φταίει ο ίδιος και μόνο αυτός.....
Καθόλου δε με εκνευρίζεις, ίσα ίσα που έρχεσαι στα λόγια μου!!! Αυτό ακριβώς είναι ο αποκαλούμενος "σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός", φρου-φρου κι αρώματα και αυτό ακριβώς λέμε, ότι Καββαθά εμείς δε φάγαμε το παραμύθι σου ότι είσαι ο εκλεκτός. Τελεία και παύλα!!!
Για να μην πάρει άλλη τροπή η κουβέντα, εγώ πάντως θα συνεχίσω να αγοράζω την ΠΤΗΣΗ γιατί έχω λόξα και πάθος με τις ιπτάμενες μηχανές και μακάρι να συνεχίσει απρόσκοπτα την κυκλοφορία της και να πετύχει το πείραμα των εργαζομένων.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε