Μα και νέα χάραξη να φτιάξουν, πιο ομαλή, πάλι το ίδιο θα γινόταν. Ο ένας θα έκλεινε, ο άλλος θα διπλοπροσπέρναγε. Εκτός αν το κάνουν ευθεία.
Καλά δε τα λέω?
Πάντως μιας και είδα σημερα τον αγώνα μπορούσε να τον περάσει όποτε ήθελε. Η μόνη διαφορά ήταν οτι θα έφτανε πιο αργά στον Bradl
Κύκλους
Δεν νομιζω οτι μια νεα χαραξη στην κορκσκρου θα βοηθησει,απλως εμενα μου κανει εντυπωση πως σε αλλες πιστες πεφτουν ποινες στο κοψιμο σικειν ενω σε αλλες επιτρεπεται και οπως ειπε και ο Σπυρος παραπανω τα 2 σκηνικα 2008 και 2013 ειναι διαφορετικα διοτι ο Ροσι επρεπε να βρισκεται στο εσωτερικο κερμπ και οχι στο εξωτερικο.
Εγώ αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι είτε στην corkscrew είτε σε κάποια άλλη ήταν θέμα χρόνου να περάσει ο Markez μπροστά απο τον Ροσι
και πιστεύω ότι αυτό το γνώριζαν και οι δυο,απλά έτυχε να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο στην συγκεκριμένη στροφή και βγάλαμε γούστα γιατί θυμηθήκαμε άλλες εποχές...
+400 σε τρουπερ...
Παίζει και να παρακολουθουμε το καλυτερα στημενο θέατρο στο κόσμο και να χαιρομαστε...
![]()
Το δες; Το παιξες;(ή ότι λέει τελοσπάντων..)
Α και το θέατρο της ημέρας παίχτηκε στο park ferme
(edit: press conference δεν έχω δει ακόμα)
Give me fuel, Give me fire
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πιλοτάρα, ναι...
-όταν δε έπεφτε στο ζέσταμα
-όταν δε βαριότανε να κάνει ρέις σιμουλέιΣιον
-όταν δεν τέλειωνε τα λάστιχα
-όταν έφευγε μπροστά
-όταν ο μοναδικός σοβαρός αντίπαλος ήταν ο Χόρχες με πιο αργό μηχανάκι.
-όταν δε πάθαινε ....γλουταμίνη
Ήταν και καλός στο ντράγκστερ αφού με το ντουλάπι στο ίσωμα τους κατάπινε όλους.
Είχε τεχνική ρε παιδί μου !
δε λέω...
καλό μαγαζάκι κι η φαντασία
δε λέω...
http://www.youtube.com/watch?v=iGdUCxAl2Xc
ε είχε και μερικά κουσουράκια τί να κάνουμε...κανείς δεν είναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ όπως έλεγε και η λαίδη...........
εδιτ:
υ.γ.:έχω την εντύπωση πως δεν "παθαίνεις" γλουταμίνη......
εδιτ νο2:
εσύ τα χώνεις σε όλους βρε παιδί μου...δε θα σου λείψει ο ρόσσις θα βρεις άλλον να στολίζεις...
φιλικά πάντα ,έτσι.???![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 23/07/2013 στις 21:27.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Έλα μωρέ, ο Bradl νέο παιδί είναι, θα τον κρατήσει κάποια χρονάκια ακόμη...ε, στο μεταξύ, όλο και κάποιος θα βρεθεί
Άντε, να γράψω κι αυτό...
ο Κτήνος υπερβάλει λίγο με τον Stoner, αλλά το κάνει γιατί αντίστοιχα υπερβάλλουν και όσοι τον θεωρούν το Holy grail των αναβατών.
Ήταν τιμονάρα, αλλά υπάρχει και βάσιμη καθαρά μοτοσυκλετιστική κριτική που μπορείς να του κάνεις, άσχετη με το να τον πεις γκρίνια.
Είχε ελαττώματα ως αναβάτης που δεν τα εξέλιξε, και φυσικά δεν ήταν ότι λένε οι θαυμαστές του.
Όποιος θέλει αυτό να το συζητήσουμε σοβαρά στο σχετικό thread, μιας και από ότι θυμάμαι ο Stoner στη Laguna του 2013 δεν έτρεξε...
Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 23/07/2013 στις 21:47.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 23/07/2013 στις 22:05.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing