Σύμφωνοι. Κι εγώ προτιμώ τον κουτάκια που κάνει πάντες παρά αυτόν που μιλάει στο κινητό και στρίβει δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς φλας.
Δεν υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στη σούζα και στο rolling endo, και στο "σε περνάω ξυστά γιατί εγώ γουστάρω αδρεναλίνη και για να χεστείς εσύ πάνω σου"?
Εκτός κι αν με το φίλερ εννοούμε "πάω με όσα, κι απλά επειδή δεν προλαβαίνω κάποιες φορές να κόψω
θα τύχει να περάσω και κανά μπάρμπα ξυστά από ένα κενό που βλέπω να έχει ανοίξει μπροστά μου, αντί να ρισκάρω να πέσω στα φρένα και να γίνω ένα με τον προφυλακτήρα του μπροστινού".
Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μιλάμε για κάτι τέτοιο και διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Το endo, τη σούζα, το drift κλπ τα κάνεις μόνος σου. Και για να προκαλέσεις ατύχημα πρέπει πρώτα να πέσεις εσύ και μετά ίιιιιιισως να πάρεις και κάποιον στο λαιμό σου.
Το φίλερ είναι σαν το tango. It takes two. Δε γίνεται με τη συναίνεση του δευτέρου όμως.
Αν γουστάρεις την αίσθηση του "περνάω κάτι ξυστά" και το φίλερ το κάνεις μόνος σου με την μπαριέρα (θα είναι και φίλερ διαρκείας

) δε νομίζω να σου πει κανείς κάτι.
ΥΓ. Και ξαναλέω. Άλλο επίτηδες περνάω ξυστά κάποιον, ενώ έχω χώρο να τον περάσω κι από απόσταση αλλά αυτό "δεν είναι fun", κι άλλο επειδή μαλακίζομαι και τρέχω κλπ θα τύχει να συμβεί κι αυτό επειδή οι άλλες μου επιλογές ήταν λιγότερο ασφαλείς.