Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: 4 Τροχοι - Τέλος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω ρε Σπύρο οτι λιθοβολεί κάποιος τον ΚΚ επειδή βούτηξε το μέλι. Η δηθεν και επικριτική στάση (που είχε κάνει σημαία) προς την Ελλάδα της αρπαχτής, ενοχλεί νομίζω.
    μαζί πάνε αυτά ρε βύρωνα....

ξερεις κανέναν να λέει "εγώ τα παίρνω"?.... όλοι "αντίσταση και πάλη" διαλαλούν και είναι με τα μπούνια στο μέλι..... έτσι γίνεται/δεν μπορεί να γίνει αλλιώς....

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Δεν νομίζω ρε Σπύρο οτι λιθοβολεί κάποιος τον ΚΚ επειδή βούτηξε το μέλι. Η δηθεν και επικριτική στάση (που είχε κάνει σημαία) προς την Ελλάδα της αρπαχτής, ενοχλεί νομίζω.
    +998 Αυτό ακριβώς!!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως μου θυμιζετε.

ο μανωλιος ιδιος ηταν, ειναι και θα ειναι. μην εκπλησεστε. δεν γιναμε το 81 σαπιοι. σαπιοι ημασταν το 74, το 67, το 62, το 54, το 46, το 2013.

σταματηστε να τρωτε παραμυθα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Aυτό ακριβώς!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    +998 Αυτό ακριβώς!!!!!!!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Aυτό ακριβώς!!!
    ναι βρε, καλά τα λέτε δεν διαφωνώ....

δεν μου απαντήσατε στο παρακάτω όμως....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μαζί πάνε αυτά ρε βύρωνα....

ξερεις κανέναν να λέει "εγώ τα παίρνω"?.... όλοι "αντίσταση και πάλη" διαλαλούν και είναι με τα μπούνια στο μέλι..... έτσι γίνεται/δεν μπορεί να γίνει αλλιώς....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    το αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως μου θυμιζετε.

ο μανωλιος ιδιος ηταν, ειναι και θα ειναι. μην εκπλησεστε. δεν γιναμε το 81 σαπιοι. σαπιοι ημασταν το 74, το 67, το 62, το 54, το 46, το 2013.

σταματηστε να τρωτε παραμυθα.
    Ρε George, ασε τους μηδενισμούς βρε αγορίνα. Τρώμε παραμύθα και αγνοούμε την πραγματική αλήθεια ?
    Μην το συνεχίσεις καλύτερα, γιατί δεν θα μπορέσεις να το μαζέψεις.

Φιλιά στη μούρη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Έχω δεί κάτι γιατρουδάκια τώρα τελευταία, που νομίζουν πως τα 500άρικα είναι μαρουλόφυλλα..... Και στη λένε κιόλας! Αφού δεν έχεις φράγκα, γιατί αρρώστησες;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ρε George, ασε τους μηδενισμούς βρε αγορίνα. Τρώμε παραμύθα και αγνοούμε την πραγματική αλήθεια ?
    Μην το συνεχίσεις καλύτερα, γιατί δεν θα μπορέσεις να το μαζέψεις.

Φιλιά στη μούρη.
    χμμμ...μηδενισμος...καπου (δεν θυμαμαι που), ειχα διαβασει (δεν θυμαμια απο ποιον) οτι το 18 που εγινε η πεανασταση των μπολσεβικων θεωρησε η ανθρωποτητα οτι κατι αλλαξε (αδιαφορο προς ποια κατευθυνση). μερικες 10ετιες αργοτερα αποδειχθηκε οτι τπτ δεν ειχε αλλαξει αφου η κοινωνια στην οποια ηρθε η αλλαγη ηταν η ιδια (σαν φιλοσοφια) με αυτην προ αλλαγης. ετσι λοιπον μετα την ''αλλαγη'' ο κοσμος πορευοταν με τους ιδιους κανονες ηθικης οπως και πριν.
    το ιδιο εχει γινει κι εδω κατα τη γνωμη μου. η φιλοσοφια του κοσμου ειναι ιδια το 46, το 54, το 62, το 67, το 74, το 81, το 89, το 93, το 98, το 2003, το 2013.
    αν σου φαινεται μηδενιστικο οκ. εγω μαλλον πραγματικοτητα το χαρακτηριζω και αποδειξη ειναι η καθημερινοτητα με την οποια σαν κοινωνια ζουμε.

φιλακια μποι μου.
    εφυγα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Έχω δεί κάτι γιατρουδάκια τώρα τελευταία, που νομίζουν πως τα 500άρικα είναι μαρουλόφυλλα..... Και στη λένε κιόλας! Αφού δεν έχεις φράγκα, γιατί αρρώστησες;
    ε, ναι, στον κύκλο τους τι λένε αυτοί? του τα πήρα τα 500/1000/2000 του τάδε?
    όχι...
    και αν γράψουν κανα άρθρο σε κανα επιστημονικό περιοδικό θα το παίξουν Παναγίες...

τα ίδια έκανε/κάνει ο κάθε εκδότης

ενιγουέι
    να ναι καλά ο κάθε ΚΚ να είμαστε καλύτερα και εμείς....

Tί να απαντήσουμε βρε Σπύρο; Το ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι τα παίρνει δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κριτική προς τον Καββαθά. Άσε που υπάρχει και η "βαρύτητα" του προσώπου που δηλώνει κάτι, ίσως είναι αδόκιμο το παράδειγμα, αλλά άλλο να βγει να πει ο Rossi "εγώ δε στήνω αγώνες" και να αποδειχθεί ότι έστηνε και άλλο να το πει ο Γιόντι Χερνάντεζ. Είναι αυτό που είπαμε πολλοί παραπάνω, ο Καββαθάς ΟΣΑ χρόνια τον θυμάμαι εγώ να αρθογραφεί μονίμως μεμψιμοιρούσε, κατηγορούσε και εξαιρούσε - υμνούσε τον εαυτό του, διάβασε παραπάνω τι του καταλογίζω να μην γράφω τα ίδια. Να σου πω και κάτι άλλο; Μια ζωή το σλόγκαν των 4Τ ήταν "κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού" Τί έχει να επιδείξει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός ( ; ) μου λες;
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 18/07/2013 στις 10:45.

Tί να απαντήσουμε βρε Σπύρο; Το ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι τα παίρνει δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κριτική προς τον Καββαθά. Άσε που υπάρχει και η "βαρύτητα" του προσώπου που δηλώνει κάτι, ίσως είναι αδόκιμο το παράδειγμα, αλλά άλλο να βγει να πει ο Rossi "εγώ δε στήνω αγώνες" και να αποδειχθεί ότι έστηνε και άλλο να το πει ο Γιόντι Χερνάντεζ. Είναι αυτό που είπαμε πολλοί παραπάνω, ο Καββαθάς ΟΣΑ χρόνια τον θυμάμαι εγώ να αρθογραφεί μονίμως μεμψιμοιρούσε, κατηγορούσε και εξαιρούσε - υμνούσε τον εαυτό του, διάβασε παραπάνω τι του καταλογίζω να μην γράφω τα ίδια. Να σου πω και κάτι άλλο; Μια ζωή το σλόγκαν των 4Τ ήταν "κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού" Τί έχει να επιδείξει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός ( μου λες;
    Τα έλεγε ο άνθρωπος και δεν τον ακούγαμε....!!!!!!

Να σου πω και κάτι άλλο; Μια ζωή το σλόγκαν των 4Τ ήταν "κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού" Τί έχει να επιδείξει ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός ( μου λες;
    να σε εκνευρίσω????

το σλόγκαν είναι σωστό γιατί ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός απαρτιζόταν από το αμάξι, το ρουχαλάκι, την πίστα (μπουζούκια), το υφάκι και το σκατουλάκι.....
    μια χαρά λοιπόν

και να το πάμε και σοβαρά....
    ο ΚΚ είναι μέρος του συστήματος.... ο τρούπης έχει δίκιο.... όποιος έτρωγε την παραμύθα οτι ο ΚΚ είναι κάτι άλλο, φταίει ο ίδιος και μόνο αυτός.....

να σε εκνευρίσω????

το σλόγκαν είναι σωστό γιατί ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός απαρτιζόταν από το αμάξι, το ρουχαλάκι, την πίστα (μπουζούκια), το υφάκι και το σκατουλάκι.....
    μια χαρά λοιπόν

και να το πάμε και σοβαρά....
    ο ΚΚ είναι μέρος του συστήματος.... ο τρούπης έχει δίκιο.... όποιος έτρωγε την παραμύθα οτι ο ΚΚ είναι κάτι άλλο, φταίει ο ίδιος και μόνο αυτός.....

Καθόλου δε με εκνευρίζεις, ίσα ίσα που έρχεσαι στα λόγια μου!!! Αυτό ακριβώς είναι ο αποκαλούμενος "σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός", φρου-φρου κι αρώματα και αυτό ακριβώς λέμε, ότι Καββαθά εμείς δε φάγαμε το παραμύθι σου ότι είσαι ο εκλεκτός. Τελεία και παύλα!!!
    Για να μην πάρει άλλη τροπή η κουβέντα, εγώ πάντως θα συνεχίσω να αγοράζω την ΠΤΗΣΗ γιατί έχω λόξα και πάθος με τις ιπτάμενες μηχανές και μακάρι να συνεχίσει απρόσκοπτα την κυκλοφορία της και να πετύχει το πείραμα των εργαζομένων.

............. και αυτό ακριβώς λέμε, ότι Καββαθά εμείς δε φάγαμε το παραμύθι σου ότι είσαι ο εκλεκτός. Τελεία και παύλα!!!
    .................
    μονο που.....

έπρεπε να του τα λέτε και τότε.....

που θα μου πάει, θα τον εκνευρίσω τον Μπούστη.......

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

που θα μου πάει, θα τον εκνευρίσω τον Μπούστη.......
    μπουζούκι ξέρεις ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελος ΕποΧης
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:23
  2. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks