κατ' αρχην το 1 και το 3 το πετυχα.
πιστευα πως ο καλ θα ρχοτανε με φορα απο τους προηγουμενους αγωνες, οπως πιστευα οτι και ο κοντος δεν θα μπορουσε να κατσει μπροστα απο τον χορχε.
και παμε στο ζουμιιιι....
εχω πει εδω και 3 χρονια οτι ο μικρος θα ειναι ο επομενος τεραστιος, ο φετινος πρωταθλητης, και αυτος που θα στειλει τον κοντο στο τρελαδικο με ψυχοφαρμακα και για την ωρα το καμαρι με βγαζει ασπροπροσωπο!
απο την πρωτη μερα στη πιστα με το σκουτερ περναγε πανω και εξω απο το βιραζ της κορκσκρου. το ιδιο εκανε στα ελευθερα με το μηχανακι του. ο κρις το επιασε.
και ηρθε στον αγωνα και το εκανε.
τωρα το οτι το εκανε ειναι ρισπεκτ. οσοι λεγανε για επικυνδινο περασμα του ροσσι στον στονερ πρεπει να υποστηριξουνε τωρα τον ροσσι που εφαγε μια ''παρανομη'' προσπεραση (θα εχουνε δλδ την τυχη του σουπο απο το τουιταρισμα του δοκτωρα). προσωπικα ακομα γελαω μαζι τους
απο κει και περα ομως...εγω εχω και μια αλλη οπτικη στο θεμα.
ολοι αυτοι εκει περα απο φοβερα τιμονια εχουνε να διαχειριστουνε κι ενα μαρκετινγκ που αποφερει ποοοολυ χρημα και δοξα. σε αυτη τη λογικη λοιπον κι επειδη οι συμπτωσεις ειναι πολλες το βρωμικο μυαλο μου κανει περιεργα παιχνιδια. δεν λεω οτι ειναι ετσι αλλα ακουστε ενα πιθανο σεναριο. οσο και να βαρατε τον κωλο σας κατω ο βαλεντινος ειναι ο βασιλιας του αθληματος. δεδομενου αυτου οπως και του οτι ο μικρος τον εχει προτυπο και το φωναζει χροοοονια τωρα ερχεται η καλη τους σχεση. κι επειδη απο μια καλη σχεση κανεις δεν χανει ακου να δεις τι σκεφτηκα! οτι ητανε κανονισμενο!!! προετοιμαστηκε ο μικρος για αυτη την προσπεραση στον συγκεκριμενο αναβατη! ετσι ο βασιλιας σε μια ατυπη τελετη παραδιδει το στεμα του στον διαδοχο και κατ' αυτον τον τροπο ο μικρος (που δεν αμφισβητει κανεις τις ικανοτητες του) αναγνωριζεται απο τον μεντορα του και ο βαλεντινος καταφερνει να δωσει τα σκηπτρα (μεγαλοψυχια που πρεπει να εχει ενας βασιλιας), ξεφτυλιζει με την μετεπειτα συμπεριφορα του τον ψαρα και τους μανατζαραιους του, και αποκτα ακομα μεγαλυτερη δοξα με τις κινησεις του. ετσι εχουμε εναν πρωτο (ο οποιος ειναι πραγματικα αλιεν) και εναν απερχομενο που οτι και να γινεται ειναι και θα ειναι εκει ακομα και αν φτασει να σερνεται πισω απο τον τελευταιο πιτσιρικα που τρεχει με ποδηλατο.
εννοειται οτι οπως πιστευα τοτε οτι η προσπεραση ειναι καθαρη, αλλο τοσο καθαρη σαν προσπεραση θεωρω και αυτη του μικρου.
το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι τον τροπο με τον οποιο καποιοι παθιαζεστε και μιλατε με αποτελεσμα να κανετε γηπεδο ενα μηχανοκινητο αθλημα. κοινως χαλαρωστε και κουβεντιαστε ηρεμα και ωραια γιατι δεν το εχω σε τπτ να το κλειδωσω (εγω η ο σναιπερ που το ειπε ηδη μια φορα).
![]()