Ρε το ροσι ήττα που έφαγε...
Ρε ο βασιλιάς πέθανε, ζητώ ο βασιλιάς...
Ρε το ροσι ήττα που έφαγε...
Ρε ο βασιλιάς πέθανε, ζητώ ο βασιλιάς...
Ρε ριξτε κάνα κολιριο στα μάτια γιατί δε βλέπετε καλά...
με τη γραμμή που πήρε ο μάρκεζ αν ήταν άμμος ή θα είχε πέσει ή θα είχε καθυστερήσει αρκετά για να τον ξαναπεράσει ο ρόσσι
και τι να λέει; ήταν σαφές από το ρυθμό ότι αργά ή γρήγορα θα τον πέρναγε
http://www.motogp.com/en/videos/2013...+the+Corkscrew
αλλά τι σημασία έχει πια είναι καλύτερη προσπέραση ή όχι;
όσο για το 08 δεν χρειάζεται να ανεβάζουν βίντεο οι ροσικοί υπάρχουν κι επίσημα
GIOTIS750 pls ρε φίλε κάνε τα κουμάντα σου και βρές τον αγώνα γιατι τον έχασα, μπας και τον δώ αυριο στη δουλειά.
Μιας και δε τον έχω δεί τον αγώνα.. θα μου επιτρέψετε http://www.youtube.com/watch?v=JY9mrKR5SkA
To οτι βγαίνει κερδισμένος όμως ο ρόσσι απο αυτη τη μάχη, δεν αναιρεί την υπεργαματωσίνη του στόνερ
Δε θα έπρεπε να ενοχλει στονερικούς αυτο το βίντεο, ούτε να ψάξουμε νόμιμες(παράνομες, υπερβόλικές, επικίνδυνες κλπ) προσπεράσεις.
Απλά μια μάχη που σου μαμεί τα σόψυχα μέχρι να τελειώσει. Άξιοι λοιπόν
Δεν πάει πουθενά αυτό. Απλα το είδα πάλι και εχω μεινει κάπως έτσικαι ήθελά να τα πω.
Κύκλους
Τελικα αυτη η ιστορικη προσπεραση του 08 δεν ειχε στοιχειωσει μονο τον Στονερ εεεε?
Οτι και να λετε σημερα, σαν να συγκρινετε τη βουτρσα με....τα λοιπα, οχι οσον αφορα τους οδηγους αλλα τη στιγμη και την ενταση βεβαιως.
Ξεκολλατε επιτελους, πο@τσα ηταν, επεσε πριν 5 χρονια, ηρεμηστε πια
Ασε που τοτε εγινε για πρωτη φορα και στο χωμα
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Τον Μαρκεθ τον πάω πολύ, αν και στην Honda. Εχει όλα τα δεδομένα (το σημαντικότερο από τα οποία είναι πως σέβεται ) να γίνει πάρει "βασιλιάς", όταν αποχωρήσει ο βασιλιάς.
Η διαφορά του από τον Λορενθο, Πεντροσα και τον Στονερ, είναι οτι μέσα στην πίστα είναι "θρασύς", αλλά έξω από την πίστα σέβεται αυτόν που είτε το θέλετε είτε όχι, είναι ο βασιλιάς του αθλήματος, σε όλα τα επίπεδα.
Εάν ζούσε ο Σιμοντσέλι, τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά, τώρα όμως, η ολη συμπεριφορά του, δείχνει πως θα πάρει το "δακτυλίδι" και θα είναι ο επόμενος αγαπημένος στην μετά Rossi εποχή...
To '08 ηταν μαχη.
Σημερα διακορευση.
Τοπο στα νιατα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Θύμησε ολίγον Moto 2 πριν από δύο χρόνια ή μου φαίνεται ;
Ωραίος ο Bradl αλλά ο Marquez ήταν απλά πιο γρήγορος !!! Μπράβο του, φοβερός και τρομερός, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν πάει με όλα ξέρωντας τι ακριβώς κάνει ή όχι (και οφείλεται δηλαδή στο νεαρό της ηλικίας του, στην παρατολμία του, στο "δε φοβάμαι τίποτα" κλπ.)
Ο Rossi super που κρατήθηκε τρίτος και πιστεύω είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γι' αυτόν !
[off] Και μιας και πολυσυζητιέται και θα πολυσυζητηθεί ΤΟ προσπέρασμα, όταν έκανε ο Rossi το "ίδιο" στον Stoner πολλοί τον φάγανε, τον στήσανε στον τοίχο, τον βγάλανε παράνομο κλπ. Να δω πόσοι θα υποστηρίξουν τα ίδια και για το Marquez τώρα. Αφού αν είχαν δίκιο τότε πρέπει να έχουν και δίκιο τώρα! Μέχρι στιγμής για εκδίκηση γράφονται πράγματα που τα θεωρώ άκυρα. Αν τώρα βγει ο Rossi και αρχίσει την κλάψα για το πόσο αντικανονική ήταν η φάση, πόσο επικίνδυνος ήταν ο Marquez να παραδεχτώ ότι του άξιζε και τότε το κράξιμο και του αξίζει και τώρα. ΑΛΛΑ, με όλο το σεβασμό, ΔΕ νομίζω ότι θα το κάνει ![/off]
ΥΓ: πολύ κρίμα για τον Espargaro
ΥΓ2: Το κυνήγησε ο Bautista και με φόβησε λιγάκι....![]()
Φύγαμε...
Όσο "παρανομος " ήταν ο ροσι τότε, άλλο τόσο είναι και σήμερα ο μαρκεζ...
Οσοι kawlonete με την προσπεραση του Φοβερου και Τρομερου Μαρκεζ στον Ροσσι (και ξερω πολυ καλα γιατι το κανετε αυτο) ας δειτε σας παρακαλω τις δηλωσεις μετα του αγωνα του 08 του Στονερ και τις δηλωσεις μετα του σημερινου αγωνα του Ροσσι.Υπαρχει καποια διαφορα?
Τες παν, ο μικρος σημερα οπως και τα υπολοιπα Honda εκαναν παρτι..Ο Ροσσι ηταν εμποδιο στο Μαρκεζ και ΚΑΛΑ του εκανε και τον προσπερασε γρηγορα και αντρικια ωστε να μειωσει την αποσταση απο τον Μπραντλ και μετα να τον περασει κ αυτον..
Ο μικρος ειναι μαγκας κ υποδειγμα οδηγου..Μεσα στην πιστα θα σας γαμ...σω ολους (δε πα να εχεις και 9 και 19, βαλτα στο κwλο σου) αλλα εξωθεν της πιστας σεβασμος..
Τι να λεμε τωρα,φοβερος πιλοτος..
Βεβαια περιμενω να δω αν ολο αυτο θα εχει συνεχεια οταν γυρισουν 100% στην ενεργο δραση και τα αλλα 2 καλοπαιδα..
μπορουμε να χαρουμε καναν αγωνα χωρις μετά να ακούμε απωθημενα και γκρίνιες;;; Λεπόν όσοι ψάχναν εκδίκηση για το στονερ, ας ξαναδούν όχι τον αγώνα του 08 αλλα τις διαφορές σε χρόνους τρεις αγώνες πριν (και 4 με τη laguna) του 08, για να καταλάβουν οτι αυτός ο αγώνα γαμούσε όχι για ΤΗΝ προσπέραση αλλά γιατί ενας τύπος (γέρος και τότε, τριαντάρης, όσο ο πεντρόσας σήμερα) με γυρολόγιο πεντε δέκατα και βάλε πιο αργός, πήρε το ματσάκι... Τσαμπουκα το πήρε, κι ας ήταν πιο αργός. Και όσοι αποφεύγουν να απολαύσουν τον ισπανούλη που είναι χαρά θεού, ναι αυτή η στροφη θέλει άντερα για προσπέραση ακόμα κι αν είσαι πιο γρηγορος... Οποιωσδήποτε άλλος θα περίμενε κάποιου πιο βολικά. Ο μικρός θέλει τσαμπουκάδες και μακάρι να τους βρει να γουστάρουμε...
ΥΓ. Ενα ρετους η γιαμαχεν το θέλουνε πάντως...
γης μαδιαμ...
αγορια οτι να ναι........ οσοι πιστευετε οτι η προσπεραση εχει την ιδια αξια,
κοψτε αντιδραση χαμενου την πρωτη φορα, κ αντιδραση χαμενου τη 2η........ σο σιμπολ
αντιθετα τα δικα σας λεγομενα τωρα δειχνουν οτι εκεινη η λαγκουνα του 8 θα ποναει για πολυ καιρο ακομα
επισης ο μαρκ κανει καρμπον τις κινησεις του μισητου ροσσεα μεχρι στιγμης
μαλλον θα ειναι δυσκολο για τους αντιροσσικους να υποστηριξουν οσα παλια εκραζαν
κ τελος ο ροσσι δν θεωρειται καν αντιπαλος του μαρκεζ το 2013..........για μενα μπραβο του π ανεβηκε κ βαθρο, επαιξε καλη αμυνα
Από το πουλί:
@Asphalt_Rubber: "Marquez is like me, but upgraded…new model." - Rossi, when asked about Marquez/Rossi comparisons. #MotoGP
@Asphalt_Rubber: When asked about the pass, Rossi called on Livio Suppo for his thoughts. "After a few years, we paid back," he replied. #MotoGP
@Asphalt_Rubber: Talking about the pass through The Corkscrew, Marquez jokes that he would "pay the copyright" to Valentino. #MotoGP
Γαμάτος ο μικρός εντός κι εκτός πίστας...
@CRASH_NET: Rossi to Suppo: You broke my balls over Stoner pass!#MOTOGP
Ο Rossi λέει στο Suppo "μου ζάλιζες τ´αρχίδια για 3 χρόνια εσύ κι ο Στόνερ για την προσπέραση ... Τώρα τι λες να τιμωρηθεί ο Μαρκ;;;"
@AziFarniBBC: Rossi "On one hand I'm not happy cos he beat me with a great move. On other hand I have a credit with him now to do a move like this back"
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 22/07/2013 στις 06:10.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου