Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 193

Θέμα: Δικυκλιστές από ανάγκη;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι να ακούσεις ρε μαν?
    Καλά, εκανα ένα γαμάτο αποτυχημένο φίλερ... στο νοσοκομείο καταλήξαμε όλοι !!

Μετα ομως ποσταρει εδω μια αγιογραφια να συγχωρεθουν τα πεθαμενα τους και ολα οκ.

Υγ.Σορυ Σταυρη δεν αντεξα.:rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Τα ποζερια - κλαρινογαμπροι με τα συνηθως 700+ κυβικα για 3-4 μηνες εξω απο την καφετερια (συνηθως παραλιακη), σε ποια κατηγορια ανηκουν;
    TDM/Varadero/GS club.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    TDM/Varadero/GS club.

η ως άνω κατηγορία έχει έφεση στα SS

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Μετα ομως ποσταρει εδω μια αγιογραφια να συγχωρεθουν τα πεθαμενα τους και ολα οκ.

Υγ.Σορυ Σταυρη δεν αντεξα.:rotflmao:
    xaxaxaxaxaxa....Πολύ καλό!!!NO OFFENSE devil's
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

η ως άνω κατηγορία έχει έφεση στα SS
    Eπειδή είσαι άσχετος.

No offence (μια που την είδαμε ευγενικοί όλοι σ' αυτο το θρεντ).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eπειδή είσαι άσχετος.

No offence (μια που την είδαμε ευγενικοί όλοι σ' αυτο το θρεντ).
    Κανένα offence, εξάλλου προφανώς μόνο εσύ δικαιούσαι να έχεις άποψη για το τι μηχανές αράζουν έξω από καφετέριες...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι να ακούσεις ρε μαν?
    Καλά, εκανα ένα γαμάτο αποτυχημένο φίλερ... στο νοσοκομείο καταλήξαμε όλοι !!

οχι, προφανως κατι τετοιο αλλα να πει καποιος "ασε με περασε ενας μ@λακας φιλερ με +150 και τρομαξα και εχασα τον ελεγχο και σαβουριαστηκα" ή "πηγε να με περασει ενας φιλερ και ακουμπησανε τα clip ons και γιναμε ηχος και φως"..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το οτι ο άλλος μπορεί να χεστεί πανω του και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του δεν το σκεφτεσαι καθόλου εεεεε? (προφανώς)

αλλά θα μου πεις τώρα, τι φταις εσύ αν ο άλλος είναι χέστης ή αφού δεν τον ακούμπησες, εσύ δεν έχεις μερίδιο ευθύνης....

το αστείο της υπόθεσης είναι οτι κράζεις αυτούς που δεν φοράνε κράνος (και πολύ καλά κάνεις) αλλά με την συμπεριφορά σου στον δρόμο (ακα καγκουρας) είσαι το ίδιο και πιο πολύ επικίνδυνος από αυτούς που περιγράφεις....

υγ.... νο οφενς, ναθινγκ πέρσοναλ, απόψεις ανταλλάσουμε....
    εχω πει πολλακις οτι προτιμω να ειμαι στον δρομο με καγκουρες που εχουν καποια skills παραπανω απο τους αλλους, παρα με φοβισμενους εποχιακους χρηστες που θα μπερδευτουν αν δουν κατι και αντι να κατεβασουν 2 κατω, ανεβαζουν 1 πανω...

εν ολιγοις συμφωνω πολυ με αυτο:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Η καντηλάτη σούζα με όλες τις αλλαγές στον αέρα, το rolling endo, τα γόνατα στα βιράζ, ακόμα και η επιβίωση επί μακρόν στην καθημερινή κυκλοφορία υποδηλώνουν ικανότητα χειρισμού. Η παραβίαση του κόκκινου ή του στοπ όμως υποδηλώνει έλλειψη παιδείας και σταρχιδισμό.

Κι αυτό με τσαντίζει.
    εννοειται νο οφενς και νο χαρντ φιλινγκς..αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...
    αν εσυ, ή ο οποιοσδηποτε αλλος, θεωρει οτι θα ηταν καλυτερο να βρισκεται αναμεσα στην δευτερη ομαδα, μπι μαϊ γκεστ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος

Υγ.Σορυ Σταυρη δεν αντεξα.

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    σωπα ρε...
    γ@ματο ηταν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    υγ.... νο οφενς, ναθινγκ πέρσοναλ, απόψεις ανταλλάσουμε....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εννοειται νο οφενς και νο χαρντ φιλινγκς..αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...
    θα σταθώ σε αυτά γιατί είμαστε και οι δυο φαλακροί ξεροκέφαλοι....

συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και αυτό είναι κάτι...

Κοινώς, όποιος έμαθε, έμαθε. Οι υπόλοιποι το μπούλο.
    Γαμώ.
    Κλεκλές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Γαμώ.
    και πάντα νο οφενς....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εχω πει πολλακις οτι προτιμω να ειμαι στον δρομο με καγκουρες που εχουν καποια skills παραπανω απο τους αλλους, παρα με φοβισμενους εποχιακους χρηστες που θα μπερδευτουν αν δουν κατι και αντι να κατεβασουν 2 κατω, ανεβαζουν 1 πανω...

εν ολιγοις συμφωνω πολυ με αυτο:
    Σύμφωνοι. Κι εγώ προτιμώ τον κουτάκια που κάνει πάντες παρά αυτόν που μιλάει στο κινητό και στρίβει δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς φλας.

Δεν υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στη σούζα και στο rolling endo, και στο "σε περνάω ξυστά γιατί εγώ γουστάρω αδρεναλίνη και για να χεστείς εσύ πάνω σου"?

Εκτός κι αν με το φίλερ εννοούμε "πάω με όσα, κι απλά επειδή δεν προλαβαίνω κάποιες φορές να κόψω θα τύχει να περάσω και κανά μπάρμπα ξυστά από ένα κενό που βλέπω να έχει ανοίξει μπροστά μου, αντί να ρισκάρω να πέσω στα φρένα και να γίνω ένα με τον προφυλακτήρα του μπροστινού".

Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μιλάμε για κάτι τέτοιο και διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το endo, τη σούζα, το drift κλπ τα κάνεις μόνος σου. Και για να προκαλέσεις ατύχημα πρέπει πρώτα να πέσεις εσύ και μετά ίιιιιιισως να πάρεις και κάποιον στο λαιμό σου.
    Το φίλερ είναι σαν το tango. It takes two. Δε γίνεται με τη συναίνεση του δευτέρου όμως.

Αν γουστάρεις την αίσθηση του "περνάω κάτι ξυστά" και το φίλερ το κάνεις μόνος σου με την μπαριέρα (θα είναι και φίλερ διαρκείας ) δε νομίζω να σου πει κανείς κάτι.

ΥΓ. Και ξαναλέω. Άλλο επίτηδες περνάω ξυστά κάποιον, ενώ έχω χώρο να τον περάσω κι από απόσταση αλλά αυτό "δεν είναι fun", κι άλλο επειδή μαλακίζομαι και τρέχω κλπ θα τύχει να συμβεί κι αυτό επειδή οι άλλες μου επιλογές ήταν λιγότερο ασφαλείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνοι. Κι εγώ προτιμώ τον κουτάκια που κάνει πάντες παρά αυτόν που μιλάει στο κινητό και στρίβει δεξιά από την αριστερή λωρίδα χωρίς φλας.

Δεν υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στη σούζα και στο rolling endo, και στο "σε περνάω ξυστά γιατί εγώ γουστάρω αδρεναλίνη και για να χεστείς εσύ πάνω σου"?

Εκτός κι αν με το φίλερ εννοούμε "πάω με όσα, κι απλά επειδή δεν προλαβαίνω κάποιες φορές να κόψω θα τύχει να περάσω και κανά μπάρμπα ξυστά από ένα κενό που βλέπω να έχει ανοίξει μπροστά μου, αντί να ρισκάρω να πέσω στα φρένα και να γίνω ένα με τον προφυλακτήρα του μπροστινού".

Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μιλάμε για κάτι τέτοιο και διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το endo, τη σούζα, το drift κλπ τα κάνεις μόνος σου. Και για να προκαλέσεις ατύχημα πρέπει πρώτα να πέσεις εσύ και μετά ίιιιιιισως να πάρεις και κάποιον στο λαιμό σου.
    Το φίλερ είναι σαν το tango. It takes two. Δε γίνεται με τη συναίνεση του δευτέρου όμως.

Αν γουστάρεις την αίσθηση του "περνάω κάτι ξυστά" και το φίλερ το κάνεις μόνος σου με την μπαριέρα (θα είναι και φίλερ διαρκείας ) δε νομίζω να σου πει κανείς κάτι.

ΥΓ. Και ξαναλέω. Άλλο επίτηδες περνάω ξυστά κάποιον, ενώ έχω χώρο να τον περάσω κι από απόσταση αλλά αυτό "δεν είναι fun", κι άλλο επειδή μαλακίζομαι και τρέχω κλπ θα τύχει να συμβεί κι αυτό επειδή οι άλλες μου επιλογές ήταν λιγότερο ασφαλείς.
    +10000000000000000
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Γαμώ.
    Το θέμα είναι ότι βγήκαν όλοι μαζεμένοι. Όλοι ήμασταν σαν κι αυτούς (πολλοί ίσως και χειρότεροι) αλλά ήμασταν σκόρπιοι.

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  2. Ανάγκη από γέλιο???
    από giorgosxt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 22:51
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16