Καλησπερα παιδες,
Εχω ενα προβλημα στο μηχανακι μου(fzs 600 καρμπυρατερ),απο τοτε που θυμαμαι οτι το πηρα...αρκετος καιρος δλδ,αλλα ηταν η πρωτη μεγαλη μοτο και δεν ειχα δωσει σημασια στην αρχη...
Το λοιπον,το μηχανακι σκορτσαρει υπερβολικα κατω απο τις 3.000 στρ ασχετως ταχυτητας στο κιβωτιο,στις 3 πρωτες ομως ειναι αρκετα πιο εμφανες το προβλημα.
Εχει παει σε δυο διαφορετικους μαστορες,οι οποιοι δεν καταφεραν να κανουν τπτ...
Εχουν τσεκαριστει τα παρακατω:
-καρμπυρατερ(2-3 φορες λυσιμο,σχολαστικο καθαρισμα),ολα φαινονται οπως πρεπει.
-Ρυθμισμενα μειγματα ρελαντι(Pilot screws)
-διαρροές υποπίεσης(ειχαν αλλαχτει και οι μποτες στα καρμπς προληπτικα)
-μπουζι
-μπουζοκαλωδια-πιπες
-πηνια αναφλεξης
-TPS
-Τρομπα βενζινης
Επισης εχουν συγχρονιστει τα καρμπυρατερ απειρες φορες,σε σημειο σπ@σ@ρχιδισμου.
Το μοτερ μολις περασει τις 3.000 στοφες δουλευει αψογα και απροβληματιστα,χωρις κομπιασματα κτλ,απο κει και κατω ομως το μηχανακι γινεται υπερβολικα δυσκολοδηγητο.
Αλλαγες που εχω κανει,ειναι φιλτρο k&n και εξατμιση,χωρις ομως καμια διαφορα(το εκανε και με τα μαμα φιλτρο-εξατμιση).
Αλλο ενα προβλημα που ισως σχετιζεται με αυτο,ειναι η δυσκολια εκκινησης οταν το μοτερ ειναι κρυο,θελει λιγο ανοιγμα γκαζιου για να παρει και μεχρι να ανεβασει τις στροφες του ρελαντι κανει σαν να ειναι μπουκωμενο,αλλα κανενα αλλο δειγμα οτι το μειγμα ειναι πλουσιο...
Μου εχει γινει εμμονη ιδεα το τι μπορει να ειναι,καθως οταν οδηγω μεσα στην πολη μου ερχεται να το παρατησω στην ακρη και να φυγω...
Ριχτε καμια ιδεα ρε παιδες τι αλλο μπορει να φταιει,γιατι εγω δεν... και απο οτι φαινεται ουτε και οι μαστορες που πηγα...
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Ευχαριστω,
Αρης.