Κατα την τοποθέτηση καινούργιου γκριπ γκαζιού,κολλα βάζω στο throttle tube ή στο γκρίπ; Στο γκρίπ φαντάζομαι,αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος μην κάνω καμια βλακεία και τρέχω μετά
Κατα την τοποθέτηση καινούργιου γκριπ γκαζιού,κολλα βάζω στο throttle tube ή στο γκρίπ; Στο γκρίπ φαντάζομαι,αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος μην κάνω καμια βλακεία και τρέχω μετά
Εγω προσφατα που εβαλα θερμαινομενα τα καθαρισα πολυ καλα και δεν εβαλα τιποτε,για να μποτω να τα ξαναβγαλω.Δεν ειχα κανενα προβλημα.Εαν χρειαστει (μην βαλεις πολυ) οπου και να την βαλεις υποθετω οτι ειναι το ιδιο.
Δεν υπαρχει κατι "κακο"που μπορει να γινει αμα ακολουθησεις τον "αντιθετο"τροπο,απλα
αν βαλεις κολλα στον σωληνα μπορει κατα την εισοδο του γκριπ να "μαζευτει"κολλα στο τελος της διαδρομης αυτου
(κοντα στους διακοπτες)
Βαζοντας κολλα περιμετρικα στην ακρη του γκριπ κατα την εισοδο του στον σωληνα(περιστρεφοντας)
πετυχαινουμε την ομοιομορφη επαλειψη του σωληνα με κολλα.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αν αποφασίσεις να βάλεις κόλλα, αυτή μπαίνει μεταξύ grip και throttle tube.
Φυσικά υπάρχει ευκολότερος τρόπος να "φορέσεις" σε χρόνο dt grips και λέγεται λακ μαλλιών.
Ψεκάζεις εσωτερικά το grip, το φοράς και σε 2 λεπτά που θα στεγνώσει η λακ το grip δεν ξαναματακουνιέται.
Δοκιμασμένο ήδη δις.
κάπου χτες που χάζευα πήρε το μάτι μου ειδικό προϊόν για αυτή τη δουλειά...
grip cement ή κάπως έτσι νομίζω λεγόταν
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Aντε παλι τα ίδια..
Εχει συζητηθεί πολλάκις το θέμα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ βάζω ή οινόπνευμα (μπλε που είναι φθηνό) στα εσωτερικά τοιχώματα του γκριπ ή σπρέυ καθαριστικό καρμπυρατέρ.
Και τα δυο έχουν την ιδιότητα να γλιστράει το γκριπ και πολύ γρήγορα να στεγνώνουν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,και συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα,βιαζόμουν πολύ εκείνη την ώρα και δεν έκανα αναζήτηση