Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 193

Θέμα: Δικυκλιστές από ανάγκη;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ φίλτατε
    Δεν έχω μερίδιο ευθύνης εγώ (και ο κάθε εγώ) για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχω επιλέξει αντί για αυτοκίνητο να συντηρώ μία μηχανή με ανάλογο κόστος
    Η θεώρησή μου λοιπόν απέναντι στο θέμα δίκυκλο είναι τελείως διαφορετική από αυτόν που άφησε το αμάξι του γιατί δεν είχε να πληρώσει τέλη και έχει βγει με ένα παπί στους δρόμους
    Η παραπάνω θεώρηση δε με καθιστά απαραίτητα καλύτερο οδηγό, αλλά σίγουρα με καθιστά διαφορετικής νοοτροπίας χρήστη
    Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στην ανάγκη του Αρίστο Αυτή η πουτ@να μας αναγκάζει να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε ή δεν καταφέρνουμε
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ναι φταίνε οι "εξ ανάγκης" ενώ οι "εκ πεποιθήσεως" , όπως το παλικάρι στην ποσειδώνος που με πέρασε με 180 στην ποσειδώνος στη λωρίδα μου ξέρει να οδηγάει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ναι φταίνε οι "εξ ανάγκης" ενώ οι "εκ πεποιθήσεως" , όπως το παλικάρι στην ποσειδώνος που με πέρασε με 180 στην ποσειδώνος στη λωρίδα μου ξέρει να οδηγάει.
    Πας από το ένα άκρο στο άλλο... και το πιθανότερο είναι να ξέρει...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    και το πιθανότερο είναι να ξέρει...
    Απρίλια οδήγαγε

Απρίλια οδήγαγε

Ο Βύρωνας θα ήταν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παίδες, πάρτε το χαμπάρι πως τα πράγματα έχουν γίνει πιο επικίνδυνα στους δρόμους και φυλαχτείτε...

Δεν είναι μόνο τα δίκυκλα ή η πόλη.

Όσοι κυκλοφορείτε Αττική Οδό, δεν έχετε προσέξει πως ενώ τα όρια είναι στα 100/120 κυκλοφορούν δεξιά, μεσαία και ενίοτε και αριστερή με 80 που είναι άκρως επικίνδυνο για όλους;

20% δεν το έχουν, 80% το κάνουν για (υποτιθέμενη) οικονομία στη βενζίνη.

Ή που κυκλοφορούν με 36 βαθμούς κι αντί για A/C έχουν ανοιχτά παράθυρα με αποτέλεσμα να χαζεύουν απ' τη ζέστη;
    10% δεν έχουν A/C, 90% το κάνουν για οικονομία.

Πόσα βλέπετε με λάστιχα που αν χρειαστεί να φρενάρουν μάλλον θα σκάσουν πάνω μας;

Θα ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα, λίγη παράταση μας έχει δοθεί μιας και στην πλειοψηφία του έχει ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων σχετικά πρόσφατα με το "πάρε κόσμε αυτοκίνητο". Όταν θα αρχίσουν να έχουν και χοντρά θέματα συντήρησης θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα...

Κι ας μην πάμε στο αν είναι ασφαλισμένα ή όχι...

Γι' αυτό, ΠΟΛΛΗ προσοχή και σιγουρευτείτε πως το ασφαλιστήριό σας έχει κάλυψη για ζημιά από ανασφάλιστο όχημα.

My 0,02.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    ....

Θα ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα, λίγη παράταση μας έχει δοθεί που στην πλειοψηφία έχει ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων σχετικά πρόσφατα.
    Όταν θα αρχίσουν να έχουν και χοντρά θέματα συντήρησης θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα...
    ....
    Συντήρηση του οδοστρώματος πάντως δεν γίνεται...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στην ανάγκη του Αρίστο Αυτή η πουτ@να μας αναγκάζει να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε ή δεν καταφέρνουμε
    δε μίλησα για ανάγκη σύμβουλε, μίλησα για νοοτροπία...
    κι αν αντί για μηχανή έβαζα παπί, για μένα πάλι το ίδιο θα ήταν

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Συντήρηση του οδοστρώματος πάντως δεν γίνεται...
    Μ' αυτό ρε 'σύ Νίκο έχουμε μάθει να ζούμε από τότε που πιάσαμε τιμόνι ποδηλάτου στα χέρια μας...

ας βγαινουμε απο το σπιτι μας λοιπον σαν αστακοι,με οσα περισσοτερα μπορουμε να φορεσουμε για προστασια,το μονο που μπορουμε να κανουμε...

α,και να προσπαθησουμε να ειμαστε η μειοψηφια που σεβεται τους αλλους χρηστες στον δρομο..

Παλαιό μέλος
    Επαγγελματιας οδηγος ,ο πατερας μου,μου πιπιλιζε συχνα τη φραση:ασε πως οδηγας εσυ,τον αλλο φυλα.
    Προσοχη αστερια μου ,φυλαχτειτε,εχει πολλα προβηματα ο κοσμος ,αλλου κοιταει και αλλου παταει.

Οσο για τα 180 που πηγαινε καποιος στην Αττικη μου θυμιζει εναν αγαπημενο μου στιχο απο τους AC/DC
    I'm on my way to the promised land,I'm on the highway to hell.(ηξερε δεν ηξερε να οδηγαει)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απρίλια οδήγαγε
    Με τι ήσουν ?

Ο Βύρωνας θα ήταν...

Το θέμα δεν είναι δυστυχώς καινούργιο. Ίσως να έχει γίνει πιο έντονο λόγω κρίσης και ανάγκης μετακίνησης με οτιδήποτε.
    Είναι πάντως λυπηρό, να βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ανθρώπους άσχετους με σκουτερόπαπιες να κινούνται με 30-40 χλμ στην αριστερή της παραλιακής για να μπορέσουν να "πιάσουν" την Συγγρού χωρίς να αλλάξουν λωρίδα.
    Και ο λόγος είναι οτι απλά αδυνατούν να άλλάξουν μια λωρίδα, χωρίς να χεστούν πάνω τους.

Πριν 2 μέρες στην στροφή του Ιπποδρόμου προς Συγγρού, είχε μποτιλιάρισμα και φαντάστηκα οτι κάτι θα είχε γίνει.
    Τίποτα δεν είχε γίνει...απλά κάποιος εύσωμος κύριος με φόρμα εργασίας οδηγούσε ένα παπί στην αριστερή λωρίδα με 10-15 χλμ ενώ ο τρόμος στα μάτια του ήταν φανερός. Πάλευε με δαίμονες ο άνθρωπος, και πίσω του το χάος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Οσο για τα 180 που πηγαινε καποιος στην Αττικη μου θυμιζει εναν αγαπημενο μου στιχο απο τους AC/DC
    I'm on my way to the promised land,I'm on the highway to hell.(ηξερε δεν ηξερε να οδηγαει)
    Καλά, μην σου χαλάσω την ποιητική διάθεση αλλά 180 στην Αττική οδό δεν είναι ταχύτητα μελλοθανάτων. Μη τρελλαθούμε κιόλας...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Επαγγελματιας οδηγος ,ο πατερας μου,μου πιπιλιζε συχνα τη φραση:ασε πως οδηγας εσυ,τον αλλο φυλα.
    Προσοχη αστερια μου ,φυλαχτειτε,εχει πολλα προβηματα ο κοσμος ,αλλου κοιταει και αλλου παταει.

Τώρα αν σου πω ευχαριστούμε για την ευχή συνοδοιπόρε γιατί κάπως έτσι το εξέλαβα θα απαντήσεις πως δεν το εννοούσες έτσι ε;

Τεσπα μιας και έχω μαλ@κιστεί αρκετά σε Αττικές - περιφεριακές - εθνικές - επαρχιακές οι ταχύτητες που αναφέρεις δεν είναι υψηλές για ss μοτά, αντίθετα τα 50 που πήγαινα πριν μια εβδομάδα στη Λαυρίου και στο χιλιοστό δεν καρφώθηκα πίσω απο τον γύφτο που πλακώθηκε στα φρένα και φυσικά ήταν και χωρίς πίσω φώτα είναι σαφώς πιο επικίνδυνη ταχύτητα ιφ γιά αντερστάν γουάρ αμ σεν...

Το μεγάλο θέμα το οποίο επιβεβαιώνεται και απο τις στατιστικές είναι οι οικισμοί και οι πόλεις. Εκεί χρειάζεται να επικεντρωθούμε και όχι οι υψηλές ταχύτητες στις Αττικές που ελάχιστοι πάνε πλέον.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Να πηγαίνεις Αττική οδό με 180 και να σε περνάει ο άλλος με 380...

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  2. Ανάγκη από γέλιο???
    από giorgosxt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 22:51
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16