ερωτηση το cb1 που θα παρω εχει χαλασμενο κοντερ και στροφομετρο το παιδι μ ειπει οτι δεν εχει ντιζα αλλα ειναι ψηφιακο κατι τετοιο νομιζω...τι παιζει παιδια?ειδα τρελεσ τιμες για οργανα μηπως φταιει κατι αλλο?να παρω απο μεταχειρισμενο ισως?ευχαριστω
Εγω στην θέση σου δεν θα σκεφτόμουν μόνο το ανταλλακτικό. Με πρόβλημα σε κοντερ και στροφόμετρο το μηχανάκι "γράφει" χιλίομετρα (απορία το έχω πραγματικά)?? (οχι οτι δεν αλλαζουν και σε λειτουργικά αλλά λέμε τώρα).
Δεν το πας σε κανέναν να κάνει εναν έλεγχο γενικά πριν δώσεις οτι έχεις??
Quod me nutrit... me destruit.....
θα το παω την δευτερα για ελενχο και το σαββατο θα παω να το δω απο κοντα.δεν υπαρχει cb series με πραγματικα χιλιομετρα ουτε ενα ολα ειχαν προβλημα στο κοντερ και τα γυριζαν για πλακα....το θεμα ειναι η κατασταση και αυτο που θα παρω φαινετε καλο και ο ιδιωκτητης πολυ ενταξει τυπος σειρα εχει ο μαστορας τωρα...
σορρυ το ξεχασα αυτος πηρε αλλη μοτο δεν το κουναει τωρα πολυ
χτες πηγα ειδα το cb1 ολα καλα με το μηχανακι τπτ ανυσηχητικο!!!!σημερα παμε στο μαστορα σκασμενη φλατζα το αρχιδι και το επαιζε ανετος και οτι ειναι ολα καλα....σε μια ευθεια αναξε ολο απο θερμοκρασια....τι κοσμος υπαρχει ρε.....θα ειχα πεταξει ολα μ τα λεφτα και μηχανη δεν θα ειχα.....
Ριξε ενα τηλ σε αυτον με το zzr που σου ποσταρα θα εχεις και ρεστα απο τα 800 που διαθετεις..
θα περιμενω μεχρι να βρεθει κατι που να αξιζει....υπομονη λοιπον...
800 για bros δεν δινω 500 δινω.τοσα εχω και τοσο αξιζει.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε