Σκηνή, τον kavadias, 2 μηχανάκια και όπου βγάλουν τα λεφτά...
Σκηνή, τον kavadias, 2 μηχανάκια και όπου βγάλουν τα λεφτά...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
!!!!!!!ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
Ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδος, με πολύ πράσινο ακόμη και φοβερές παραλίες. Το πρόβλημα που έχει αυτό το νησί είναι αλλού, αλλά δεν είναι του παρόντος.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Καλό ειναι ρε παίδες....αλλα το έχω βαρεθει
Βεβαια ειναι η ευκολη λύση![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Λημνο ειχα κανει κατι μπανια σε μια περιοχη μουδρο καπως ετσι και ειχα παει και σε ενα ξενοδοχειο με τουριστριες μονο ξενους ειχε τοτε καπου κοντα σε ενα club που ειχε ο ροκκος..Πανε και πολλα χρονια παιζει να κανω και κανα λαθος..Ωραια ηταν πολλα κουνελια ειχε παντος..
Υ.γ.Φετος διακοπες στις κοντινες παραλιες..![]()
Σωστός...
Πάντως όποιος έχει συνδυάσει τις διακοπές με θάλασσα και ηλιοθεραπεία φέτος έχει παρει μεγάλη απογοήτευση προς το παρόν. Ο καιρός δεν θυμίζει Ελληνικό καλοκαίρι μέχρι τώρα.
Εγω δόξα τον θεό στην θάλασσα θέλω απλά να κάνω μπάνιο 1 ωρίτσα και μετά 15 λεπτά παραλία και 1/2 ωρίτσα ακόμα μπανιο και βουρ σπίτι. ΒΑΡΙΕΜΑΙ την παραλία αφάνταστα. Εχω δοκιμάσει να πάρω περιοδικά, να ακούσω μουσική, να πάρω καφέ κλπ αλλά τίποτα. Αυτο που γουστάρω μόνο πια έιναι να αφου κάνω το μπανάκι μου, να πάιξω με την μικρή στην παραλία και μετά να πάμε στα ξενοδοχεία απο πάνω απο την παραλία(όπου πάμε τζάμπα και δεν μας λένε κατι χεχε) και να παίξουμε πάλι με την μικρή στην πισίνα(η μικρή μου είναι 2,5 ετών).
Αυτο που γουστάρω τρελλά είναι η ήρεμη βολτίτσα και το άραγμα στην ταβέρνα να ρακές, ουζάκι, ρετσίνα η και νερό αρκεί να έχω καλή παρέα. Αν και η τρέλλα μου είναι το βουνό αλλά κανείς δεν ακολουθεί τον καραγκιόζη στα βουνά καλοκαιριάτικα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!