Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: προβλημα με ταχυτητες ?

Νέο μέλος

προβλημα με ταχυτητες ?

καλημέρα σας.εχω ενα nova 125 απο το 2006.καποια στιγμη αρχισε να πατιναρει και του αλλαξα δισκακια(μετα απο κανα χρονο περιπου).το περπαταω το μηχανακι και αρχισε να μου πατιναρει ξανα.αλλαζει ο μηχανικος (νομιζω)το κομπλερ και εβαλε ποιο σφιχτα ελλατηρια στα δισκακια.ολα καλα δεν πατιναρε με τα ελλατηρια αυτα αλλα ειχα πολθ σφιχτες ταχυτητες.τεσπα μετα απο καιρο(2 φορες κιολας)μου "πεταξε" τον συμπλεκτη εκει που προχωρουσα με το μηχανακι και αρχισα να βαζω τις ταχυτητες καρφωτες.επισης απο την δεξια μερια της μηχανης δεν ξερω αν ειναι το κοπμλερ ακουγεται κατι (δηλ τακ τακ...).τι γινεται τελικα που ειναι το προβλμα?(δεν γνωριζω απο μηχανικα...)

Μέλος Το avatar του/της bikgolf3
    Φιλε μου εγώ κάνω ντελιβερυ με ένα νόβα 105 και πέρασε τα ίδια...!
    Αλλά πρέπει να σου πω ότι η ιστορία ξεκίνησε όταν κάποιος του έβαλε απλό λάδι από το βενζινάδικο και άρχισε να πατιναρει...
    Μήπως έχεις κάνει το ίδιο;

Νέο μέλος
    σιγουρα εχω βαλει και λαδι απο βενδιναδικο αλλα αλλες φορες απο μαγαζι.το θεμα ειναι γιατι να πεταει τις ταχυτητες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gianniskara Προβολή μηνύματος
    σιγουρα εχω βαλει και λαδι απο βενδιναδικο αλλα αλλες φορες απο μαγαζι.το θεμα ειναι γιατι να πεταει τις ταχυτητες
    Αν το λαδι δεν ειναι αυτο που πρεπει επιρεαζει πολυ τις ταχυτητες και ολη τη λειτουργια της μηχανης.

Νέο μέλος
    σημερα που το ανοιξα παρατησα οτι το ενα δισκακι απο ολα δ ηταν οπως τα αλλα στην ιδια ευθεια...ηατν να το πω ποιο πανω??δεν ξερω αν τοτε που τα αλλαξα το εβαλε λαθος ο μαστορας.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    κ.... δεν ξερω αν ειναι το κοπμλερ ακουγεται κατι (δηλ τακ τακ...).τι γινεται τελικα που ειναι το προβλμα?(δεν γνωριζω απο μηχανικα...)
    σημερα που το ανοιξα παρατησα οτι το ενα δισκακι απο ολα δ ηταν οπως τα αλλα στην ιδια ευθεια...ηατν να το πω ποιο πανω??δεν ξερω αν τοτε που τα αλλαξα το εβαλε λαθος ο μαστορας.
    Γιατί πείράζετε πράγματα που δεν ξέρετε;

Δεν ξέρεις, και το ανοίγεις... Γιατί; Γιατί για να το φτιάξεις μόνος σου, δεν νομίζω.

Το περισσότερο που θα έπρεπε να κάνεις μόνος σου είναι να του αλλάξεις το λάδι μπας και φτιάξει....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    δεν εχω βαλει χερι στο μηχανακι μην μπερδευεσαι..παρα μονο λαδι μονος μου.

Παλαιό μέλος
    Ρε μεγαλε Γιαννη(?)καλα σου λεει ο sniper.Δηλωνεις δεν γνωριζεις μηχανολογικα και πιανεις το κατσαβιδι στα χερια σου.Να κανεις τι?Ακομη μεγαλυτερη ζημια?Παρτο οπως ειναι και πηγαινε το στο μαστορα (ποδαρατος αν πειραξες τιποτε).Μη σου φρακαρει και εχεις ντραβαλα.

Νέο μέλος
    το μηχανακι το ανοιξα οχι εγω σε φιλο που γνωριζει.μπορειται να μου πειτε που οφειλεται αυτο το τακ τακ που κανει.απο οτι ειδε κομπλερ και καμπανα ειναι οκ

Παλαιό μέλος
    το μηχανακι το ανοιξα οχι εγω σε φιλο που γνωριζει.μπορειται να μου πειτε που οφειλεται αυτο το τακ τακ που κανει.απο οτι ειδε κομπλερ και καμπανα ειναι οκ
    Ξεματιασμα γινεται απο τηλεφωνου απ'οτι εχω ακουσει.Με τις μηχανες ειναι πιο πολυπλοκο.Δεν ειναι τοσο ευκολο να σε βοηθησει σοβαρα καποιος.Πηγαινε στον μαστορα.

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα με της ταχύτητες
    από lakiman στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2013, 17:24
  2. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:57
  3. Bοήθεια πρόβλημα με xt.
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3