Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 100

Θέμα: Προβληματισμοί για 600άρι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για μηχανάκι που ανοίγεις το γκάζι και σηκώνεται σούζα για πλάκα ....
    Δεν ξέρω ρε μαν, ίσως να το έχω συνηθίσει πλέον εγώ, αλλά χωρίς να το θέλω δεν σηκώνεται! Εντάξει 100 άλογα μηχανάκι είναι, ελαφρύ είναι, μία προσοχή την θέλει. Άμα του τα σκάσεις τέρμα απο 1η θα αγναντεύεις τον ουρανό.

Όπως και να έχει kosarmy, ο κυριότερος λόγος για να το πάρεις είναι ο ήχος του. Εγώ, 4 χρόνια μετά, ακόμα με πιάνω σταματημένο στα φανάρια να σκάω ξερόγκαζα και να χαμογελάω μέσα απ'το κράνος.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος
    Επειδη φτασαμε στην 6η σελιδα και αρχιζει και κουραζει,με το 5χιλιαρο που εχει ο φιλος και με βαση το μποι του ας παρει
    ενα TDM που ειναι Η ΜΗΧΑΝΗ και απο τις ποιο ευκολοδηγητες και θα του αρεσει που ειναι και μισογυμνη.

Πιστευω οτι τον καλυψαμε σε ολα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Επειδη φτασαμε στην 6η σελιδα και αρχιζει και κουραζει,με το 5χιλιαρο που εχει ο φιλος και με βαση το μποι του ας παρει
    ενα TDM που ειναι Η ΜΗΧΑΝΗ και απο τις ποιο ευκολοδηγητες και θα του αρεσει που ειναι και μισογυμνη.

Πιστευω οτι τον καλυψαμε σε ολα.
    Και είπα να μη το γράψω, αλλά με πρόκαμες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Γυμνο 600 αρι = τελική 140 (πανω απο αυτη την ταχυτητα ο αερας σε συνουσιάζει) , καίει όσο ένα αυτοκινητο 1400 cc, service 60 € (το απλο για τα λαδια)
    και για την χρήση που το θες ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
    Γιά την κ@υλα σου και όταν θες να ξεθολώσεις (μια φορα στο τοσο) ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.....

Αξίζει όμως????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TERMINATOR Προβολή μηνύματος
    Γυμνο 600 αρι = τελική 140 (πανω απο αυτη την ταχυτητα ο αερας σε συνουσιάζει) , καίει όσο ένα αυτοκινητο 1400 cc, service 60 € (το απλο για τα λαδια)
    Γιά την κ@υλα σου και όταν θες να ξεθολώσεις (μια φορα στο τοσο) ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.....

Αξίζει όμως????

σωστότατος

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος
    Ρε παιδιά 900άρι με ροπή μπουλντόζας για πρώτη μηχανή; Μη τραβήξω το γκάζι για να προσπεράσω και διακτινιστώ στο φεγγάρι

Για κανένα Bandit τη βλέπω τη δουλειά. Απ τη στιγμή που θέλω καθημερινή μετακίνηση και όχι απλά για να κάνω τη κ@βλα μου ίαως τα βρω σκούρα με το γυμνό.
    Το Bandit είναι και μεγάλο σε μέγεθος για να με "χωράει" καλά και φτηνό και δεν είναι και απ τα πιο γρήγορα.

Αν και ένας συνάδελφος έρχεται καθημερινά με Hornet και είναι το μοναδικό του μέσο μετακίνησης, δε ξέρω πόσο χαρτνκορ είναι ο τύπος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosarmy Προβολή μηνύματος

Αν και ένας συνάδελφος έρχεται καθημερινά με Hornet και είναι το μοναδικό του μέσο μετακίνησης, δε ξέρω πόσο χαρτνκορ είναι ο τύπος
    και εγώ έτσι είμαι αλλά ρώτα να σου πουν τι hardcore μηχανόβιος είμαι
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 19/07/2013 στις 16:54.

ψαναψόφα φούστη γλάρε

honda cbf 600 ή fazer κατ΄εμε
    πετρος

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Φιλε μου παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.Δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αυτα τα μοτο για να τρομαξεις.
    Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια αν εχεις συνεση θα εισαι μια χαρα.

Δε θα ήθελα να πάω σε καινούριο γιατί θεωρώ πεταμένα λεφτά την αρχική απαξίωση που τρώνε. Και επίσης δεν έχω το ρευστό να πάω σε καινούριο έτσι και αλλιώς (τι παίρνεις καινούριο με 5 χιλιάρικα εκτός από κάτι 250άρια; )
    Βασικά ένα NC 700 θα ήταν ό,τι πρέπει αλλά το κόστος του φεύγει.

Transalp θα πάει άχρηστο αφού χώμα δεν παίζει να μπω ποτέ (δεν είμαι φαν της χωμάτινης διαδρομής), Versys είναι ασφάλτινο αλλά το μπροστινό του φανάρι με ανακατεύει άσχημα.
    Γενικά δε με καίει να είναι ταξιδιάρα η μηχανή γιατί δεν πάω σχεδόν ποτέ ταξίδια, εκτός από μπάνιο/καφέ με φίλους στη Χαλκίδα ή μέχρι την Ανάβυσσο. Μεγάλη αδικία απ τη ζωή να μην έχεις ένα εξοχικό γμτ

Αντικειμενικά μ αρέσουν τα γυμνά αλλά δε θα έλεγα όχι σε ένα ελαφρώς φερινγκάτο στριτάδικο, όπως Bandit/Fazer.
    Εμφανισιακά μ αρέσει το Triple αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν είναι για μένα (ακόμα) ..
    Θα μου πείτε τώρα, ούτε τα Bandit/Fazer είναι για μένα ακόμα..

Τότε τι;! Σκούτερ για πάντα;
    Κάνω την ίδια διαδρομή με σένα καθημερινά (Πικέρμι-Σεπόλια). Να σου πω ότι τα on-off ακόμα και να μην πας χώμα έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν τσακίζεις τη μέση σου στις χαράδρες των ελληνικών δρόμων, ανεβαίνεις για πλάκα πεζοδρόμια κλπ. Τη διαδρομή τα 2 τελευταία χρόνια την κάνω με BMW GS 650. Σε νόμιμες ταχύτητες καίει κάτω από 4 λτ/100 χλμ (αλήθεια!), έχει ABS και η δύναμή του θα σε τρομάξει μόνο αν είσαι υπερήλικας που οδηγούσε τα τελευταία 60 χρόνια 2CV. Από ζημιές 0. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όμως, μια γνώμη λέω. Άλλωστε και εγώ που έχω οδηγήσει μηχανές με πολλά περισσότερα άλογα τη βαριέμαι πλέον και ετοιμάζομαι να την κάνω τη μ@λ@κία...
    Πάρε Triple

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TERMINATOR Προβολή μηνύματος

Αξίζει όμως????
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    New data...

...processing...

...data processed.

Μπορεί να σ' αρέσουν τα γυμνά, αλλά με το μπόι σου δε θα σε βολέψουν και παίζει να ξενερώσεις.
    Κοίτα σε on off.
    +1300

Σκέψου καλά γιατί το αν σου ταιριάζει στη χρήση που θα κάνεις και στο πώς θα βολεύεσαι επάνω, δεν έχει σχέση με το τι μηχανάκια σου αρέσει να βλέπεις ή τι νομίζεις πως σου πάει.

Είσαι και μεγάλο παιδί βλέπεις...
    Κατά τα άλλα, αν είσαι τόσο αποφασισμένος, δε θα είσαι και ο πρώτος που θα μάθει σε μεγάλη μηχανή. Αλλά 100 άλογα σε άπειρο χέρι είναι πολλά για όταν θα πεις να ανοίξεις να δεις τι κάνει και δεν έχεις όμως την (μ)πείρα να τη συμαζέψεις πριν τη στροφή που ήρθε πιο γρήγορα!!

Επιπλέον, υπολόγισε πως μαθαίνοντας σε μια μηχανή υπάρχει πάντα το ρίσκο να τις προκαλέσεις και κάποιες φθορές λόγω απειρίας (να σου πέσει από το σταντ, να τη γδάρεις κάπου κτλ), από αυτή την άποψη πρότεινα μεταχειρισμένο για να μη σε πολυανησυχεί.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μην το παιδευετε, πειτε το, αφου εκει θα καταληξει και θα κλειδωσει το νημα.
    Vstrom

Νέο μέλος
    Σε V-Strom εγώ δεν καταλήγω για κανένα λόγο!

Είχα μια συζήτηση (μετα μπύρας όπως επιβάλλεται) με φίλους και έπεσε μια πρόταση που μ άρεσε.
    Να πάρω ένα μηχανάκι όχι παλιό-χάρβαλο αλλά ούτε και στα μάξιμουμ χρήματα που διαθέτω, για να μάθω πάνω του χωρίς να κλάψω κι όλας αν θα χαλάσει κάτι - δεδομένης της πιθανότητας να μου πέσει-σπάσει-χτυπήσει κλπ.
    Επίσης να μη χάσω έτσι πολλά χρήματα αν το πουλήσω 1-2 χρόνια μετά.

Για παράδειγμα υπάρχουν ένα σωρό Fazer (που είναι και σχετικά ελαφρύ) του 2004-2005-2006 με 50.000χλμ σε πολύ καλή κατάσταση με 2.500 ευρώ

Μένουν έτσι και λεφτά για πράγματα που πιθανώς θα χρειαστεί ένα μεταχειρισμένο με το καλημέρα (λάστιχα - αλυσίδα - λάδια στα καλάμια) και για επισκευές σε περίπτωση πτώσης, και μπάτζετ για μελλοντικό καλό μηχανάκι όταν και αν κρίνω ότι αξίζει (οδηγικά, για τις ικανότητές μου) να πάρω.

Αρκεί να μην είναι εντελώς ρημάδι το μηχανάκι βέβαια και ζητάει πράγματα συνέχεια.

Ακούω γνώμες.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Σε V-Strom εγώ δεν καταλήγω για κανένα λόγο!

Είχα μια συζήτηση (μετα μπύρας όπως επιβάλλεται) με φίλους και έπεσε μια πρόταση που μ άρεσε.
    Να πάρω ένα μηχανάκι όχι παλιό-χάρβαλο αλλά ούτε και στα μάξιμουμ χρήματα που διαθέτω, για να μάθω πάνω του χωρίς να κλάψω κι όλας αν θα χαλάσει κάτι - δεδομένης της πιθανότητας να μου πέσει-σπάσει-χτυπήσει κλπ.
    Επίσης να μη χάσω έτσι πολλά χρήματα αν το πουλήσω 1-2 χρόνια μετά.

Για παράδειγμα υπάρχουν ένα σωρό Fazer (που είναι και σχετικά ελαφρύ) του 2004-2005-2006 με 50.000χλμ σε πολύ καλή κατάσταση με 2.500 ευρώ

Μένουν έτσι και λεφτά για πράγματα που πιθανώς θα χρειαστεί ένα μεταχειρισμένο με το καλημέρα (λάστιχα - αλυσίδα - λάδια στα καλάμια) και για επισκευές σε περίπτωση πτώσης, και μπάτζετ για μελλοντικό καλό μηχανάκι όταν και αν κρίνω ότι αξίζει (οδηγικά, για τις ικανότητές μου) να πάρω.

Αρκεί να μην είναι εντελώς ρημάδι το μηχανάκι βέβαια και ζητάει πράγματα συνέχεια.

Ακούω γνώμες.
    Πολύ καλή σκέψη και καλό και το παράδειγμα με το fazer.

+1

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για το 600αρι
    από dimitris22 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:01
  2. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 11:23
  4. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ